Zwembad: de leukste zwembaden voor het hele gezin!

zwembad kopen intex bestway kinderzwembad familiezwembad speelzwembad

Zodra onze kinderen de eerste zonnestralen van het jaar zien roepen ze: zwemmen! Ja, ook als het maar 15 graden of kouder is… Voor die frissere dagen hebben we een waterbaan of een watertafel. Maar is de verwachting dat het warmer wordt, dan komt het zwembad in de tuin te staan! Daarom een overzicht van de leukste zwembaden voor het hele gezin.

Intex regenboog kinderzwembad

Zwembad regenboog baby

Een compact zwembad met een zonnedakje voor kinderen van 1-3 jaar waar ze gemakkelijk zelf in kunnen stappen. Er is genoeg ruimte om lekker te spetteren en door de kleurige regenboog staat het meteen heel vrolijk in de tuin. Maximale diepte van het water is 13 cm.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bestway Babyzwembad met opblaasbare bodem

Babyzwembad bestway

In dit babyzwembad van Bestway zit jouw kindje extra zacht door de opblaasbare bodem. Met een afmeting van 86×86 cm is er ook plek genoeg voor twee jonge kindjes. Hoogte 25 cm. En ben je buiten uitgespeeld in de zomer? Dan is dit badje ook perfect voor in de douche, thuis of op vakantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Intex – mini frame pool zwembad

Opzetbad miniframe zwembad

Geen zin in het opblazen van een zwembad, of het risico dat hij snel lek gaat als de kinderen wat uitbundiger aan het spelen zijn? Dan is een opzetzwembad een goed alternatief. Dit compacte bad van Intex is 122×122 cm groot. Genoeg ruimte om te spelen dus en klein genoeg om ook in de kleinere tuin of op het balkon of terras te passen.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Deryan pop-up zwembad

Deryan popup zwembad

Van de makers van de bekende babytentjes is er nu ook een zwembadje met UV beschermende zonneluifel. Het badje heeft een pop-up constructie en is eenvoudig weer te legen via het handige bodemventiel. Ideaal voor waterplezier voor de allerkleinsten, maar tijdens kampeervakanties ook te gebruiken als bijvoorbeeld speelruimte.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Intex – Family Frame Familiezwembad

Familie zwembad frame

Dit Intex Frame zwembad is zeer eenvoudig en binnen 30 minuten te plaatsen. Het zwembad is ideaal voor op een rechthoekige terras. Dit zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer stevige constructie voorzien van een robuuste, gecoate metalen frame met een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke, duurzame PVC buiten laag. Daarnaast is het zwembad voorzien van een handige leegloopventiel, waar eenvoudig een tuinslang op kan worden aangesloten. Met een ruime afmeting van 260 cm x 160 cm x 65 cm is er plek voor het hele gezin!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Welkoop.nl (hier)

Toppy.nl (hier)

Bestway Familiezwembad opblaasbaar

Familiezwembad opblaasbaar

Dit voordelige, grote Bestway opblaasbare familiezwembad staat garant voor urenlange waterpret. Het kan meer dan 1000 liter water bevatten en is ruim 3 meter lang, 1,83 meter breed en dik een halve meter diep. Je kunt dus op warme dagen met het hele gezin verkoeling zoeken in dit opblaasbare zwembad. Deze family pool bestaat uit drie extra brede ringen en is zo opgepompt. En ben je weer klaar met spetteren? Dan laat je het water weglopen via de gebruiksvriendelijke aftapkraan.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Intex zwembad rechthoekig Ultra XTR Frame

Intex familiebad

Met een diepte van maar liefst 132 cm is dit zwembad perfect voor de ultieme zwembadervaring in jouw eigen achtertuin. Plons in het water vanaf de bijgeleverde ladder en geniet van de zomerse dagen. Dit complete zwembad is voorzien van een stevig frame en zeil, een krachtige zandfilterset, een afdekzeil en een ladder om in en uit het bad te klimmen. Met een afmeting van 549x274x132 cm is er niet alleen voldoende plek voor het hele gezin, maar ook voor vrienden en familie!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Welkoop.nl (hier)

Toppy.nl (hier)

Intex Easy Set Zwembad

Intex easyset zwembad

Met een Intex Easy Set Zwembad ben je in één keer klaar voor verkoeling in je eigen tuin! Dit Intex zwembad heeft een diameter van 366 cm en is 76 cm hoog. Zeer eenvoudig op te zetten, in slechts 10 minuten klaar om gevuld te worden. Alleen de bovenste ring hoeft opgeblazen te worden, daarna kun je het vullen met water en gaat de rest vanzelf. Het zwembad bestaat uit 3 lagen PVC voor extra stevigheid. Wanneer je het zwembad leeg laat lopen kun je de afvoer aansluiten op je tuinslang zodat je het water snel en gecontroleerd weg kan laten stromen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Toppy.nl (hier)

Bestway speelzwembad eenhoorn

Speelzwembad eenhoorn

Een fantastisch zwembad voor elke eenhoornfan! Speel onder de boog waar water uit sproeit, of ga met je beste vriend van de glijbaan. Hoe dan ook een heerlijke manier om uren te spelen en lekker af te koelen. Leeftijd vanaf 2 jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Intex Walvis Speelzwembad

Walvis sproeier zwembad

Dit zwembad in de vorm van een walvis heeft een aansluiting voor de tuinslang. Zet de kraan open en er sproeit water uit zijn staart. Heerlijk om in de zomer bij af te koelen dus.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

XL Waterspeelmat met Watersproeier

Waterspeelmat zwembad

Op zoek naar wat nodige verkoeling tijdens de warme zomerdagen, maar dan wel liever in eigen tuin? Met deze XL waterspeelmat is buitenspelen nog nooit zo fijn! Met deze ruime watermat en vrolijke sproeiers genieten jij, de kids én je huisdieren van urenlang speelplezier. Op veilige wijze komen jullie zo verkoeld en wel de zomer door en is een zwembad toch echt niet meer nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com