GeoSmart – Magnetisch constructiespeelgoed

GeoSmart - Magnetisch constructiespeelgoed

GeoSmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Elk stuk bevat magneten die worden beschermd door een dubbel veiligheidssysteem. Het speelgoed is veilig en sterk, biedt een lange levensduur en is makkelijk schoon te maken.

Magnetisch constructiespeelgoed

Veel kinderen zijn gek op bouw en constructiespeelgoed. Wil je iets nieuws aan je assortiment binnenspeelgoed toevoegen? Kies dan eens voor magnetisch constructiespeelgoed. Er zijn diverse merken op de markt, waaronder GeoSmart van SmartGames. De verschillende GeoSmart sets zijn met elkaar te combineren, waardoor het lang uitdagend blijft en met je kind meegroeit. Dat maakt het ook meteen een leuk cadeau voor verjaardagen of feestdagen.

GeoSmart – Startset

Een goed begin is de startset. Deze is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een goede manier om kennis te maken met de wereld van magnetisme. De set bestaat uit 15 onderdelen: 6 vierkanten, 8 driehoeken, 1 spinner.

GeoSmart – Solar Spinner

Bouw je eigen Solar Spinner met de vierkanten en driehoeken en laat hem draaien! Ook de Solar Spinner is een introductie set en bevat 23 onderdelen: 12 Squares, 10 Triangles en één Spinner. Leeftijd: 5+.

GeoSmart – Lunar Rover

Gebruik de 5 verschillende geometrische vormen en de wielen om jouw ‘Lunar Rover’ te maken en laat hem rijden! Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – U.F.O

Gebruik de speciale vijfhoeken (pentagonen) en het LED-paneel om je eigen UFO te maken. Lichten aan en vlieg weg! Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – Space Truck

Ontdek de ruimte op zes wielen met de Space Truck set. Hoeveel Space Trucks kan jij maken met vier of zes wielen en met of zonder aanhangwagen? Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – GeoSpace Station

Lichten aan en draaien maar! Gebruik de 5 verschillende geometrische vormen om je ruimtestation of andere originele constructies te maken. Batterijen niet inbegrepen. Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – GeoSphere

Bouw je eigen “Geosphere” of andere originele structuren met de vierkanten en driehoeken. Bevat ook een ‘spinner’. Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – Space Ball

De Space Ball set is het perfecte speelgoed voor jonge ontdekkingsreizigers en toekomstige astronauten. Met dit innovatieve bouwsysteem kunnen kinderen hun eigen ruimteballen bouwen en verkennen. De set bevat magnetische staven en panelen waarmee kinderen eindeloze creaties kunnen maken, zoals planeten, raketten en ruimtestations. Leeftijd: 5+ jaar.

GeoSmart – Wheel Set

De Geosmart Wheel Set is een geweldige aanvulling op je Geosmart bouwset. Met deze set kun je je creaties tot leven brengen door middel van beweging! De set bevat vier wielen en een motor, waardoor je je bouwwerken kunt laten rijden en draaien. Of je nu een auto, een robot of een ander voertuig wilt maken, met de Geosmart Wheel Set zijn de mogelijkheden eindeloos. Leeftijd: 5+ jaar.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.