LEGO Minecraft – Bouw je eigen wereld offline!

LEGO Minecraft - Bouw je eigen wereld offline!

Met de LEGO Minecraft sets bouw je een minecraft omgeving vol actie na. LEGO Minecraft is een perfecte combinatie van twee van de meest populaire producten voor kinderen van dit moment: LEGO en het computerspel Minecraft.

LEGO Minecraft

Net als LEGO Super Mario is ook de combinatie LEGO Minecraft fantastisch. Twee populaire merken bouw en constructie binnenspeelgoed, waarmee je eindeloos kunt variëren. Je kunt ervoor kiezen om het offline te bouwen, maar ook gebruik maken van de app. Bovendien kan er zowel alleen als samen mee worden gespeeld.

LEGO Minecraft – Het pandahuis – 21245

LEGO Minecraft - Het Pandahuis - 21245

Dit pandahuis van 3 verdiepingen heeft een opening aan de achterkant, die kinderen toegang geeft tot de gemeubileerde kamers. Kinderen kunnen het Minecraft huis op verschillende manieren aanpassen door de scharnierende constructie; ze kunnen het huis zittend, rechtop of op vier poten neerzetten. Ook de inrichting van de kamers kunnen ze steeds weer aanpassen. Bij de set zijn LEGO Minecraft figuren van een jungleonderzoeker, een panda, een babypanda en een skelet inbegrepen. In de bamboejungle buiten kunnen spelers taart voeren aan de panda’s. Met de LEGO Builder app, met intuïtieve zoom- en draaifuncties, kunnen kinderen het pandahuis visualiseren tijdens het bouwen. Afmetingen: het pandahuis is ca. 22 cm hoog, 11 cm breed en 10 cm diep. Bevat 553 onderdelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – Het paddenstoelenhuis – 21179

LEGO Minecraft - Het Paddenstoelenhuis -21179

Minecraft spelers kunnen creatief aan de slag met het paddenstoelenhuis. De muren en het dak zijn afneembaar, zodat ze goed bij de werkbank en meubels kunnen komen. Buiten gebruikt Minecraft heldin Alex een kom om soep te verzamelen van de loeizwam (mooshroom). Maar haar plannen worden in de war gegooid wanneer een eng skelet op een spin aanvalt. De fantasierijke speelmogelijkheden voor kinderen zijn echt eindeloos met dit Minecraft paddenstoelenhuis. Afmetingen: 10 cm hoog, 13 cm breed en 15 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – Uitvalbasis zwaard – 21244

LEGO Minecraft - Uitvalbasis Zwaard - 21244

Geef een Minecraft speler een gigantisch diamanten zwaard cadeau! De LEGO Minecraft Uitvalbasis Zwaard gebruikt het kostbare wapen als ontwerp voor een supercoole basis waar kinderen kunnen relaxen en explosieve confrontaties kunnen aangaan. Kinderen bouwen een basis in de vorm van een enorm diamanten zwaard en verdedigen deze tegen vijandige mobs. Er is een tafel, koekje en jukebox waarop ze een plaat kunnen ‘afspelen’. Buiten staan figuren van een schildwacht en strijder-bewaker op wacht. De 2 schieters aan de voorkant zorgen voor extra vuurkracht. Inclusief een Creeper en een skelet, plus een varken en een Allay met folievleugels. Een hendel onder aan de toren zorgt voor een explosie die een deel van het bouwwerk laat instorten. Afmetingen: 21 cm hoog, 25 cm breed en 11 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Alternate.nl (hier)

LEGO Minecraft – Het moerasavontuur – 21240

LEGO Minecraft - Het Moerasavontuur - 21240

Verras Minecraft spelers met een moeras vol avontuur, actie en creativiteit met LEGO Minecraft Het Moerasavontuur. Superleuk Minecraft speelgoed om te bouwen en te ontdekken. Geef kinderen de creativiteit van Minecraft in handen met deze fysieke versie van het gevaarlijke moeraslandschap. Dit veelzijdige speelgoed bevat de bekende Minecraft favoriet Alex die door de modder en mangroven reist op een Minecraft avontuur. Naast mogelijkheden om creatief te bouwen, zijn er 2 vijandige mobs om het tegen op te nemen – een zombie en een slijm, maar ook een vriendelijke kikker die de actie observeert vanaf een lelieblad. Kinderen helpen Alex haar bijl te gebruiken en een hendel te bedienen om TNT tot ontploffing te brengen en elke aanval af te weren. Afmetingen: 8 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – De skeletkerker – 21189

LEGO Minecraft - De Skeletkerker - 21189

LEGO Minecraft De skeletkerker (21189) is een veelzijdige bouwset met speelgoed vol actie, voor kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op de wereld van Minecraft. In deze veelzijdige speelset neemt een grotverkenner het op tegen vijandige skeletten in meerdere biomen: een druipsteengrot met stalagmieten en stalactieten, een weelderig begroeide grot met struiken, slingerplanten, water, klei en toortsen en de kerker van de skeletten met een ronddraaiende monsterkooi waarin nog een skelet verschijnt. Afmetingen: 14 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – Het bijenhuisje – 21241

LEGO Minecraft - Het bijenhuisje - 21241

Minecraft spelers vanaf 8 jaar zullen bijzzzzonder blij zijn als ze LEGO Minecraft Het Bijenhuisje (21241) verkennen. Dit leuke constructie speelgoed zit vol speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten het huisje.

