LEGO Icons Botanical Collection

LEGO ICONS Botanical Collection

LEGO Icons (voorheen bekend als LEGO Creator Expert) Botanical Collection is perfect voor volwassenen die graag mooie bloemen in huis willen hebben. De bloemen uit de LEGO Botanical Collection blijven jaren staan en hebben geen water nodig! Ook perfect dus voor iedereen zonder groene vingers.

LEGO Icons Botanical Collection – Orchidee – 10311

LEGO Botanical Collection - Orchidee - 10311; Winnaar speelgoed van het jaar 2022 categorie Kidult

De orchidee uit de LEGO Icons Botanical Collection is één van de drie winnaars Speelgoed van het jaar 2022 in de categorie Kidult!

Geniet van een ontspannend bouwproject en maak een prachtige plant voor in huis met dit LEGO® Orchidee (10311) modelbouwproject voor volwassenen. Neem rustig de tijd en zet de gedetailleerde witte en roze bloemen en de vaas in elkaar. Het model is geïnspireerd op een echte orchidee en heeft onderaan 5 bladeren en 2 luchtwortels voor een authentiek displaymodel.

Bouw de blauwe geribbelde vaas en vul deze met de bruine LEGO onderdelen: de schorsstukjes waar een echte orchidee in groeit. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Bloemenboeket – 10280

LEGO Creator Expert Botanical Collection: bloemenpakket - 10280

Verras een vriend, vriendin of familielid met een prachtig bloemenboeket dat allesbehalve gewoontjes is. Dit LEGO Bloemenboeket bestaat uit een heleboel prachtige bloemen in een reeks verbluffende kleuren en is helemaal gemaakt van LEGO onderdelen. De stengels zijn verstelbaar, dus je kunt het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen en je bloemen overtal tentoonstellen. Leef je uit met dit creatieve, ontspannende project en bouw een opvallende blikvanger. Deze botanische kunstbloemen geven prachtige extra kleuren voor in huis. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Bonsaiboompje – 10281

LEGO Botanical Collection - Bonsaiboompje - 10281

Het LEGO Bonsaiboompje wordt geleverd met een rechthoekige pot en een LEGO standaard met houten lateffect: met recht een bijzondere blikvanger voor in huis of op kantoor. Deze set prikkelt vast en zeker ieders verbeelding met zijn schoonheid, of het nu een verjaardagscadeau voor een dierbare is of een traktatie voor jezelf. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Vetplanten – 10309

LEGO Botanical Collection - Vetplanten - 10309

Met de LEGO vetplanten bouw je 9 verschillende planten die op echte vetplanten zijn gebaseerd. Met recht een prachtige blikvanger voor in de woonkamer, op je werk of in je studentenkamer. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Paradijsvogelplant – 10289

LEGO Botanical Collection - Paradijsvogelplant - 10289

Bouw deze prachtige LEGO® Paradijsvogelplant en laat iedereen je liefde voor groen zien. De set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kleurrijke, onderhoudsvrije plant die volop in bloei staat en een echte eyecatcher is. Een prachtig eerbetoon aan een van de opvallendste planten ter wereld. Doordat je de bloemen en bladeren kunt bewegen, kun je er je eigen unieke pronkstuk van maken. Zet de plant in een zacht briesje en zie hoe het model net als een echte plant heen en weer wiegt. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Bloemstuk met gedroogde bloemen – 10314

LEGO Icons Botanical Collection - Bloemstuk met gedroogde bloemen - 10314

Kweek een stukje interieurdecoratie dat geen onderhoud nodig heeft met deze LEGO Icons Gedroogde bloemen bloemstuk knutselset voor volwassenen (10314). Dit boeiende bouwproject bevat verschillende mooie bloemen in herfstkleuren, waaronder een gerbera en roos als middelpunt. Eenmaal voltooid, kun je de opvallende blikvanger op tafel zetten of ophangen als muurdecoratie om een bloemenpresentatie te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Icons Botanical Collection – Boeket met wilde bloemen – 10313

LEGO Icons Botanical Collection - Boeket met wilde bloemen - 10313

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Kidult-18+!

Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313) geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Stuur bij de volgende gelegenheid een geliefde een bos bloemen die nooit verwelken en geen water nodig hebben! Het Wilde bloemen boeket is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.