Resultaat 1–30 van de 63 resultaten wordt getoond

Connetix Magnetic Tiles is leuk, uitdagend en educatief binnenspeelgoed. Spelenderwijs maken kinderen kennis met constructie, magnetisme en lichtbreking.

Bouw en constructie speelgoed

Veel kinderen zijn gek op het maken van dingen, bouw en constructie speelgoed leent zich hier perfect voor. Bovendien stimuleert het de fantasie van kinderen, omdat er doorgaans geen vastomlijnd plan is van wat er gemaakt of gespeeld moet worden. Dit noemt men ook wel open ended play, oftewel speelgoed met open einde.

Magnetisch constructiespeelgoed

Door te spelen met magnetisch constructiespeelgoed maken kinderen kennis met begrippen als constructie, magnetisme en, als er licht door de kunststof tegeltjes schijnt, lichtbreking. Het effect is elke keer weer anders!

Er zijn diverse merken magnetisch constructie speelgoed verkrijgbaar. Elk merk heeft wel een mooie basisset, de nodige uitbreidingen en vaak ook een knikkerbaan. Het leuke is dat de meeste merken prima met elkaar te combineren zijn, het verschil zit hem vooral in de prijs en de sterkte van de magneten.

Naar mate je kind groeit en meer ruimtelijk inzicht krijgt kun je verschillende merken met elkaar combineren. Hierdoor blijft het magnetische constructie speelgoed lang uitdagend en groeit het met je kind mee.

Connetix Magnetic Tiles

Connetix Magnetic Tiles beschikt net als de andere merken over mooie basissets in diverse kleuren, uitbreidingen en de knikkerbaan. Zoals gezegd zit het verschil hem vooral in de prijs en de sterkte van de magneten. Welk merk of set je voorkeur heeft, is dan ook persoonlijk. En anders combineer je lekker gewoon de sets die jou of je kind het meeste aanspreken!