Diamond painting voor kinderen, de 10 leukste!

Diamond painting voor kinderen

Met een mooie set diamond painting voor kinderen is jouw kind helemaal klaar om aan deze hobby te beginnen. Elke set bevat alles wat je nodig hebt om het schilderij te voorzien van diamantjes om de plaat tot leven te laten komen. Goed voor het oefenen van de fijne motoriek en het geduld, maar vooral erg leuk om creatief bezig te zijn.

Diamond Painting

De mogelijkheden met diamond painting zijn eindeloos. Voor kinderen is het fijn als er gebruik wordt gemaakt van ronde steentjes, omdat deze eenvoudiger zijn aan te brengen. Ook is een overzichtelijk formaat een voordeel, zodat we het niet meteen gaan overdrijven met geduld oefenen, zeker voor een eerste project. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het een mooie plaat is die je kind graag trots aan de muur hangt als hij af is. Omdat de keuze enorm is, hebben wij de 10 leukste diamond paintings voor kinderen op een rijtje gezet. Zo kies je makkelijk de mooiste voor jouw zoon of dochter, van kleuter tot puber!

 

Frozen 2 Enchanted Diamonds

Diamond painting frozen;

Versier onder andere Elsa, Anna & Olaf en creëer jouw eigen Disney Frozen Winter Wonderland met de diamond painting studio van Totum. Neem het koffertje mee naar waar je maar wilt! Geschikt voor kinderen van 5 – 12 jaar. De set bevat 9 figuren, diverse strasssteentjes, metalen Olav charm en 2 achtergronden.

Meer informatie.

 

Unicorn 2 in 1 speelgoedkoffertje

Totum Unicorn 2 in 1 speelgoed koffer: sieraden maken met diamond painting

Van dit superleuke unicorn koffertje wordt iedereen blij: 2 creatieve activiteiten in 1 voor eenhoorn liefhebbers. Met deze complete set maak je zelf de mooiste sieraden en diamond painting kaarten, goed voor uren speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer informatie.

 

Diamond painting journal

Diamond painting voor kinderen: diamond painting notebook

Met deze set kan kan je je eigen notebook versieren met glittersteentjes. De set bevat een template en meer dan 1500 steentjes waarmee je de gehele voorzijde bedekt. Gebruik het boekje voor al je aantekeningen, gedichten, wensen of als dagboekje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer informatie.

 

Cars

Diamond painting kinderen, thema cars

Begin snel met deze mooie Cars plaat en voor je het weet heb je een prachtig schilderij aan de muur hangen. Deze diamond painting is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Met ronde steentjes, afmeting 35 x 45 cm.

Meer informatie.

 

Eenhoorn nachtlamp

Diamond painting eenhoorn lamp

Een prachtig diamond painting kunstwerk (ronde steentjes) dat ook nog dienst doet als nachtlampje. Dubbel plezier voor de echte eenhoornfans. Afmeting: 20 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Meer informatie.

 

SES diamond painting set

Diamond painting set SES

Maak de mooiste kunstwerken met deze diamand painting. Deze projecten kosten wat tijd, dus wordt je geduld op de proef gesteld! Doordat de glimmende diamantstippen zelfklevend zijn, plakken ze heel gemakkelijk op de kleurrijke kaarten! Geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.

Meer informatie.

 

L.O.L Diamond Painting

L.O.L Diamond Painting voor kinderen

 

De meiden van L.O.L. Surprise zijn gek op glitter en kunnen niet wachten om versierd te worden met mooie glimmende diamantsteentjes. Kies de juiste kleur en beplak de kaarten met de stickers. Deze set van SES Creative bevat 5 stickerkaarten met verschillende L.O.L. Surprise personages.

Meer informatie.

 

Eenhoorn

diamond painting eenhoorn

 

Ben je gek op eenhoorns? En op diamond painting? Dit starterspakket is écht geschikt voor kinderen en volwassenen. Het formaat van 25 x 25 cm is ideaal voor kinderen en starters. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie.

 

Disney princess diamond painting

Totum Disney Princess diamond painting; Prinseskaarten: Ariël. Assepoester, Rapunzel, Tiana, Mulan

Met de Disney Princess diamond painting set maak je met behulp van heel veel steentjes een prachtige kaart van jouw favoriete Disneyprinsessen. Geschikt voor kinderen vanaf 3+ jaar.

Meer informatie.

 

Winnie de poeh

Diamond painting Winnie de Pooh

Een prachtig schilderijtje van Winnie de Poeh. De diamantjes zijn rond en dus gemakkelijk aan te brengen op het canvas. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Krijg jij ook geen genoeg van Winnie de Poeh en zijn vriendjes? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Zit jouw favoriete diamond painting er niet bij? Kijk dan even hier voor nog meer inspiratie. Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com