Resultaat 1–30 van de 1023 resultaten wordt getoond

Bouw- en constructiespeelgoed

Bouw- en constructiespeelgoed is goed voor de motorische vaardigheden van een kind. Welk bouw- of constructiespeelgoed is jouw favoriet?

Bij Spelenspeelgoed verzamelden we diverse soorten bouw- en constructiespeelgoed die geschikt zijn voor diverse leeftijden, van stoffen blokken voor de kleinsten tot complete gebouwen voor volwassenen!

Blokken

Blokken zijn natuurlijk het ultieme bouw- en constructiespeelgoed. Het bouwen met blokken is ook nog eens enorm goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek. Daarnaast is spelen met blokken ook iets wat een kind al heel snel kan. In het assortiment van Spelenspeelgoed.nl vind je daarom diverse soorten blokken, ook van bekende merken als Little Dutch, Fisher-Price, Eichhorn, Haba, VTech en natuurlijk Kapla.

Voor baby’s zijn de zachte blokken een aanrader. De kleuren en de vormen dagen je baby uit om ermee te spelen. Wordt je kindje groter en heeft het de leeftijd bereikt om te leren lopen? Dan is de volgende stap bijvoorbeeld deze mooie blokkenkar, oftewel blokkensets in een loopwagentje.

Naar de blokken.

Knikkerbanen

Knikkerbanen zijn ook een topper uit de categorie bouw- en constructiespeelgoed. Bij het bouwen van een knikkerbaan draait het natuurlijk allemaal om het hebben (krijgen) van inzicht. Wanneer de baan niet goed is opgebouwd zal de knikker immers het einde niet halen?

De verschillende knikkerbaan merken in het assortiment van Spelenspeelgoed.nl: GraviTrax, Hape, Hubelino, LOEF, Quercetti, Robotime en Vikids.

Wil je graag meer informatie? Lees dan vooral ook het blog: Knikkerbaan kopen? Gravitrax, Hape, Hubelino en meer!

Naar de knikkerbanen.

LEGO

Wie is er niet opgegroeid met de gekleurde bouwsteentjes van LEGO? In de loop der jaren heeft LEGO steeds meer sets ontwikkeld: oa. LEGO Friends, LEGO City, LEGO Technic, LEGO Juniors, LEGO Marvel Avengers. Kortom, voor iedere leeftijd is er wel een geschikte LEGO-set te koop.

Naar LEGO.

Playmobil

Als je kind nog wat te klein is voor LEGO dan is Playmobil misschien een goed idee. De sets van Playmobil zijn goed voor urenlang speelplezier en zijn verkrijgbaar in diverse thema’s. Ook leuk is de Playmobil adventskalender om samen af te tellen naar de feestdagen.

Naar Playmobil.