Wasgij puzzels | Original, Destiny, Mystery en Christmas

Wasgij Original, Destiny. Mystery en Christmas puzzel kopen 1000 stukjes

Heb jij al eens een Wasgij puzzel gemaakt? Het puzzelconcept waarbij je je fantasie en de gegeven aanwijzingen moet gebruiken om erachter te komen waar de mensen in de afgebeelde scène naar kijken is een leuke uitdaging voor ervaren puzzelaars. Er zijn diverse collecties van Wasgij puzzels, allen 1000 stukjes per legpuzzel: Original, Destiny, Mystery en Christmas. Ken jij ze allemaal al?

Wasgij Original

Bij de Wasgij Original puzzels is het de bedoeling dat je al puzzelend een antwoord geeft op de vraag: ‘Waar kijkt men naar?’. Hiervoor kun je de gegeven aanwijzingen gebruiken en je fantasie aanspreken.

 

Safari Spektakel!

Wasgij Original legpuzzel 1000 stukjes Safari Spektakel

Een safari is natuurlijk nooit echt saai te noemen, maar deze safari slaat alles! Weet jij wat de ranger ziet?

Meer informatie.

 

Goede voornemens!

Wasgij original puzzel goede voornemens! 1000 stukjes

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een nieuwe versie van jezelf! Maar voor de aerobicsklas in het dorpshuis is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Een dame in de klas is ergens van geschrokken en dat is echt niet alleen vanwege het trainingsprogramma. Waardoor lopen deze sport bezetenen nog roder aan dan anders? Dat is het beeld dat jij puzzelt.

Meer informatie.

 

Mag het een onsje meer zijn?!

Wasgij Original 32 Mag het een onsje meer zijn!?

In deze puzzel bevinden we ons op de boerenmarkt. Kun jij raden wat de tuinman zit?

Meer informatie.

 

Wals, Tango en Jive!

Wasgij Original 30 Wals, Tango en Jive!

Puzzel wat het jurylid tijdens deze danswedstrijd ziet.

Meer informatie.

 

Afvalrace

Wasgij Original 28 Afvalrace!

Weet jij wat de mevrouw op de bal ziet?

Meer informatie.

 

Wasgij Retro Original: Last-minute Booking!

Wasgij Retro Original legpuzzel 1000 stukjes Last-minute booking

De gierige vakantiegangers krijgen een warm welkom bij aankomst op dit afgelegen, idyllische plekje in de bergen. Maar waarom kijken ze dan zo angstig? Probeer je in te beelden dat je de gids bent: datgene wat zij ziet, is het uitzicht dat jij moet zien te puzzelen!

Meer informatie.

 

Wasgij Destiny

Wasgij Destiny is het puzzelconcept voor ‘tijdreizen’. Gebruik je fantasie en de gegeven aanwijzingen om erachter te komen hoe de afgebeelde personen en scène op de doos er in de toekomst uit zullen zien.

 

Café De Puzzelhoek!

Wasgij Destiny puzzel café de puzzelhoek 1000 stukjes

Weet je nog dat je vroeger iedereen kende als je het café binnenstapte? En dat een drankje je de kop niet kostte? Probeer je in te beelden hoe het café er vandaag de dag uit zou zien. Het interieur zal wel zijn veranderd, maar wat nog meer?

Meer informatie.

 

Je geld of je rijbewijs!

Wasgij Destiny legpuzzel je geld of je rijbewijs 1000 stukjes

Een overval op een koets zien we nu natuurlijk niet meer, maar hoe ziet het er dan wel uit? Daar kom je maar op een manier achter, door te puzzelen!

Meer informatie.

 

Alles op een hoop!

Wasgij destiny puzzel alles op een hoop 1000 stukjes

Een ritje naar de vuilnisbelt was voor de een altijd een leuk uitje, maar voor de ander een ware hel. Nu is dat nog steeds zo: overal spelen kinderen, de verkeerde auto’s worden gesloopt en katten hebben ratten in het vizier die enthousiast zijn om in te trekken. Stel je eens voor hoe deze scène uit vervlogen tijden er vandaag de dag uit zou zien. Er is een hoop veranderd, maar is het door afval scheiden allemaal gemakkelijker geworden, of lopen sommige bezoekers nog steeds rood aan van frustratie?

Meer informatie.

 

Je Geld of je Rijbewijs!

Wasgij Destiny 21 Je Geld of je Rijbewijs! – Legpuzzel 1000 Stukjes

Hoe ziet de situatie in de Wasgij Highway Hold-Up! 1000 Stukjes Legpuzzel puzzel er in de huidige tijd uit? Dat is de grote vraag met de Wasgij Destiny puzzel. Een overval op een koets zien we nu natuurlijk niet meer, maar hoe ziet het er dan wel uit? Daar kom je maar op een manier achter, door te puzzelen! Kan jij alle verborgen details in de puzzel vinden?

Meer informatie.

 

Het mag wat kosten!

Jumbo Wasgij Destiny Het mag wat kosten! – Legpuzzel 1000 Stukjes

Kan jij je de goede oude tijd herinneren? Benzine was goedkoop, er waren minder auto’s en er was een pompbediende die misschien zelfs je ramen waste! Auto’s werden verkocht en gerepareerd. Sommige dingen veranderen nooit, maar andere wel – wat is vandaag de dag anders?

Meer informatie.