Spelers gebruiken hun creatieve Minecraft bouwtalent om een huis in de vorm van een bij te bouwen. Dankzij het afneembare dak kunnen kinderen eenvoudig bij de binnenkant van het huis. Buiten vinden ze een bijenkorf om honing te oogsten, een Minecraft boerderij om gewassen te verbouwen en vijandige mobs om zich tegen te verdedigen. De set bevat een Minecraft figuur in de vorm van een honingbeer, een babyzombie, 3 bijen en 1 boze bij. Er is ook een functie waarmee 2 bijen rond de boom kunnen racen door ze snel aan te tikken. Afmetingen: 10 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – Het koraalrif – 21164

LEGO Minecraft - Het koraalrif - 21164

LEGO® Minecraft™ Het koraalrif (21164) is een leuke verrassing voor Minecraft spelers waarmee ze de onderwateravonturen uit de game tot leven kunnen brengen. De LEGO stenen zorgen voor eindeloze mogelijkheden.

Daal samen met Alex af in de Minecraft™ oceaan en ga tussen het kleurrijke koraal op zoek naar de verborgen schat. Begroet de 2 vriendelijke kogelvissen. Draai het grote gele rotsblok om en onthul de schatkist. Wat zit erin? Gewoon een vis en… een parel! Maar pas op! Er komt een drenkeling jouw kant op! Lukt het Alex de zombie te verslaan en de schat te behouden? Dat beslis jij. Afmetingen: 7 cm hoog, 10 cm breed en 10 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – De vossenhut – 21178

LEGO Minecraft - De vossenhut - 21178

Kinderen zetten al hun Minecraft vaardigheden in om een huis te bouwen dat eruitziet als een slapende vos. Dankzij de open achterkant en het afneembare dak kunnen ze de meubels binnenin gemakkelijk verplaatsen en er allerlei fantasierijke rollenspellen spelen. Buiten vinden ze een jonge vos, volwassen vos en poolvos die ze bessen kunnen voeren voordat de dieren zich opkrullen om lekker te gaan slapen. Dan verschijnt er een verdronken zombie, een populair personage uit de game, om een heleboel chaos te veroorzaken. Kinderen moeten het gevaar afweren met een zwaard voordat ze hun hengel kunnen uitgooien en rustig genieten op hun visstek. Afmetingen: 10 cm hoog, 17 cm breed en 12 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – De eindarena – 21242

LEGO Minecraft - De eindarena - 21242

Minecraft confrontaties zijn nog nooit zo spannend geweest als in LEGO Minecraft De Eindarena (21242). Een End strijder en een drakenboogschutter komen bij elkaar voor een confrontatie in de Minecraft arena. De strijders zijn uitgerust met harnassen en wapens om gevaren te trotseren. Met een druk op de knop schieten lavablokken uit de bek van het standbeeld van de Enderdraak. Vervolgens schuift de beweegbare vloer uit elkaar om een poel van lava onder de voeten van de strijders te onthullen. Er zijn extra speelmogelijkheden met poppetjes van 2 bekende Minecraft mobs – een enderman en een shulker – en accessoires uit de game, waaronder een gouden wortel en een toverdrankje. Afmetingen: 13 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

LEGO Minecraft – De crafting-box 4.0 – 21249

LEGO Minecraft - De crafting-box 4.0 - 21249

LEGO Minecraft De Crafting-box 4.0 (21249) biedt Minecraft spelers van 8 jaar en ouder 2 opvallende speelsets en eindeloos vrij bouwplezier. Deze Minecraft 2in1 speelgoed set kan worden gebouwd tot de Riviertoren, een fortachtig bouwwerk dat kan worden gebruikt ter verdediging tegen aanvallen van een zombie en Creeper, of het Kattenparadijs – een groot speelgoed huis in de vorm van een kat met daarnaast een kattenspeeltuin. Afmetingen: Het fort is ca. 21 cm hoog, 36 cm breed en 21 cm diep. Het kattenhuis is ca. 13 cm hoog, 37 cm breed en 20 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Alternate.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.