Diamond paintings thema zomer!

Diamond paintings thema zomer; Volkswagen busje, Golden Gate bridge, orka's, hangmat onder palmbomen, sleutelhangers en stickervellen

Diamond painting is nog steeds de perfecte hobby voor jong en oud. En aangezien je in ons kikkerlandje nooit weet of je een heerlijke warme zomer tegemoet gaat, of dat je je regenjas nog maar beter even bij de hand houdt, is het altijd goed om ook een fijne binnen activiteit bij de hand te hebben tijdens de zomervakantie. En daar is diamond painting ideaal voor. Daarom een overzicht met mooie diamond paintings thema zomer!

Diamond painting thema zomer

Natuurlijk lekker thuis aan de keukentafel, maar je kan het ook gerust meenemen op vakantie. Een setje met een mooi schilderij en de steentjes (diamonds) neemt weinig ruimte in en is niet zwaar.  Zeker met een mooi opbergbakje voor de steentjes ben je helemaal klaar om overal even aan je schilderij te werken. En aan het einde van de zomer kan je nog steeds genieten van de zomerse sferen en terugdenken aan een heerlijke vakantie! De mooiste diamond paintings met zomerthema vind je hieronder. Er is voor ieder wat wils, of je nou beginner bent of al gevorderd.  

Diamond painting – Schelpen op het strand

Diamond painting - Schelpen op het strand

Met deze diamond painting set ben je meteen in zomerse strandsferen. Perfect voor een beetje zomergevoel als het even wat minder weer is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Hangmat onder de palmbomen

Diamont painting palmboom hangmat

De ultieme droom in de zomer toch? Lekker in een hangmat onder een palmboom. Met deze diamond painting kom je zeker in een zomerse stemming.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Palmbomen strand pad

Diamond painting - Palmbomen strand pad

Deze tropische afbeelding van een Standpad met Palmboom kun je met diamond painting tot leven laten komen in een kleurrijk en glimmend kunstwerk. Leuk voor aan de muur!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Zonsondergang aan strand

Diamond painting - Zonsondergang

Kun je om wat voor reden niet op vakantie, wil je je vakantiegevoel langer vasthouden of ben je klaar met de winter? Dan is het maken van deze diamond painting met ronde steentjes perfect om weer even dat zomerse gevoel terug te krijgen en te genieten van een zonsondergang aan het strand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Eindeloze steiger

Diamond painting - Eindeloze steiger

Deze eindeloze steiger is nog zo’n heerlijke diamond painting om lekker bij weg te dromen. Plak de ronde steentjes op de juiste plek, hang het resultaat aan de muur en geniet nog lang van je kunstwerk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Olifanten

Diamond painting olifanten safari

Het is net of je op safari bent met dit mooie diamond painting schilderij met olifanten en andere dieren die je op de savanne terug kan vinden. Met ronde steentjes en een afmeting van  40×30 cm ook heel geschikt voor wat oudere kinderen of beginners!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Deur met zeezicht

Diamond painting - Deur met zeezicht

Wauw, wie wil er nou niet zo’n deur met directe toegang tot het strand?! Maak deze diamond painting, met ronde steentjes, en je komt in elk geval al een heel eind in de buurt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Zonsondergang

Diamond painting - Zonsondergang

Zon, zee, strand en liefde, een korte omschrijving van een heerlijke zomer. De zonsondergang maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Zonsondergang natuur

Diamond painting - Zonsondergang natuur

Deze diamond painting met een zonsondergang in de natuur is perfect voor iedereen die wel van een prachtige zonsondergang houdt, maar niet zo gek zijn op het strand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Diamond painting – Volkswagenbusje

Diamond painting Volkswagen busje

Een volkswagenbusje om de zomer mee tegemoet te rijden. Wie wil dat nou niet? Ga snel aan de slag en zorg voor een beetje zomersfeer aan jouw muur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com