Puzzel Kerstmis – De leukste legpuzzels thema Kerstmis

Kerstpuzzel kopen; De leukste legpuzzels voor het hele gezin thema Kerstmis

Puzzel Kerstmis: de leukste legpuzzels thema Kerstmis in één blog. Ik hou namelijk enorm van puzzelen en daarom schreef ik al al eerder over de legpuzzels van Jan van Haasteren en de bekende Wasgij puzzels. Maar ik houd ook enorm van Kerstmis. Waarom zou ik deze twee liefdes niet combineren? Daarom besloot ik een overzicht te maken met de leukste kerstpuzzels!

Ravensburger – Kerstmis in het bos – 100 XXL stukjes

Kerstmis in het bos; Kerstpuzzel 100 XXL stukjes geschikt voor kinderen vanaf 6+ jaar

Puzzelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een heel leuke manier om in de kerststemming te komen! Kinderen vanaf 6 jaar zullen dan ook genieten van de Ravensburger – Kerstmis in het bos legpuzzel met 100 XXL stukjes thema Kerstmis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ravensburger – Kerstmis thuis legpuzzel – 100 XXL stukjes

Kerstmis thuis legpuzzel; Puzzel Kerstmis Ravensburger: 100 xxl stukjes; 6+ jaar

Nog zo’n prachtige puzzel voor kinderen van Ravensburger. Dankzij de XXL puzzelstukjes is deze puzzel ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een vorm van dementie – of andere aandoening – waardoor puzzelen met kleine stukjes niet meer vanzelfsprekend is. Leeftijd: 6+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Ravensburger – Kerstavond – 500 stukjes

Kersttijd puzzel Kerstmis van Ravensburger; 500 stukjes

Dat Ravensburger prachtige puzzels thema Kerstmis heeft is wel duidelijk denk ik. Ook deze puzzel ademt kerst, met een woonkamer die helemaal in kerstsfeer gebracht is en de cadeautjes die klaar liggen om uitgepakt te worden.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Jan van Haasteren – Kerstmis puzzel – 1000 stukjes

Jan van Haasteren Kerstmis puzzel - 1000 stukjes

De Jan van Haasteren Kerstmis puzzel van 1000 stukjes laat blijken dat alles rond Kerst altijd een beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, overal kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en het sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Jan van Haasteren – De Winterspelen puzzel – 1000 stukjes

Jan van Haasteren De Winterspelen puzzel - 1000 stukjes - Kerstmis puzzel

De Winterspelen van Jan van Haasteren zijn weer een perfect thema voor een hilarische ijskoude puzzelplaat! Niet alleen op de ijsbaan gaat er van alles mis, maar ook rondom de skilift is er weer van alles te ontdekken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Clementoni – Classic Christmas Collection – 1000 stukjes

Clementoni Classic Christmas Collection - 1000 stukjes - Kerstmis puzzels

Prachtige puzzel van Clementoni in het thema Kerstmis. Deze legpuzzel van 1000 stukjes heeft een afmeting van 98 x 33 cm. Clementoni houdt altijd rekening met het milieu en maakt daarom veelvuldig gebruik van gerecyclede materialen, waarbij gebruik van vervuilende onderdelen wordt vermeden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Wasgij Christmas – Speculaas bakwedstrijd – 2 x 1000 stukjes

Wasgij Kerstmis Speculaas bakwedstrijd - 2 x 1000 stukjes

Het is de mooiste tijd van het jaar en bij de Upper Snoddlington Gingerbread House Wedstrijd loopt de spanning hoog op! Maar als het tijd is om prijzen uit te reiken voor de voltooide creaties, kunnen de juryleden hun ogen niet geloven. Iets doet hen geloven dat een van de deelnemers misschien iets meer hulp heeft gehad dan de anderen, maar wat zou het kunnen zijn? Wat had de jury kunnen zien waardoor de competitie afbrokkelde? Dat is het beeld dat je moet puzzelen.

Nu met een gratis extra puzzel van 1000 stukjes van de afbeelding op de doos, voor dubbel zoveel puzzelplezier tijdens de kerstdagen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ravensburger – Kerstmis met Disney – 1000 stukjes

Kerstmis met Disney; Legpuzzel 1000 stukjes thema Kerstmis

Vier kerst met Disney! Heb je hem af? Dan kun je hem dankzij het standaard formaat inlijsten. Leuk voor volgend jaar als kerstdecoratie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ravensburger – Christmas is coming! – 1000 stukjes

Puzzel Kerstmis: Christmas is coming - Ravensburger puzzel Kerstmis

Wederom een mooie puzzel thema Kerstmis van Ravensburger. Ben jij er al klaar voor? Want Christmas is coming! Deze legpuzzel bevat 1000 stukjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

King – Winter Fun – 1000 stukjes

Winterpret 1000 stukjes; Puzzel thema Kerstmis

Met deze heerlijke legpuzzel van King van 1000 stukjes puzzel je een afbeelding van spelende kinderen in een gezellige, wintersfeer. Schaatsen, sneeuw en natuurlijk een prachtige kerstboom op de achtergrond.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

King – Santa’s Train – 1000 stukjes

Santa's Train Santa Express; legpuzzel 1000 stukjes thema Kerstmis; Kerstpuzzels

Mooie kerstpuzzel van de Kerstman samen met zijn trein, de Santa Express. Urenlang puzzelplezier gegarandeerd voor jong en oud. Afmeting: 68 x 49 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

King – Santa giving presents – 1000 stukjes

De kerstman deelt cadeautjes uit; Legpuzzel thema Kerstmis van 1000 stukjes

Lieve puzzel met een afbeelding van de kerstman die cadeautjes uitdeelt aan de kinderen, die vol verwachting staan te wachten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

King – Polar Express – 1000 stukjes

Polar Express legpuzzel van 1000 stukjes thema Kerstmis

Een puzzel Kerstmis die wat mij betreft absoluut niet mag ontbreken in dit rijtje is natuurlijk de Polar Express! Het is één van mijn favoriete films, hoe leuk is het dan om er een puzzel van te maken! Do you believe?

Ben jij nog niet bekend met de Polar Express? Een jonge jongen maakt op kerstavond een magische treinreis naar de Noordpool en ontdekt de betoverende wonderen van vriendschap en het kerstgevoel. De Polar Express legpuzzel is tot stand gekomen naar aanleiding van de film.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Jumbo – Vintage Santa’s – 2000 stukjes

Vintage Kerstmannen Santa's; legpuzzel 2000 stukjes thema Kerstmis; Kerstpuzzels

Ben je groot fan van de Kerstman? Met deze legpuzzel kun je dan je hart ophalen! Op deze kerstpuzzel van 2000 stukjes staan maar liefst 18 Vintage Kerstmannen afgebeeld. Welke is jouw favoriet?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com