Resultaat 1–30 van de 218 resultaten wordt getoond

Magnetisch constructiespeelgoed laat zien dat ook speelgoed aan verandering onderhevig blijft. Het leuke van dit bouw en constructie speelgoed is dat het een vorm van open ended play is, speelgoed met een open einde. 

Open ended play

Veel bouw en constructie speelgoed leent zich voor open ended play, maar wat betekent dat eigenlijk? Open ended play houdt in dat het gaat om speelgoed met een open einde: wat er gemaakt of gespeeld wordt is helemaal aan het kind. Er is geen begin en geen einde, geen goed en fout. Kinderen kunnen hun fantasie dus de vrije loop laten.

Magnetisch constructiespeelgoed

Ben je op zoek naar verantwoord binnenspeelgoed dat ook nog uitdagend en educatief is, dan is magnetisch constructiespeelgoed een aanrader. Dit speelgoed gaat namelijk nog een stapje verder dan ander bouw en constructie speelgoed, omdat kinderen naast het begrip constructie op spelende wijze kennis kunnen maken met magnetisme, zwaartekracht en lichtbreking.

Veel merken kunnen bovendien met elkaar worden gecombineerd, waardoor het uitdagend blijft en lange tijd met je kind mee kan groeien. De merken in het assortiment van Spelenspeelgoed.nl zijn: Cleverclixx, COBLO, Connetix, Magna-Tiles, SmartMax en GeoSmart.

Inspiratieblogs

Cleverclixx – Magnetisch constructie speelgoed

COBLO – Magnetisch constructie speelgoed

Connetix – Magnetisch constructiespeelgoed

Magna-Tiles – Magnetisch constructiespeelgoed

SmartMax My First – Magnetisch constructie speelgoed

GeoSmart – Magnetisch constructiespeelgoed