Resultaat 1–30 van de 49 resultaten wordt getoond

Het magnetische speelgoed van Magna-Tiles is een waardevolle toevoeging aan je verzameling binnenspeelgoed. Dit bouw en constructie speelgoed bestaat uit kunststof tegeltjes met een magnetische rand. 

Bouw en constructie speelgoed

Bouw en constructie speelgoed komt in veel huishoudens voor. Het is speelgoed met open einde en stimuleert de fantasie van kinderen optimaal. Wat er gebouwd of gespeeld wordt staat van tevoren niet vast. Dit noem je ook wel open ended play.

Magnetisch constructie speelgoed

Wil je het bouw en constructie speelgoed nog iets uitdagender maken? Kies dan voor magnetisch constructie speelgoed. Dit speelgoed bestaat uit gekleurde kunststof tegeltjes met een magnetische rand. Door met magnetisch constructie speelgoed te spelen maken kinderen spelenderwijs kennis met begrippen als constructie, magnetisme en lichtbreking. Hierdoor valt het onder STEM-speelgoed. STEM is een afkorting en staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Naast uitdagend is het speelgoed dus ook educatief.

Magna-Tiles

Er zijn verschillende merken magnetisch speelgoed te koop, waaronder Magna-Tiles. Veel merken hebben overeenkomsten en zijn daardoor met elkaar te combineren. Het grootste verschil zit hem in de prijs en de sterkte van de magneten. Welk merk je voorkeur heeft is dan ook persoonlijk.

Net als de andere merken beschikt ook Magna-Tiles over een basisset en uitbreidingen. Waar de andere merken zich vooral richten op vormen, richten de uitbreidingen van Magna-Tiles zich vooral dieren, bouwen en dino’s. Ook leuk is de set glow in the dark!