GraviTrax Junior Starter-Set L Jungle

GraviTrax Junior Starter-Set l Jungle is één van de door de jury gekozen winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie bouw en constructie speelgoed!

GraviTrax Junior Starter-Set L Jungle is één van de door de jury gekozen winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie bouw en constructie speelgoed!

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar vindt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar plaats. Speelgoedbedrijven sturen hun speelgoed op en de jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar.

GraviTrax Junior Starter-Set L Jungle

GraviTrax Junior Starter-Set L Jungle Winnaar speelgoed van het jaar 2023 bouw en constructie

Als je op zoek bent naar een knikkerbaan, dan is de kans groot dat je bij het merk Gravitrax uitkomt. Met de knikkerbanen van het merk GraviTrax kun je leren hoe je de zwaartekracht kunt overwinnen! Het interactieve kogelbaanssysteem werd ontwikkeld door het bekende overkoepelende merk Ravensburger.

Met de GraviTrax Junior Starter Set L My Jungle kunnen jongens en meisjes vanaf 3 jaar zich onderdompelen in de wereld van de jungle. De GraviTrax Junior starter-set bevat alles om direct te beginnen met bouwen: 100 bouwonderdelen en decoratie-elementen, 2 actie-elementen en 1 brug.

Met een grote hoeveelheid elementen en dierfiguren van hout-biokunststof beleven kinderen vanaf 3 jaar de themawereld van de jungle van dichtbij terwijl ze decoreren en spelen. Bouw- en speelplezier worden op een unieke manier gecombineerd!

Alle sets van GraviTrax zijn bovendien compatibel, dus je kunt combineren zoveel je wil!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.