Houten Speelgoed – HEMA

Houten Speelgoed - HEMA

Houten speelgoed kan erg prijzig zijn. Dat geldt niet voor het houten speelgoed van HEMA. Dat is mooi, leuk om mee te spelen, maar bovendien ook betaalbaar. In dit blog vind je een kleine greep uit het assortiment.

Houten speelgoed

Als ouders op zoek gaan naar leuk binnenspeelgoed hebben ze vaak een voorkeur voor duurzaam speelgoed van natuurlijke materialen, zoals houten speelgoed. Veel mensen denken dat houten speelgoed duur is en beginnen er daarom liever niet aan. Toch kun je naar mijn mening beter investeren in een paar mooie stukken houten speelgoed, omdat dit vaak veel langer meegaat.

Heb je een kleine portemonnee en wil je niet teveel uitgeven aan speelgoed kun je ook kiezen voor tweedehands speelgoed. Liever toch nieuw houten speelgoed? Kies dan voor houten speelgoed van HEMA. Dat is leuk én betaalbaar.

Houten grachtenpand – HEMA

Dit houten grachtenpand met trapgevel is een houten kastje dat kinderen als poppenhuis kunnen gebruiken of als opbergkastje. Het huis heeft ramen en deuropeningen en als je de voorkant opent, zie je de verschillende etages.

Wil je het houten grachtenpand als poppenhuis gebruiken dan kun je deze vullen met houten interieursetjes en popjes. Ook zijn er leuke stickervellen om het huis aan te kleden en te decoreren. Aan de achterkant zitten openingen om het aan de muur op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Houten speelkeuken – HEMA

Kinderen kunnen zich met een houten speelkeuken vaak urenlang vermaken! De speelkeuken van HEMA bestaat uit een kookplaat, wasbak met kraan, oventje en krijtbord om het menu op te schrijven. Combineer de speelkeuken in combinatie met de bio plastic keukengerei artikelen of leuke houten food items om het plaatje compleet te maken. Let op: Product is niet geassembleerd, moet door een volwassene in elkaar worden gezet.

Houten winkel – HEMA

Verkoop je eigen producten in dit echte hema winkeltje van hout! Het winkeltje heeft een luifel van stof, een rode toonbank en meerdere vakjes waar je producten in kunt leggen.

Houten loopfiets – HEMA

Een houten kinder loopfiets met een zadel, handvatten en velgen in een gele kleur. Hiermee leert je kind goed balanceren en is de overstap naar zelfstandig fietsen kleiner. Het zadel van de HEMA loopfiets is in hoogte verstelbaar en groeit als het ware mee met je kind. Gemeten vanaf de grond is de laagste stand van het zadel 39,5 cm en de hoogste stand 43,5 cm. Het maximale lichaamsgewicht voor de loopfiets is 30 kilo. Dankzij de kunststof velgen met rubberen banden is de houten loopfiets geschikt voor binnen en buiten.

Houten stapelpuzzel – HEMA

Heb je het over houten speelgoed, dan mag deze kleurrijke stapelpuzzel à la Grapat natuurlijk niet ontbreken! Tijdens het spelen wordt je kindje getriggerd om met nummers en tellen bezig te zijn. De puzzel heeft 10 stokjes waar ronde puzzelstukjes op horen. Bij nummer 1 stapel je één puzzelstukje, bij nummer 2 stapel je twee stukjes, enzovoorts.

Houten auto- en waterbaan – HEMA

Met deze HEMA startersset maak je een houten auto- en/of waterbaan. Je kunt hem aanleggen zoals jij het wil, de onderdelen haken als puzzelstukjes in elkaar. Deze houten auto- en waterbaan startersset bestaat uit 31 onderdelen, maar er is ook een aparte set om de baan uit te breiden. Bovendien zijn er ook losse accessoires zoals auto’s, boompjes en verkeersborden verkrijgbaar. Leuk om te combineren met de HEMA houten treinset!

Houten autogarage – HEMA

De autogarage is natuurlijk het perfecte cadeau voor alle kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van auto’s. Leuk om te combineren met de auto- en waterbaan en uit te breiden met losse accessoires.

Accessoires autogarage, auto- waterbaan en treinset

Zoals gezegd zijn de autogarage, auto- en waterbaan en treinset uit te breiden met diverse los verkrijgbare accessoires.

Houten letters – HEMA

Kinderen zijn al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in letters. Gelukkig is er ook houten speelgoed die op deze interesse inspeelt zoals de alfabet blokken. Op de blokjes staan alle letters van het alfabet, in kleine letters en in hoofdletters en nog een paar andere lettertekens zoals een hartje. Leuk om eindeloos mee te stapelen en woordjes te maken.

Een ander leuk cadeautje voor kinderen is de houten inlegpuzzel met letters. Door het puzzelen maken ze kennis met het alfabet en trainen ze hun motoriek. Natuurlijk kun je ook met deze letters de eerste woordjes maken.

Houten vormentrein – HEMA

Een houten speelgoedtrein voor peuters die de wereld ontdekken. De trein is geschilderd in vrolijke kleuren en bestaat uit een locomotief waaraan twee wagons kunnen worden gekoppeld of losgekoppeld. Op de onderstellen zitten houten stokken waarop gekleurde blokken gestapeld kunnen worden. Door alle verschillende manieren waarop je met deze leerzame trein kunt spelen, stimuleert hij het denkvermogen van jonge kinderen.

Muziekinstrumenten – HEMA

Oké, niet iedere ouder zit er op te wachten: muziekinstrumenten. Toch is kennismaken met muziek erg waardevol voor kinderen. En dan vooral dat je muziek kunt maken met verschillende muziekinstrumenten en dat ieder instrument weer anders klinkt.

Houten poppenhuis – HEMA

Dit grote houten poppenhuis, met een complete set meubels om de verschillende kamers mee in te richten, is de droom van elk kind dat graag met poppen speelt. Zo zijn er 18 meubels voor de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer, in verschillende kleuren. Ook de kamers zelf zijn helder gekleurd. Koop er een houten poppenfamilie bij voor eindeloos speelplezier. Het poppenhuis wordt in een grote doos geleverd en is met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.