Diamond painting voor kinderen, de leukste!

Diamond painting voor kinderen

Met een mooie set diamond painting voor kinderen is jouw kind helemaal klaar om aan deze hobby te beginnen. Elke set bevat alles wat je nodig hebt om het schilderij te voorzien van diamantjes om de plaat tot leven te laten komen. Goed voor het oefenen van de fijne motoriek en het geduld, maar vooral erg leuk om creatief bezig te zijn.

Diamond Painting voor kinderen

Diamond painting is een leuke hobby, maar ook een precies werkje. Wil je dat je kind een positieve ervaring heeft dan is het raadzaam om diamond painting pas vanaf een jaar of zes aan te bieden. Op deze leeftijd zijn de fijne motorische vaardigheden en het doorzettingsvermogen namelijk voldoende ontwikkeld om ook een mooi resultaat neer te kunnen zetten.

De mogelijkheden met diamond painting zijn eindeloos. Aan te raden is om voor een diamond painting voor kinderen gebruik te maken van ronde steentjes in plaats van vierkante, omdat deze eenvoudiger zijn om aan te brengen.

Zorg er ook voor dat de diamond painting niet te groot is. Een overzichtelijk formaat is voor kinderen een voordeel, zodat we het niet meteen gaan overdrijven met geduld oefenen, zeker voor een eerste project. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het een mooie plaat of een leuk project is die je kind graag vol trots laat zien als het af is.

Omdat de keuze enorm is heb ik de leukste diamond paintings voor kinderen op een rijtje gezet. Zo kies je makkelijk de mooiste voor jouw zoon of dochter, van kleuter tot puber!  

Totum – Frozen 2 Enchanted Diamonds

Diamond painting frozen; Diamond Painting voor kinderen

Versier onder andere Elsa, Anna & Olaf en creëer jouw eigen Disney Frozen Winter Wonderland met de diamond painting studio van Totum. Neem het koffertje mee naar waar je maar wil! Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar. De set diamond painting bevat 9 figuren, diverse strasssteentjes, metalen Olav charm en 2 achtergronden.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Totum – Unicorn 2 in 1 speelgoedkoffertje

Totum Unicorn 2 in 1 speelgoed koffer: sieraden maken met diamond painting voor kinderen

Van dit superleuke unicorn koffertje wordt iedereen blij: 2 creatieve activiteiten in 1 voor eenhoorn liefhebbers. Met deze complete set maak je zelf de mooiste sieraden en diamond painting kaarten, goed voor uren speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Totum – Diamond painting journal

Diamond painting voor kinderen: diamond painting notebook

Met deze set kan kan je je eigen notebook versieren met glittersteentjes. De set bevat een template en meer dan 1500 steentjes waarmee je de gehele voorzijde bedekt. Gebruik het boekje voor al je aantekeningen, gedichten, wensen of als dagboekje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SES – Diamond painting set

Diamond painting set SES

Maak de mooiste kunstwerken met deze diamand painting. Deze projecten kosten wat tijd, dus wordt je geduld op de proef gesteld! Doordat de glimmende diamantstippen zelfklevend zijn, plakken ze heel gemakkelijk op de kleurrijke kaarten! Geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Plein.nl (hier)

L.O.L Surpise! Diamond Painting

L.O.L Diamond Painting voor kinderen

De meiden van L.O.L. Surprise zijn gek op glitter en kunnen niet wachten om versierd te worden met mooie glimmende diamantsteentjes. Kies de juiste kleur en beplak de kaarten met de stickers. Deze set van SES Creative bevat 5 stickerkaarten met verschillende L.O.L. Surprise personages.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond Dotz – Megapack Dotzies

Diamond Dotz - Megapack Dotzies - Diamond painting voor kinderen

Met dit originele DIAMOND DOTZ pakket maak je door middel van diamond painting unieke creaties! Met behulp van Diamant achtige facetten en een voorbedrukt patroon op canvas plak je de steentjes op het meegeleverde canvas om zo een prachtig schilderij te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Grafix – Diamond Painting – Tijger

Grafix - Diamond Painting - Tijger - Diamond painting voor kinderen

Met deze complete set diamond painting voor kinderen maken ze in een handomdraai een prachtig schilderij. Deze tijger verdient na al dat harde werk natuurlijk een plekje waar iedereen hem kan bewonderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Blingle Bands S1: Starter Pods DIY Diamond painting armbanden

Diamond painting armbanden - Diamond painting voor kinderen

Deel glitters met Blingle Bands! Deze leuke DIY sets combineert het beste van diamond painting, juwelen en kralen maken. Maak sprankelende, modieuze vriendschapsarmbandjes voor jou en al je beste vriendinnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor kinderen – Sleutelhangers

Diamond painting voor kinderen - Sleutelhangers

Ontdek de creatieve wereld van de Diamond Painting sleutelhangers! Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Deze hobby is een fijne manier om je vrije tijd door te brengen en jezelf uit te dagen met een ontspannende activiteit. Of je nu alleen aan de slag gaat of het als leuke activiteit voor een kinderfeestje gebruikt, het is altijd een succes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting voor kinderen – Nachtlampje eenhoorn

Diamond painting voor kinderen - Nachtlampje eenhoorn

Dit leuke nachtlampje is perfect voor iedereen die gek is op eenhoorns. Leuk om cadeau te doen of zelf in elkaar te zetten. Minimum leeftijd: 9 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com