 

De Speelgoedwinkel!

Wasgij Destiny 20 De Speelgoedwinkel! – Legpuzzel 1000 Stukjes

Hoe zou de speelgoedwinkel op het plaatje er in de tegenwoordige tijd uitzien?

Meer informatie.

 

Café De Puzzelhoek!

Wasgij Destiny 19 Café De Puzzelhoek! – Legpuzzel 1000 Stukjes

Weet jij hoe café de puzzelhoek er in de toekomst uitziet? De vaste telefoon kennen we niet meer en ook het boek is (deels) vervangen door een tablet of e-reader…

Meer informatie.

 

Wasgij Retro Destiny: De Wasgij Spelen

Wasgij Retro Destiny 4 De Wasgij Spelen – Legpuzzel 1000 Stukjes

De Wasgij Spelen zijn in volle gang! Kijk wat er gaat gebeuren en wie gaat de spelen winnen?

Meer informatie.

 

Wasgij Retro Destiny: Verzand verleden!

Wasgij Retro Destiny 3 Verzand verleden! – Legpuzzel 1000 Stukjes

Spreek je verbeelding aan met de puzzel Verzand Verleden. Hoe ziet de toekomst van dit plaatje eruit?

Meer informatie.

 

Wasgij Retro Destiny: Tijdreizen

Wasgij Retro Destiny tijdreizen; Legpuzzel 1000 stukjes

Vroeger was reizen niet voor iedereen weggelegd. Maar afstanden zijn korter geworden door de technische evolutie. Heb je enig idee hoe dit vliegveld er vandaag de dag uitziet?

Meer informatie.

 

Wasgij Mystery

Wasgij Mystery is het ‘wat gaat er gebeuren’ puzzelconcept waarbij je je fantasie en de gegeven aanwijzingen moet gebruiken om erachter te komen wat er gaat gebeuren met de personen die afgebeeld staan op de doos.

 

Verjaardag Verrassing!

Wasgij Mystery Verjaardag verrassing legpuzzel 1000 stukjes

Opa is jarig, en dat vraagt om een feestje. De hele familie zit om de tafel te kijken hoe hij de cadeautjes uitpakt en zich verheugt op de verjaardagstaart. Gebruik je fantasie en de aanwijzingen op de doos om te bedenken wat er gaat gebeuren!

Meer informatie.

 

Vakantie in de bergen!

Wagij mystery vakantie in de bergen 1000 stukjes legpuzzel

De zon schijnt en het is weer een prachtige dag in dit idyllische stadje in de bergen. De plaatselijke bevolking doet boodschappen, werkt in de tuin of laat de hond uit. Intussen genieten de toeristen van de omgeving of laden ze hun auto in omdat ze weer naar huis gaan. Wat zou er nou mis kunnen gaan? De bewoners van dit slaperige stadje staat heel wat te wachten, maar wie gaat hun rust verstoren?

Meer informatie.

 

Kabaal in de keuken!

Wasgij Mystery puzzel kabaal in de keuken 1000 stukjes

Er klinkt een hoop kabaal in de keuken. Weet jij het mysterie al puzzelend te ontrafelen?

Meer informatie.

 

Een snelle hap!

Wasgij mysterie puzzel een snelle hap 1000 stukjes

Het ziet er allemaal heel gezellig en rustig uit, maar misschien gooit de hond of de stuiterbal roet in het eten? Je komt er maar op een manier achter, door te puzzelen! Kan jij alle verborgen details in de puzzel vinden?

Meer informatie.

 

Een echte Britse BBQ

Wasgij Mystery 15 Een echte Britse BBQ – Legpuzzel 1000 Stukjes

Niks zo leuk als een avondje barbecueën toch? Daar denken ze op deze puzzel toch een beetje anders over… Weet jij wat er gebeurt als het bier eenmaal op de grond is gevallen?

Meer informatie.

 

Bingobedrog!

Wasgij Mystery 19 Bingobedrog! Legpuzzel 1000 Stukjes

De bingozaal is afgeladen en alle spelers zitten met hun ogen aan hun kaart gekleefd en de stift in de hand, klaar om de jackpot te innen! Aan de voorste tafel roept iemand “BINGO!’, en het feestvieren kan beginnen … Of is het te mooi om waar te zijn? Hadden de winnaars geluk of werden ze een handje geholpen bij het invullen van alle getallen? Dat is het beeld dat je puzzelt.

Meer informatie.

 

Wasgij Christmas

Wasgij Christmas is het ‘waar kijkt men naar?’ puzzelconcept waarbij je je fantasie en de gegeven aanwijzingen moet gebruiken om erachter te komen waar de personen in de afgebeelde scène op de doos naar kijken.

 

De Kerstshow

Wasgij Kerstmis 16 De Kerstshow – Legpuzzel 2x 1000 StukjesNog een fantastische kerstpuzzel van Wasgij, inclusief extra puzzel van 1000 stukjes. Weet jij wat de verschrikte ouder tijdens de kerstshow ziet?

Meer informatie.

 

Tip: Wil je de puzzel tussendoor veilig wegleggen en op een later moment verder gaan? Schaf dan eens een puzzelmat aan. Je vindt ze hier.

Tip: Heb je de puzzel klaar en wil je het resultaat aan de muur hangen? Dat kan met puzzellijm! Je vindt het hier.

 

Lees ook

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com