Ik Leer (Ontdekken) – Educatief speelgoed voor kleuters van Jumbo

Ik leer educatief speelgoed voor kleuters; Educatieve spellen van Jumbo

Ben je op zoek naar speelgoed dat naast leuk ook nog uitdagend en leerzaam is? Dat vind je in de serie Ik Leer (Ontdekken). Deze leerzame spellen van Jumbo zijn verkrijgbaar voor diverse leeftijden, waaronder kleuters. Kleuters gaan net naar de basisschool, wat vaak een grote verandering betekent in hun leventje. Heb jij een leergierige kleuter in huis en zou je graag educatieve spellen met hem of haar spelen? Dan is de Ik Leer serie van Jumbo hiervoor erg geschikt.

Ik Leer-serie

Ben je op zoek naar leuk binnenspeelgoed voor kleuters dat ook leerzaam en uitdagend is? Het bekende speelgoedmerk Jumbo heeft met de Ik Leer-serie een lijn van educatieve spellen ontwikkeld voor kinderen in diverse leeftijden. In dit blog laat ik je de leerzame spellen voor kleuters vanaf 4-6 jaar zien.

Ik Leer – educatief speelgoed voor kleuters van 4+ jaar

Ik leer – Woordjes

Met Ik Leer Woordjes leren kinderen door het spelen van zes spelletjes spelenderwijs letters herkennen, woordjes spellen, lezen en de woordenschat vergroten. De woordjes bestaan uit drie, vier of vijf letters. Kan jij lezen wat er staat? Zoek de letters en spel het woord. Draai de grote kaart om, dan wordt het spelletje moeilijker. Het spel heeft 6 dubbelzijdige kaarten en 112 letterkaartjes. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend. Leeftijd: 4+ jaar.

Ik leer – Letters schrijven

Met Ik Leer Letters Schrijven leer je met behulp van de 6 spelletjes de letters van het alfabet schrijven. Kan jij je eigen naam schrijven? Kijk goed naar de voorbeeldletter en schrijf de letter na. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar in groep 1 van de basisschool. Maar voor oudere kindjes die leren schrijven is dit spel ook een hele leuke oefening!

Ik leer – Schrijven – Nieuwe editie

Met ‘Ik leer schrijven’ van Jumbo leren kinderen spelenderwijs letters en woordjes schrijven. Alle opdrachten zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de lesstof voor kinderen van 4 jaar. De lichtbak en het speciale schrijfsysteem zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Dit educatieve spel bevat 20 kaarten met opdrachten op verschillende niveaus: motorische schrijfvaardigheden oefenen, cijfers, kleine letters, hoofdletters en woordjes leren schrijven. Leeftijd: 4+ jaar.

Ik Leer – educatief speelgoed voor kleuters van 5+ jaar

Ik leer – Lezen

Met ‘ik leer lezen’ leren kinderen spelenderwijs lezen en woordjes spellen. Alle woordjes zijn zorgvuldig gekozen. Ze bestaan uit maximaal 5 letters en sluiten aan bij de woordenschat van een kind van 5 jaar. Het speciale lettersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. ‘Ik leer lezen’ bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken en woordjes spellen. Met ‘Ik Leer lezen’ oefen je vast thuis wat je straks op school leert!

Ik Leer – educatief speelgoed voor kleuters van 6+ jaar

Ik leer – Kaart van Nederland

Met de educatieve puzzel Kaart van Nederland leren kinderen op een leuke manier over de Nederlandse aardrijkskunde en enkele van haar karakteristieke en culturele elementen.

Ik Leer Ontdekken – educatief speelgoed voor kleuters

Ik leer ontdekken – Letters

Ik Leer Ontdekken is een serie educatieve materialen die nieuwsgierige kinderen op een leuke en speelse manier helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Materialen die aansluiten bij het Montessori-, Waldorf- en Freinetonderwijs.

Ik leer ontdekken – Getallen

Maak met Ik leer ontdekken – getallen spelenderwijs kennis met de wereld van getallen! Leer sorteren, groeperen, tellen en rekenen.

Ik leer ontdekken – Het lichaam

Dit spel voor kinderen van 4 tot 7 jaar bestaat uit een doos met materiaal dat hen helpt om via vrij spel de menselijke anatomie te ontdekken. Wij moedigen kinderen aan op spontane wijze, en volgens hun eigen regels en ritme, met het materiaal te experimenteren.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.