De nieuwste SmartGames! – Voorjaar 2024

De nieuwste SmartGames! - Voorjaar 2024

Fans van SmartGames opgelet: er zijn nieuwe spellen! Van puzzelspellen voor thuis tot handige denkspellen voor onderweg, de nieuwe collectie van voorjaar 2024 heeft van alles wat. Wil je beter worden in plannen? Heb je moeite met problemen oplossen? Of ben je benieuwd hoe sterk je ruimtelijk inzicht is? Met de spellen van SmartGames kan jong en oud op eigen tempo zijn vaardigheden ontdekken en tegelijkertijd verbeteren. 

SmartGames – Gnome Sweet Gnome (3+)

Gnome Sweet Gnome is een houten Preschool puzzelspel waarmee kleuters door middel van stapelen, tellen of gewoon spelen hun logica verder kunnen ontwikkelen. In het spel hebben drie speelse kabouters zich verstopt in jouw tuin en het is de bedoeling dat jouw kind ontdekt waar zitten. Het spel wordt geleverd met 48 opdrachten om na te bouwen, die geschikt zijn voor de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Wij ontvingen een exemplaar ter review, houd de website in de gaten!

SmartGames – 5 Little Birds (5+)

Deze vijf vogels kunnen allemaal de boom in! De uitdaging is om te bepalen waar hun favoriete plekje is. Kan jij ze op de juiste plaats zetten of kan je er kop noch staart aan krijgen? Een houten logica-spel voor zowel kinderen als volwassen met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

SmartGames – IQ Waves (6+)

Zit jouw brein op de juiste golflengte? Vul het spelbord door de puzzelstukken op de juiste plaats én in de juiste oriëntatie te leggen. Het betere bochtenwerk in een compact formaat, dus handig mee te nemen op reis of op vakantie.

Kies één van de 120 opdrachten en leg de zacht-aanvoelende puzzelstukken op de juiste plaats én in de juiste richting. Past een puzzelstuk niet, dan kan het helpen om het puzzelstuk 90° te draaien… maar niet altijd. IQ Waves is een compact spel en geschikt voor jong én oud.

SmartGames – LogiBugs (6+)

Gebruik logica en deductie om de 3 kleuren lievenheersbeestjes op de juiste plek en volgorde te plaatsen. Volg de cijfer-en kleurenhints en los de 48 opdrachten op. LogiBugs daagt iedereen vanaf 6 jaar en ouder uit om hun ruimtelijk inzicht, patroonherkenning en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken.

SmartGames – IQ Gears (7+)

Zet je verstand in een hogere versnelling. Kan jij alle tandwielen op het spelbord plaatsen? Alleen wanneer je de juiste oplossing gevonden hebt, zal je een verbinding maken tussen links en rechts… en zullen de grote tandwielen gelijktijdig draaien. Een IQ-spel met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Laat de radertjes in je hoofd maar draaien!

SmartGames – Smart Dog (7+)

Kan jij je hond nog nieuwe kunstjes leren? Maak een spannend hindernissenparcours voor je beste vriend. Maar onthoud dat je elke hindernis maar één keer mag nemen. Een compact spel voor jong én oud met 60 opdrachten.

SmartMax – My First Stacking Rings (18M+)

De SmartMax My First Stacking Rings biedt jonge kinderen een magische introductie tot magnetisme in een veilige en speelse omgeving. Met deze set van 12 extra-large onderdelen kunnen kinderen vanaf 18 maanden genieten van eindeloos bouw- en stapelplezier.

De magnetische ringen zijn ideaal om op elkaar te stapelen en creatieve constructies te maken. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen kinderen de principes van magnetisme ontdekken op een intuïtieve en interactieve manier. Het veilige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat de kleintjes zich zonder zorgen kunnen vermaken.

Over SmartGames

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En GeoSmart is een magnetisch bouwspel. 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.