Winnaars Speelgoed van het Jaar 2020

Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 per leeftijdscategorie

De winnaars Speelgoed van het Jaar 2020 zijn bekend! Ben jij ook zo benieuwd wie de winnaars zijn? Lees dan snel verder!

Categorie 0 t/m 3 jaar – Smartmax My First Sounds & Senses

Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 0 t/m 3 jaar: Smartmax My first sounds & senses

De winnaar in de categorie 0 t/m 3 jaar is SmartMax My First Sounds & Senses. Schudden, rammelen en bouwen, verbaas je kind met de nieuwste My First set. De 4 nieuw ontwikkelde staven hebben elk een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. Wanneer de staven geschud worden maken de ballen muziek!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Categorie 4 & 5 jaar: Jaak en de Bonenstaak

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 4 & 5 jaar: Jaak en de Bonenstaak van SMartGames

In de categorie 4 & 5 jaar is Jaak en de Bonenstaak van Smartgames als winnaar uit de bus gekomen. Wij mochten dit puzzelspel reviewen en wat mij betreft is het zeker een terechte winnaar.

Naar de Jaak en de Bonenstaak, review.

Categorie 6 & 7 jaar: LEGO Avonturen Super Mario Startset – 71360

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 6 & 7 jaar: LEGO Super Mario avonturen Start set

Toen ik de genomineerden in de categorie 6 & 7 jaar onder ogen kreeg stond de winnaar in deze categorie in mijn ogen al vast. Wie houdt er nou niet van LEGO en Mario?! Met de LEGO Avonturen met Mario starter set kun je met Mario spelen in de échte wereld. Er zijn ook uitbreidingssets verkrijgbaar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Categorie 8 & 9 jaar: LAMA Kaartspel

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 8 & 9 jaar: LAMA kaartspel van 999games; Ook leuk budgetcadeau voor verjaardagen en feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk budgetcadeau voor een verjaardag of de feestdagen? Dan is het vlotte en strategische kaartspel LAMA, van 999 Games, uitermate geschikt. Lukt het jou om de minste minpunten te behalen?  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Categorie 10 & 11 jaar: De Zoektocht naar El Dorado

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 10 & 11 jaar: De zoektocht naar Eldorado bordspel van 999games;

Met het strategische bordspel De Zoektocht naar El Dorado ga je als expeditieleider op zoek naar de mysterieuze gouden stad. Je wint het spel door als eerste El Dorado te bereiken. Wij mochten het bordspel voor je reviewen!

Naar De zoektocht naar El Dorado, review.

Categorie 12 t/m 17 jaar: Stay Cool

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 12 & 17 jaar: Partygame Stay Cool van 999games;

In de partygame (3-7 spelers) Stay Cool word je door je medespelers gebombardeerd met vragen. De speler die de meeste vragen weet te beantwoorden, wint het spel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Categorie 18+ jaar: De crew

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 18 plus jaar: De crew van 999games;

De Crew is een coöperatief kaartspel (3-5 spelers) waarin jullie samen proberen om in 50 verschillende missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en samenwerkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.