Pixelpakket voor kinderen

Pixelpakket voor kinderen - knutselpakket voor kinderen

Ben jij al bekend met pixelen? Deze knutselpakketten zijn er voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met een pixelpakket voor kinderen kan je kind in elk geval uren zoet zijn. Ideaal tijdens vakanties, druilerige dagen, als leuke hobby of als activiteit tijdens kinderfeestjes.

Pixelen, wat is het?

Pixelen is ontwikkeld door Pixelhobby. Het Pixelen is vergelijkbaar met hobby’s als kleuren, mozaïeken, borduren en lijkt misschien nog wel het meeste op Diamond Painting. In het geval van pixelen plak je met behulp van een teltekening vierkante steentjes op een op kunststof ondergrond gedrukte afbeelding.

Er zijn verschillende pixelpakketten verkrijgbaar, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. In dit blog richt ik me op pixelpakketten voor kinderen.

Medaillon set thema dieren

Medaillon set thema dieren - Pixelhobby

Dit pixelpakket voor kinderen is een complete set om je eigen medaillons te maken. Met een assorti van gekleurde pixelmatjes en drie transparante medaillons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel kubus Create it Yourself – Panda’s

Pixel Kubus Create it Yourself - Panda's - Pixelpakketten voor kinderen

Is jouw kind dol op panda’s? Dit pixelpakket is een Pixel Kubus en bevat alles om drie verschillende patroontjes te maken in het thema Panda.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel XL pakket – Eenhoorn

Pixel XL pakket - Eenhoorn

Laat je niet misleiden door de naam. Eén pixel van het pixel xl pakket is vier keer zo groot als een kleine pixel. Hierdoor is dit pakket al geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel pakket – Flamingo’s

Pixel pakket - Flamingo's

Kinderen vanaf zes jaar en ouder die gek zijn op flamingo’s, kunnen zich helemaal uitleven met dit leuke pixelpakket. Is je kind nog wat jonger? Of werk je liever met grotere pixels? Er is ook een Pixel XL Flamingo pakket (hier).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel kubus Create it Yourself – Smiley’s

Pixel kubus Create it Yourself - Smiley's - pixelpakketten voor kinderen

Wat is jouw favoriete smiley? Met dit pixelpakket kun je jouw drie favoriete smiley’s maken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel kubus – Sinterklaas

Pixel kubus - Sinterklaas - Pixelpakketten voor kinderen

Ben je op zoek naar leuke sinterklaasversiering? Met dit pixelpakket kunnen drie verschillende patronen thema Sinterklaas gemaakt worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel XL kubus – Kerst

Pixel XL kubus - Kerst - pixelpakketten voor kinderen

Natuurlijk mag thema Kerstmis bij het pixelen ook niet ontbreken! Met deze pixelset met grote XL pixels kunnen vier kerstpatronen gemaakt worden. Deze patronen kunnen ook gebruikt worden voor een kerstkaart. Liever kleine pixels gebruiken? Bekijk dan dit pixelpakket kerst (hier).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel kubus – Piraat

Pixel kubus - Piraat - Pixelpakketten voor kinderen

Pixelen is natuurlijk ook een hele leuke bezigheid voor jongens. Dit pixelpakket is met het thema piraat perfect voor alle stoere jongens en meisjes. Ook leuk tijdens een piraten-kinderfeestje! Ook verkrijgbaar in Pixel XL (hier).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel XL groot

Pixel XL groot - pixelpakketten voor kinderen

Dit grote Pixel XL pakket bevat 15 basisplaatjes en is daardoor ideaal voor kinderfeestjes. In de meegeleverde activiteitenboekjes vind je meer dan 100 leuke Pixel XL patronen in verschillende thema’s. Achterin het boekje zijn vakjes waarin de kinderen met kleurpotloden hun eigen patroon kunnen ontwerpen. Ook zijn er twee bladzijden met kleurpuzzels waarbij je met symbolen de juiste kleuren gaat invullen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Pixel groot – Medaillons

Pixel groot - Sleutelhangers - pixelpakketten voor kinderen

Compleet pakket voor het maken van 15 medaillons. Achterin het boekje zijn vakjes waarin de kinderen met kleurpotloden hun eigen patroon kunnen ontwerpen. Ook zijn er vijf bladzijden met leuke spelletjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.