Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar uitdagend speelgoed voor je kind dat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling? Dan kom je al snel uit bij houten blokken. De mogelijkheden van blokken zijn eindeloos en zijn daarom geschikt speelgoed voor jong en oud.

Houten blokken voor peuters

Al snel komt het moment dat je baby zich ontwikkelt tot een peuter. Veel kinderen kunnen rond negen maanden al zelfstandig zitten en met een jaar (voorzichtig) lopen. Blokken zijn dan fantastisch om mee te spelen! Wil je je kind een beetje uitdagen tot lopen, dan zou je een blokkenwagen kunnen geven. Het merk Little Dutch heeft mooie blokkensets, waaronder ook blokkenwagens. Die kunnen soms net even dat zetje geven om te gaan (en blijven!) staan.

Houten blokken voor kleuters

Voor kinderen van een jaar of vier zijn ook uitdagende blokkensets verkrijgbaar. Zo zijn er sets waar je hele dorpen mee kan bouwen, maar kun je ook een spelelement toevoegen zoals een stapeltoren. Hoe hoog kan jij bouwen zonder dat de toren omvalt?

Sensorische blokken

Heeft je kind moeite met het verwerken van prikkels? Overigens, ook als je kind geen moeite heeft met de prikkelverwerking zijn sensorische blokken een aanrader. Dit zijn namelijk hele mooie blokken waar je ook mee kunt bouwen, met een houten rand en gevuld met diverse inhoud zoals (gekleurd) zand, glitters of vloeistof. Fascinerend om naar te kijken en mee te spelen, terwijl ondertussen de ontprikkeling plaatsvindt.

Aanbieding!