De nieuwste SmartGames! – Herfst 2024

SmartGames Herfst 2024 - Leerzame spellen - Spelenspeelgoed.nl

De nieuwste SmartGames van herfst 2024 zijn ideaal voor iedereen die geen zin heeft om buiten te spelen. Zoals we gewend zijn van SmartGames zijn ook de nieuwste puzzels en spellen weer erg boeiend en goed om urenlang je hersenen te laten kraken!

SmartGames – Break-Out – Escape the dungeon

SmartGames – Break-Out – Denkspel - Herfst 2024

Ontsnap uit de kerker voordat het monster je te pakken heeft! Probeer de uitgang te vinden en open de poort door de magische sleutel te pakken. Kies een uitdaging en plaats de stukken zoals aangegeven op het bord. Rol je held langs obstakels en uitdagingen om uiteindelijk te ontsnappen! Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Bekijk SmartGames – Break-Out – Escape the dungeon.

SmartGames – Reverso

Smart Games - Reverso - Herfst 2024

SmartGames Reverso is een strategisch bordspel waarin spelers om de beurt schijven plaatsen op het speelbord, met als doel om aan het einde van het spel de meeste schijven van hun eigen kleur te hebben. Door slimme zetten te maken, kun je de schijven van je tegenstander omdraaien naar jouw kleur. Dit spel is eenvoudig te leren, maar biedt een enorme tactische diepgang. Het is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die houden van strategische uitdagingen!

Bekijk SmartGames – Reverso.

SmartGames – IQ Matrix

SmartGames – IQ Matrix – 120 uitdagingen – Denkspel kinderen én volwassenen - Herfst 2024

Maak een vierkant van 6 op 6 met deze 9 kleurrijke puzzelstukken en de hints in de opdracht. Dit IQ-spel geeft een heel nieuwe betekenis aan het woord “puzzel”. IQ-Matrix gebruikt de oervorm van een legpuzzel, maar is toch helemaal anders dan je gewoon bent. Met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Kan jij buiten/ binnen het kader denken?

Bekijk SmartGames – IQ Matrix.

SmartGames – Dropzone

SmartGames Dropzone leerspel Nederlands, 1 speler, Vanaf 8 jaar, 80 opdrachten - Herfst 2024

Breng de bal aan het rollen met Dropzone! Gebruik creatieve bouwtechnieken om boeiende opdrachten op te lossen met DropZone, het ultieme knikkerbaan-puzzelspel! Het doel is eenvoudig maar uitdagend: bouw een knikkerbaan met verschillende paden en leid de knikkers naar hun aangewezen doelbasis.

Bekijk SmartGames – Dropzone.

Over SmartGames

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen drie merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010) en GeoSmart (opgericht in 2016). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België vervaardigd en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.