Diamond paintings thema zomer!

Diamond paintings thema zomer; Volkswagen busje, Golden Gate bridge, orka's, hangmat onder palmbomen, sleutelhangers en stickervellen

Diamond painting is nog steeds de perfecte hobby voor jong en oud. En aangezien je in ons kikkerlandje nooit weet of je een heerlijke warme zomer tegemoet gaat, of dat je je regenjas nog maar beter even bij de hand houdt, is het altijd goed om ook een fijne binnen activiteit bij de hand te hebben tijdens de zomervakantie. En daar is diamond painting ideaal voor. Daarom een overzicht met mooie diamond paintings thema zomer!

Natuurlijk lekker thuis aan de keukentafel, maar je kan het ook gerust meenemen op vakantie. Een setje met een mooi schilderij en de steentjes (diamonds) neemt weinig ruimte in en is niet zwaar.  Zeker met een mooi opbergbakje voor de steentjes ben je helemaal klaar om overal even aan je schilderij te werken. En aan het einde van de zomer kan je nog steeds genieten van de zomerse sferen en terugdenken aan een heerlijke vakantie! De mooiste diamond paintings met zomerthema vind je hieronder. Er is voor ieder wat wils, of je nou beginner bent of al gevorderd.

 

Schelpen op het strand

Diamont painting schelpen

Met deze diamond painting set ben je meteen in zomerse strandsferen, perfect voor een beetje zomergevoel als het even wat minder weer is. Met vierkante steentjes en een afmeting van maar liefst 50×40 cm kan je even vooruit!

Meer informatie.

 

Hangmat onder de palmbomen

Diamont painting palmboom hangmat

De ultieme droom in de zomer toch? Lekker in een hangmat onder een palmboom. Met deze diamond painting kom je zeker in een zomerse stemming.

Meer informatie.

 

Golden Gate Bridge

Diamond painting Golden gate bridge

Ook als reizen er nog even niet in zit deze zomer, zie je met deze diamond painting een stukje van de wereld. En als de Golden Gate Bridge op je bucketlist staat, is dit schilderij natuurlijk een hele mooie reminder voor een van je volgende reizen.

Meer informatie.

 

Orka’s

Diamond painting Orka's

Deze prachtige plaat maak je met ronde steentjes een schilderij waar je het hele jaar plezier van hebt. Met een afmeting van 30×40 cm ook geschikt voor wat oudere kinderen en beginners. De ronde steentjes maken het aanbrengen net iets makkelijker!

Meer informatie.

 

Vlinder

Diamond painting vlinder

Er hoort natuurlijk niets zo duidelijk bij de lente en de zomer als vlinders! Met dit prachtige exemplaar heb je niet alleen een heerlijk hobby project, maar ook een mooi en kleurrijk eindresultaat voor aan de muur. Door de afmeting van 30×40 cm ook geschikt voor beginners of als je gewoon graag snel resultaat ziet.

Meer informatie.

 

Olifanten

Diamond painting olifanten safari

Het is net of je op safari bent met dit mooie diamond painting schilderij met olifanten en andere dieren die je op de savanne terug kan vinden. Met ronde steentjes en een afmeting van  40×30 cm ook heel geschikt voor wat oudere kinderen of beginners!

Meer informatie.

 

Eenhoorn

Diamond painting eenhoorn

Deze eenhoorn is het perfecte beginnersproject voor kinderen. Met ronde steentjes en een bescheiden afmeting van 25×25 cm is het een overzichtelijk project met natuurlijk een prachtige kleurrijke eenhoorn als eindresultaat. Daar wordt je toch zelfs op de meest regenachtige dag vrolijk van!

Meer informatie.

 

Dolfijn sleutelhangers

Diamond painting sleutelhanger

Met deze leuke set maak je een mooie diamond painting sleutelhanger voor al jouw vrienden en vriendinnen! Of ga gezellig samen aan de slag. Liever een eenhoorn, uiltjes of vlinders? Dat kan ook, kijk snel hier.

Meer informatie.

 

Dino stickers

Diamond painting stickers

Met deze leuke stickers heeft jouw kind een overzichtelijk diamond painting project en kan hij of zij daarna een object naar keuze versieren met jouw zelfgemaakte sticker! Naast dino’s zijn deze stickers er in veel meer uitvoeringen, zoals dieren, superhelden of prinsessen.

Meer informatie.

 

Volkswagenbusje

Diamond painting Volkswagen busje

Een volkswagenbusje om de zomer mee tegemoet te rijden. Wie wil dat nou niet? Ga snel aan de slag en zorg voor een beetje zomersfeer aan jouw muur.

Meer informatie.

 

Neem je jouw diamond paintings thema zomer mee op reis? Zorg dan voor een stevige opbergdoos voor de steentjes zodat je die niet kwijt raakt! Kijk hier voor alle opbergers.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com