Winnaars Speelgoed van het Jaar 2020

Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 per leeftijdscategorie

De winnaars Speelgoed van het Jaar 2020 zijn bekend! Ben jij ook zo benieuwd wie de winnaars zijn? Lees dan snel verder!

Wil je ook graag op de hoogte blijven van het leukste speelgoed per leeftijdscategorie? Dan is het altijd zinvol om de website van Speelgoedvanhetjaar in de gaten te houden. Ze organiseren ieder jaar de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Deze week werd bekend wie de winnaars Speelgoed van het Jaar 2020 zijn!

 

Categorie 0 t/m 3 jaar: Smartmax My First Sounds & Senses

Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 0 t/m 3 jaar: Smartmax My first sounds & senses

De winnaar in de categorie 0 t/m 3 jaar is SmartMax My First Sounds & Senses. Schudden, rammelen en bouwen, verbaas je kind met de nieuwste My First set. De 4 nieuw ontwikkelde staven hebben elk een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. Wanneer de staven geschud worden maken de ballen muziek!

Meer informatie.

 

Categorie 4 & 5 jaar: Jaak en de Bonenstaak

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 4 & 5 jaar: Jaak en de Bonenstaak van SMartGames

In de categorie 4 & 5 jaar is Jaak en de Bonenstaak van Smartgames als winnaar uit de bus gekomen. Wij mochten dit puzzelspel reviewen en wat mij betreft is het zeker een terechte winnaar. Naar de review.

Meer informatie.

 

Categorie 6 & 7 jaar: LEGO avonturen Super Mario Startset

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 6 & 7 jaar: LEGO Super Mario avonturen Start set

Toen ik de genomineerden in de categorie 6 & 7 jaar onder ogen kreeg stond de winnaar in deze categorie in mijn ogen al vast. Wie houdt er nou niet van LEGO en Mario?! Met de LEGO Avonturen met Mario starter set kun je met Mario spelen in de échte wereld. Ook uitbreidingssets verkrijgbaar!

Meer informatie.

Wij mochten een andere genomineerde in deze categorie reviewen: het strategische bordspel Froggit.

 

Categorie 8 & 9 jaar: LAMA Kaartspel

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 8 & 9 jaar: LAMA kaartspel van 999games; Ook leuk budgetcadeau voor verjaardagen en feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk budgetcadeau voor een verjaardag of de feestdagen? Dan is het vlotte en strategische kaartspel LAMA, van 999Games, uitermate geschikt. Lukt het jou om de minste minpunten te behalen?

Meer informatie.

 

Categorie 10 & 11 jaar: De Zoektocht naar El Dorado

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 10 & 11 jaar: De zoektocht naar Eldorado bordspel van 999games;

 

Met het strategische bordspel De Zoektocht naar El Dorado ga je als expeditieleider op zoek naar de mysterieuze gouden stad. Je wint het spel door als eerste El Dorado te bereiken. Wij mochten het spel voor je reviewen!

Meer informatie.

 

Categorie 12 t/m 17 jaar: Stay Cool

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 12 & 17 jaar: Partygame Stay Cool van 999games;

 

In de partygame (3-7 spelers) Stay Cool word je door je medespelers gebombardeerd met vragen. De speler die de meeste vragen weet te beantwoorden, wint het spel.

Meer informatie.

 

Categorie 18+ jaar: De crew

Winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 in de categorie 18 plus jaar: De crew van 999games;

De Crew is een coöperatief kaartspel (3-5 spelers) waarin jullie samen proberen om in 50 verschillende missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en samenwerkt.

Meer informatie.