Een Kosmos experimenteerset maakt wetenschap leuk!

Kosmos experimenteerset - STEM speelgoed - Wetenschapsdoos - Educatief speelgoed

Een Kosmos experimenteerset maakt wetenschap leuk. Op spelende wijze maken kinderen kennis met de mysteries van wis-, natuur- en scheikunde door het uitvoeren van verschillende experimenten.

STEM speelgoed

STEM speelgoed is op dit moment populairder dan ooit. Kinderen kunnen op een speelse manier de wondere wereld van wis-, natuur- en scheikunde ontdekken. De Kosmos experimenteersets zijn dan ook educatief en uitdagend speelgoed waarmee kinderen leren zonder dat ze erg in hebben. En wie vindt leren door te experimenteren nou niet leuk?

STEM is een afkorting en staat voor:

  • Science
  • Technology
  • Engineering
  • Mathematics

Kosmos experimenteerset – Fingerprints Junior

Met de Kosmos experimenteerset Fingerprints Junior ga je net als een echte professionele detective aan de slag. Met deze set kun je vingerafdrukken nemen van plaatsen delict, een eigen kaartenbak met vingerafdrukken maken en uiteindelijk de dader ontmaskeren!

Kosmos experimenteerset – Alarm System Junior

Beveilig met Alarm System Junior al jouw geheime plaatsen tegen ongewenste indringers met dit alarmsysteem van Kosmos.

Kosmos experimenteerset – Magic of Magnets

Experimenteer met mysterieuze krachten, die onzichtbaar rondwaren maar verbluffende gevolgen laten zien. De experimenteerdoos bevat leuke, spannende experimenten met allerlei soorten magneten.

Kosmos experimenteerset – Venus Flytrap

Met het intelligente watersysteem kunnen de vleesetende planten optimaal worden gekweekt en zo gemakkelijk worden verzorgd. De geïllustreerde gids biedt ook spannende kennis over andere buitengewone vleesetende plantjes en verklaart fotosynthese en voedselopname.

Kosmos experimenteerset – Listening Spy Junior

Met de Kosmos experimenteerset Listening Spy ontgaat jou helemaal niks meer! De Listening Spy versterkt namelijk al het gefluister en de geluiden uit je omgeving!

Kosmos experimenteerset – Big Fun Chemistry Chemiestation

Het chemiestation voor thuis bevat alle laboratoriumbenodigheden zoals reageerbuisjes, maatbekers en pipetten die een echte scheikundige nodig heeft en maakt scheikunde samen met veel materiaal tot een echte belevenis. Inhoud: 17 delige chemiestation met accessoires.

Kosmos experimenteerset – Glitter Diamanten Maken

Kinderen vanaf zes jaar kunnen met deze experimenteerdoos hun eigen kleurrijke diamanten ontwerpen en maken en versieren met glitter! Na het drogen kunnen de hangers zelfs gedragen of cadeau gegeven worden.

Kosmos experimenteerset – World of Crystals

Met World of Crystals kweken kinderen vanaf 8 jaar grote kristallen met een nieuwe innovatieve methode. Met afzonderlijke kristallen, een kristalketting en andere spannende experimenten creëer je een echte kristallenwereld.

Kosmos experimenteerset – Squichy Organs

Blubber en klei, deze set biedt de slimme variant met leereffect! Kinderen mengen orgaan na orgaan met de materialen en vullen daarmee de transparante torso van het menselijk lichaam. Squishy-plezier en anatomische basiskennis inbegrepen!

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.