Cleverclixx – Magnetisch constructie speelgoed

Cleverclixx - Magnetisch constructie speelgoed

Veel kinderen zijn dol op bouw en constructie speelgoed. Wil je iets nieuws aan je assortiment binnenspeelgoed toevoegen? Kies dan eens voor Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed: uitdagend én educatief speelgoed.

Magnetisch constructie speelgoed

Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed is een vorm van speelgoed met open einde, ook wel bekend als open ended play. Nu heeft veel bouw en constructie speelgoed deze eigenschap natuurlijk al, maar als je op zoek bent naar nieuw, educatief én uitdagend speelgoed, dan is magnetisch constructie speelgoed een waardevolle toevoeging.

Er zijn inmiddels meerdere merken magnetisch constructie speelgoed, waaronder Cleverclixx. Met magnetisch constructie speelgoed maken kinderen spelenderwijs kennis met begrippen als constructie, magnetisme, lichtbreking en zwaartekracht. En dankzij het open einde, want geen bouwwerk is hetzelfde, blijft het magnetisch constructie speelgoed educatief én uitdagend voor kinderen.

Nog een pluspunt is dat de sets met elkaar te combineren zijn (vaak passen andere merken ook prima) en het speelgoed met je kind meegroeit. Want naarmate het ruimtelijke inzicht en de fijne motoriek vordert, worden de bouwwerken die je kind maakt steeds complexer. Fijn om te vermelden is dat de Cleverclixx tegeltjes gemaakt zijn van ABS kunststof, vrij van ftalaten en BPA.

Cleverclixx

Om optimaal te genieten van Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed is het aan te raden om te beginnen met een mooie basisset. Je kunt dan al prachtige bouwwerken maken en eindeloos combineren. De basissets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, variërend van 36 tot 180 stuks. Natuurlijk kun je ook voor een combinatie van meerdere sets gaan.

Cleverclixx uitbreidingssets

Ben je toe aan meer uitdaging? Dan is het tijd om je Cleverclixx magnetisch constructie speelgoed aan te vullen met een mooie uitbreidingsset. Op die manier wordt je kind weer uitgedaagd, want er kunnen weer hele nieuwe bouwwerken gemaakt worden. Zo groeit het magnetische speelgoed weer een poosje met je kind mee.

Cleverclixx Race Track racebaan

Wat Cleverclixx wel heeft is een magnetische racebaan. Dat betekent dat je niet langer beperkt bent tot een horizontale racebaan, maar de racebaan door gebruik te maken van metalen oppervlakten ook verticaal kunt maken. Gebruik bijvoorbeeld de verwarming! Naast de basisset Cleverclixx Race Track Intense is er ook een Wheels Pack Intense om mee uit te breiden. Ook zijn er losse auto’s verkrijgbaar, in de kleuren blauw en rood.

Cleverclixx Ball Run knikkerbaan

Naast de Cleverclixx Race Track is er ook de Cleverclixx Ball Run, oftewel knikkerbaan! Een knikkerbaan is voor veel kinderen toch wel het toppunt van bouw en constructiespeelgoed. Eerst lekker bouwen, om vervolgens in spanning de knikker naar beneden te laten rollen. Zal hij het eindpunt halen? Naast de basisset zijn ook voor de Cleverclixx Ball Run knikkerbaan uitbreidingen verkrijgbaar.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer magnetisch constructiespeelgoed

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.