Little Tikes Panther Peak speeltoestel – Action weekdeal (deal verlopen)

Little Tikes Panther Peak speeltoestel - Action weekdeal

Fan van Little Tikes en op zoek naar een mooi speelmeubel voor in de tuin? Dan is deze Action weekdeal precies dat wat je zoekt. Het Little Tikes Panther Peak speeltoestel is deze week namelijk verkrijgbaar voor slechts €299,-!

Little Tikes Panther Peak speeltoestel

Veel gezinnen zijn wel bekend met het merk Little Tikes en hebben wel een watertafel, vrachtwagen of glijbaan in hun bezit. Maar ken jij het Little Tikes Panther Peak speeltoestel al? Met dit speeltoestel kunnen kinderen van 3 tot ongeveer 10 jaar eindeloos klimmen, glijden en schommelen, en dat allemaal in de achtertuin!

Dit ruime speeltoestel is voorzien van een glijbaan, schommels, klimwand en klimnet. En met ruimte voor zes kinderen is dit toestel binnen de kortste keren het favoriete clubhuis van alle kinderen. Op de Panther Peak kun je klimmen in de netten of de touwen, naar beneden glijden op de glijbaan van 140 cm, of lekker zweven op een van de schommels.

Even toe aan een rustiger speelmoment? Boven in het speeltoestel is een open gedeelte waar de kinderen lekker in de schaduw kunnen zitten om een boek te lezen of iets te eten of te drinken.

Beschrijving

  • Boordevol activiteiten
  • Ruimte voor 6 kinderen
  • ASTM-gecertificeerd
  • Let op: dit artikel is alléén online verkrijgbaar

Deze weekdeal is nu verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.