Totum Diamond Painting voor kinderen

Totum Diamond Painting voor kinderen

Totum Diamond Painting voor kinderen zijn leuke knutselpakketten waar alles in zit wat je nodig hebt om zelf de mooiste creaties te maken. Handig voor als je even niet weet welke Diamond Painting je moet kiezen!

Totum Diamond Painting voor kinderen

Als je graag knutselt dan is de kans groot dat je bekend bent met het merk Totum. Ze hebben namelijk een breed assortiment knutselpakketten, waaronder Diamond Paintings voor kinderen. Hieronder vind je een aantal toffe voorbeelden waar je meteen mee aan de slag kunt!

Totum Unicorn 3 in 1 creativity set

Totum Unicorn 3 in 1 creativity set; Totum Diamond Painting voor kinderen

Super cool! Voor alle fans van unicorns en regenbogen is dit de mooiste en meest complete Unicorn knutselset. Deze extra grote verpakking bevat alles wat je nodig hebt voor 3 superleuke activiteiten: kralenarmbandjes maken, Diamond Painting hangers maken en lichtslingers maken met eenhoorns. Met deze set kan je urenlang vooruit: leuk om jezelf en je kamer op te vrolijken met kleurige unicorns en regenbogen voor elke dag een beetje magie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Blokker.nl (hier)

Totum Rock starfish

Totum knutselset Rock starfish - Totum Diamond Painting voor kinderen

Een van Totum’s nieuwste knutelsets is deze leuke Diamond Painting voor kinderen waarbij je drie platte stenen versiert met zeesterfiguren. De set bevat alles wat je nodig hebt, waaronder meer dan 350 strass steentjes en is leuk voor zowel jongens en meisjes. Gebruik de sjablonen of volg je eigen fantasie voor je unieke ontwerp. Geef de steen een mooi plekje in huis of in je kamer. Wie weet brengt hij wel geluk?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Blokker.nl (hier)

Totum NaNaNa! Surprise

Totum NaNaNa Surprise - Totum Diamond Painting voor kinderen

Wow surprise! Met deze extra grote knutselset met Na!Na!Na! thema maak je zelf twee trendy armbandjes en 3 luxe kaarten met verschillende kleuren strass steentjes. Heerlijk uren bezig zijn en trots op je resultaat. Draag jouw favoriete characters altijd bij je en versier je kamer met deze prachtige kaarten die je als schilderijtjes kan gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Totum Diamond Painting Journal

Totum Diamond Painting Journal - Totum Diamond Painting voor kinderen

Hou jij van Diamond Painting en is de dolfijn ook jouw favoriete dier? Dan is dit perfect voor jou. Met deze serie van Totum maak je zelf je eigen Diamond Painting notitieboek. Bedek de hele voorzijde met 2300 strass steentjes in verschillende kleuren. Liever geen dolfijn? De Diamond Painting Journal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

HetSpeelgoedpaleis.com (hier)

Totum Bling Bling – Maak je eigen sieraden

Totum Bling Bling - Diamond Painting koffertje voor kinderen

Deze Diamond Painting is perfect voor geduldige kinderen die willen beginnen met Diamond Painting. Versier de kaarten met meegeleverde strass steentjes en combineer ze tot een hanger. Dan kan je je kunstwerkje ook perfect gebruiken als versiering van je kamer.

Doordat je niet de hele kaarten met steentjes hoeft te bedekken is deze set ook geschikt voor startende Diamond Painters. Wordt geleverd in schitterend 6 hoekig cadeaukoffertje wat je kunt gebruiken als sieraden koffer. Verwijder de wikkel en je hebt een prachtig trendy bewaarkoffertje met glinsterende metallic afwerking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Blokker.nl (hier)

Totum Disney Frozen 2 in 1 knutselset

Totum Disney Frozen 2 in 1 knutselset - Totum Diamond Painting voor kinderen

Met deze knutselset maak je je eigen Disney Frozen glitterkunst en goudkleurige vriendschapsbandjes! Versier Anna, Olaf en Elsa met meer dan 1300 glitter diamantsteentjes en ontwerp twee prachtige armbandjes met Anna en Elsa uit de Frozen 2 film.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Totum Happy Eyes – 2 in 1 knutselset

Totum Happy Eyes Diamond Painting voor kinderen

So sweet! Van deze vrolijke nieuwe Happy Eyes knutselset wordt iedereen blij. Met deze set maak je zelf 2 zilverkleurige bedelarmbandjes en versier je 3 diamond painting kaarten om ze op te sturen in de bijgeleverde envelopjes. Je kunt ze ook inlijsten voor een leuke wandversiering in je kamer. Waar ga jij het eerst mee aan de slag ?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Totum Disney Classics – Minnie Mouse Diamond Painting

Totum Disney Classics - Minnie Mouse Diamond Painting voor kinderen

Complete knutselset Minnie Mouse diamond painting om zelf 3 kaarten te maken met heel veel diamantjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.