Bevrijd de mol – Interactief speeltapijt – Action weekdeal

Bevrijd de mol - Interactief speeltapijt - Action weekdeal

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend speelgoed voor je peuter? Action heeft een leuke weekdeal voor je: een interactief speeltapijt van het merk Chicco – Bevrijd de mol. Deze week betaal je slechts €17,95! Let op: deze deal is alleen online verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt!

Chicco – Bevrijd de mol – Interactief speeltapijt

Chicco - Bevrijd de mol - Interactief speeltapijt

Een interactief elektronisch speeltapijt met het thema boerderij is leuk speelgoed voor peuters. Op dit speeltapijt, met 3 spannende speelmodi en 8 magische interactieve plekken die wachten om ontdekt te worden, wordt de boerderijwereld tot leven gebracht. Hiermee maken de kleintjes veel plezier terwijl ze spelenderwijs hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

Eén van de spellen heet ‘Zoek de mol’. In dit hilarische spel probeert de speler de nieuwsgierige mol uit zijn hol te laten komen door met een hamer, hand of voet op de verschillende elementen op het tapijt te slaan. Elke klap creëert een interessante en interactieve ervaring, waarbij de mol als verrassing tevoorschijn komt.

De 8 interactieve plekken zijn gemarkeerd met een speciaal hamersymbool. Elk van deze plekken is verbonden met een specifieke klank en kleur, waardoor kinderen hun zintuigen gebruiken om de wereld om hen heen te verkennen. Maar het allerleukste is het ‘verrassingseffect’. Telkens wanneer kinderen op het tapijt spelen, worden ze verrast door de onverwachte interacties die plaatsvinden.

De 3 speelmodi hebben een oplopende moeilijkheidsgraad, zodat je kleintje niet snel uitgekeken raakt op dit leuke speeltapijt.

Beschrijving

  • Motorische vaardigheden ontwikkelen
  • Interactief, verrassend, magisch speelplezier
  • 3 speelmodi, oplopende moeilijkheidsgraad
  • Let op: dit artikel is alléén online verkrijgbaar

Deze weekdeal is nu verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.