VTech Baby educatief babyspeelgoed 0-36 maanden

VTech Baby educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters; ook interactief speelgoed

VTech Baby: educatief babyspeelgoed voor baby’s en peuters van 0-36 maanden. Baby’s hebben in het begin niet veel speelgoed nodig, ze hebben meer dan genoeg aan het ontdekken van de wereld om hen heen. Na een paar maanden merk je dat hier verandering in komt, je baby wil meer uitdaging! Daarom vind je in dit blog educatief speelgoed voor baby’s en peuters van 0-36 maanden van het merk VTech.

VTech Baby educatief babyspeelgoed

Educatief babyspeelgoed is speelgoed dat aansluit bij de ontwikkeling van je baby en peuter. Kleuren, vormen, lichtjes en liedjes vinden ze vaak eindeloos fantastisch. Ben je uitgezongen of heb je een momentje voor jezelf nodig? Dan kan dit leerzame speelgoed van het merk VTech uitkomst bieden!

 

VTech Baby Koetje Boe Bal – Educatief babyspeelgoed

Koetje Boe Bal - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0-36 maanden van VTech

Dit is de VTech speelbal Koetje Boe, een prachtig Bal rammelaar voor baby’s. Het schattige koetje laat je kennismaken met kleuren, cijfers, geluiden en nog veel meer! Schud met de bal of druk op de interactieve toetsen om vrolijke reacties te horen. Het spelen met de verschillende beweegbare onderdelen bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Er zitten drie gezongen liedjes en maar liefst vijftien melodietjes op. Leeftijd: 0,3-24 maanden.

Meer informatie.

 

VTech Baby Babygym Dierenvriendjes speelmat – Educatief babyspeelgoed

VTech Babygym Dierenvriendjes speelmat - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 6 tot 36 maanden

Zachte, interactieve speelmat die met je kleintje meegroeit! De allerkleinsten kunnen spelen met de drie diertjes en het spiegeltje van de boog, oudere baby’s kunnen liggend op de buik of zittend spelen met het activiteitenpaneel. De drie verschillende speelstanden van het activiteitenpaneel laten kleintjes o.a. kennismaken met muziek, dieren, dierengeluiden, kleuren en vormen. Leeftijd: 0,5-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Magisch Droompopje – Educatief babyspeelgoed

VTech baby Magisch Droompopje - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0-3 jaar

Dit schattige popje kalmeert kleintjes met een lichtgevend gezichtje, vriendelijk gezongen liedjes en lieve zinnetjes. Het popje bevat vele rustgevende melodietjes en natuurgeluiden om kleintjes lekker in slaap te laten vallen. Gebruik de verstelbare tijdklok en geef zelf aan hoe lang het popje de natuurgeluiden of melodietjes afspeelt en pas de intensiteit van het lichtje aan om een ideale omgeving voor je kleintje te creëren. Leeftijd: 0-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Telefoon – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Telefoon - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0-3 jaar

Wie belt daar? Ontdek met de VTech Baby Telefoon cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet. Druk op de knipperende berichttoets om vrolijke berichtjes te horen en druk op de knipperende beltoets om je dierenvriendjes te bellen. Leeftijd: 0-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Bijtring Nijlpaardje – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Bijtring Nijlpaardje - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0-2 jaar

De twee bijtringen van het VTech Baby Bijtring Nijlpaardje verlichten de pijn bij het doorkomen van de tandjes en het nijlpaardje zorgt ook nog eens voor volop knuffel- en speelplezier! Druk op de knipperende hart-toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. De verschillende texturen stimuleren de tastzin. Leeftijd: 0-2 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Woezel & Pip Muziekboekje – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Woezel & Pip Muziekboekje - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0,5-3 jaar

Sla de bladzijden om en ontdek een vrolijk verhaal over Woezel en Pip met rijmpjes, melodietjes en een gezongen Woezel & Pip liedje. De mooie illustraties en het knipperende lichtje stimuleren de visuele ontwikkeling. De bladzijden zijn eenvoudig om te slaan en dragen bij aan de ontwikkeling van de grove motoriek. Leeftijd: 0,5-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Dieren Draaibal – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Dieren Draaibal - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0,5-3 jaar

Rol en dol met de dierenvriendjes op de VTech Baby Dieren Draaibal! Druk op de interactieve toetsen om vormen, kleuren, cijfers en dieren te leren terwijl de bal vanzelf rolt. Moedigt kleintjes aan tot kruipen en daagt uit om een zoekspelletje te spelen. Leeftijd: 0,5-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Wiebel en Wobbel Egel – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Wiebel en Wobbel Egel - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 3 maanden tot 2 jaar

Wiebel en Wobbel Egel Prikkie is een schattige egel die dol is op wiebelen en dansen. Dankzij zijn ronde buikje wiebelt hij heen en weer. Druk op de hart-toets om lieve zinnetjes, grappige geluiden, gezongen liedjes en vrolijke melodietjes te activeren. Leeftijd: 0,3-2 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Activiteiten Kubus – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Activiteiten Kubus - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 0,8-3 jaar

Kies een kant en maak plezier met de Activiteiten Kubus, een educatief en interactief babyspeelgoed! Druk op de interactieve toetsen of draai de wijzer en maak kennis met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek. Luister tijdens het spelen naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes voor nog meer speelplezier. Het interactieve boekje activeert gezongen liedjes. Het bewegen van de verschillende onderdelen en het plaatsen van de vormen in de juiste opening draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie. Leeftijd: 0,8-3 jaar.

Meer informatie.

 

VTech Baby Rijd & Leer Letterlocomotief – Educatief babyspeelgoed

VTech Baby Rijd & Leer Letterlocomotief - Educatief babyspeelgoed voor baby's en peuters van 1-3 jaar

7-in-1 speelplezier met deze veelzijdige trein! Speel met de 13 dubbelzijdige blokken, plaats ze in de sensor en leer letters, letterklanken, dieren en meer! Druk op de 10 knipperende cijfertoetsen om kennis te maken met cijfers en verschillende plekken. Stop de blokjes in de magische tunnel om te leren tellen en luister naar de vrolijke melodietjes en gezongen liedjes terwijl je met de locomotief op avontuur gaat. Leeftijd: 1-3 jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.