Little Dutch – Het leukste houten speelgoed

Het mooiste houten speelgoed van Little Dutch

Het speelgoedmerk Little Dutch verdient wel een plekje in de schijnwerper. Zij hebben een hele uitgebreide serie van houten speelgoed in de leukste kleurtjes en voor een betaalbare prijs!

Little Dutch

Het speelgoed van Little Dutch is ondergebracht in verschillende collecties die in kleur en stijl perfect bij elkaar passen. Door de hippe kleuren die Little Dutch gebruikt past het binnenspeelgoed niet alleen goed bij elkaar maar misstaat het zelfs in een perfect gestyled interieur niet. Little Dutch heeft speelgoed voor de allerkleinsten, maar ook voor wat oudere kinderen is er heel mooi speelgoed te koop voor in het speelkeukentje, om winkeltje mee te spelen en nog veel meer.

Little Dutch Poppenwagen

Deze schattige en duurzame speelgoedwagen vermaakt kinderen urenlang. Bovendien stimuleert het spelen met de wagen de ontwikkeling van verbeeldingskracht en de fijne motoriek. De set bevat niet alleen de pop Rosa, maar ook prachtig beddengoed in het Flowers & Butterflies design, waardoor de wagen er nog leuker uitziet.

Dankzij de houten banden met rubberen strips hebben kinderen een uitstekende grip terwijl ze de wagen duwen en trekken tijdens het spelen. Het is het perfecte cadeau voor jonge kinderen die graag hun eigen pop of knuffels willen meenemen tijdens wandelingen.

Little Dutch Loopwagen

Loop, speel en leer! Deze houten activiteiten loopwagen biedt verschillende uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van jouw kindjes motoriek ondersteunen. Daag je baby uit met de vele activiteiten op deze mooi gedecoreerde loopwagen. Er zijn 8 activiteiten om te ontdekken en onder de knie te krijgen.

Little Dutch Activiteitentafel

Sta op en speel! Ontdek alle activiteiten die deze tafel te bieden heeft. Breng de kralen van de ene naar de andere kant van de spiraal. Deze houten activiteitentafel daagt je kleintje op vele manieren uit.

Er zijn 5 activiteiten om te ontdekken, die elk de ontwikkeling van fijne motoriek ondersteunen. Dankzij het veilige en uitgebalanceerde ontwerp stimuleert de activiteitentafel ook het opstaan. Én het blijven staan! Want al die speelfuncties zullen je peuter een tijdje bezig houden.

Little Dutch houten garage en houten treinbaan XL

Stop bij de garage om benzine te tanken, je auto te parkeren of laat ‘m schoonmaken in de wasstraat. De houten garage is één van de vele speelsets die gekoppeld kan worden aan de treinset van Little Dutch. Op de garage vind je een helikopterplatform en de houten figuren zijn aan beide kanten voorzien van een gedetailleerde illustratie. Je maakt de garage helemaal af met de treinset en de uitbreidingssets voor uren speelplezier.

Little Dutch Poppenhuis

Stap binnen in de betoverende poppenwereld met een prachtig Little Dutch Poppenhuis. Er zijn drie verschillende poppenhuizen, welke vind jij het leukst? Combineer het poppenhuis met de diverse speelsets (hieronder) voor nog meer speelplezier.

Little Dutch poppenhuis speelsets

De houten poppenhuizen van Little Dutch die je hierboven ziet, zijn nog veel leuker met de verschillende speelsets. Zo zijn er twee families, meubels voor de diverse kamers en zelfs een huisdieren speelset.

Little Dutch Babygym Little Farm

Omhoog met die kleine armpjes! Nieuwsgierige baby’s vermaken zich kostelijk met deze houten babygym. Er zijn drie verschillende activiteitenspeeltjes die voor het vermaak zorgen, waaronder een vrolijk schaapje, een lief kipje en een kleurrijke bloem. De babygym ontwikkelt de hand-oogcoördinatie, verbetert de motoriek en stimuleert de zintuigen elke keer dat je kleintje naar een van de speeltjes grijpt.

Little Dutch Houten Blokkenkar

Met deze mooie blokkenkar kan je kleine perfect leren lopen, maar ook ver daarna is het nog het perfecte maatje voor het bouwen van torens, het verplaatsen van blokken en knuffels en gewoon om heerlijk mee door het huis te racen. Een perfect cadeau voor een pasgeboren baby of voor de eerste verjaardag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Little Dutch Houten rammelaar

Een houten rammelaar is makkelijk vast te pakken, zelfs voor de allerkleinste handjes. De rammelaar van Little Dutch heeft een belletje waardoor hij een leuk geluid maakt bij het rammelen of rollen. Perfect voor kindjes vanaf ongeveer 3 maanden. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.  

Little Dutch Houten Stapeltoren

Stapelen en torens bouwen is een belangrijke fase in de ontwikkeling van jouw kind. Het traint het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek en het is ook nog eens heel erg leuk om te doen. Met een mooie stapeltoren is jouw kleintje helemaal klaar om te gaan oefenen. Leeftijd vanaf 1 jaar.

Little Dutch Vormenstoof

De vormenstoof is ook zo’n klassiek stuk speelgoed dat niet kan ontbreken in de speelgoedcollectie van jouw kleine. Met een vormenstoof leren kinderen vormen sorteren en oefenen ze ook hun ruimtelijk inzicht en fijne motoriek. Met deze mooie vormenstoof van Little Dutch is dat extra leuk. De vormenstoof is ook verkrijgbaar in andere kleuren.  

Little Dutch Houten Verjaardagstaart

Een verjaardagstaart van hout die je zelf kan versieren, snijden en opdienen, wat wil je nog meer? Dit is een absolute favoriet bij ons in huis en dat heeft zeker te maken met de veelzijdigheid van dit houten speelgoed. Peuters kunnen met de taartschep zelf de taartpunten snijden, die met klittenband aan elkaar zitten. En de taart kan versierd worden met kaarsjes, fruit en slagroom die door middel van stokjes in de taart geprikt kunnen worden. En hier in huis is het niet altijd een taart, maar wordt hij ook gerust omgedoopt tot pizza. Leeftijd vanaf 3 jaar.  

Little Dutch Houten Regenboog Telraam

Een telraam vinden kinderen vaak ook erg leuk. Er zijn verschillende telramen, in diverse kleuren. Bovendien is het net als de houten regenboog een mooie eyecatcher in de kinderkamer. Voor de jongste kinderen is het al erg leuk om lekker met de kralen te spelen en schuiven. Oudere kinderen kunnen hem echt gaan gebruiken als hulp bij het leren tellen en rekenen. Naast deze mooie roze kleur is het telraam er ook in andere kleuren.

Little Dutch blokken

Met de bouwblokken kunnen kinderen uren spelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en worden geleverd met ton. Zo kun je na het spelen de blokken weer fijn opbergen. Ben je op zoek naar iets meer uitdaging? Dan zijn de vintage stapelstenen erg leuk. Blijft het bouwwerk staan?

Little Dutch Houten blokkentrein

De vrolijke houten blokkentrein zorgt voor urenlang speelplezier voor je kindje. De trein bestaat uit 1 locomotief en 2 wagonnetjes die je kindje eindeloos kan veranderen met de blokken in verschillende kleuren en vormen. Daarnaast stimuleert de trein de ontwikkeling en fantasie van je kindje. Verder is de trein gemaakt van hoogwaardig hout en geschikt vanaf 12 maanden.

Little Dutch is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.