Toont alle 6 resultaten

Hape Quadrilla is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige knikkerbanen, wij hebben hem zelf ook in huis. De knikkerbanen van Quadrilla zijn ontworpen om zowel leuk als educatief te zijn, waarbij kinderen worden aangemoedigd om hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken terwijl ze bouwen en spelen.


Bouw en constructie speelgoed

Bouw- en constructiespeelgoed is een categorie speelgoed die gericht is op het stimuleren van de creativiteit, het vergroten van probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht van kinderen. Dit speelgoed bestaat uit diverse materialen en componenten waarmee kinderen allerlei structuren, modellen en creaties kunnen bouwen.

Knikkerbanen

Knikkerbanen zijn uitdagende bouw en constructie speelgoedsets die bestaan uit een reeks baandelen, tunnels, bochten, en andere elementen waarmee kinderen knikkers kunnen laten rollen. Ze zijn ontworpen om de zwaartekracht, snelheid, en momentum te verkennen terwijl de knikkers door de verschillende banen en constructies bewegen.

Er zijn talloze variaties en ontwerpen van knikkerbanen beschikbaar, variërend van eenvoudige sets voor jongere kinderen tot complexe bouwpakketten voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.

Hape Quadrilla

Hape Quadrilla knikkerbanen worden geproduceerd door Hape International, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige en educatieve speelgoedproducten. Wat Quadrilla onderscheidt van andere knikkerbaanmerken is de nadruk op houten constructie-elementen gecombineerd met plastic onderdelen. Deze combinatie geeft de banen een duurzame en aantrekkelijke uitstraling.

De Quadrilla-knikkerbanen zijn ontworpen met het oog op creativiteit, educatie en speelplezier. Ze omvatten een verscheidenheid aan baandelen, bochten, trechters, versnellers, en andere accessoires die kinderen in staat stellen om unieke en complexe banen te bouwen. Door het modulaire ontwerp kunnen kinderen hun banen aanpassen en opnieuw configureren voor verschillende uitdagingen en ervaringen.

STEAM-speelgoed

Een belangrijk aspect van Quadrilla-knikkerbanen is hun focus op het bevorderen van STEAM-vaardigheden (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics). Terwijl kinderen spelen, leren ze over concepten zoals zwaartekracht, snelheid, momentum, en problemen oplossen. Dit maakt Quadrilla niet alleen tot een leuke activiteit, maar ook tot een educatieve ervaring.