Schommels – De leukste voor binnen en buiten

Schommel kopen? De leukste voor binnen en buiten vind je hier

Een schommel is voor de meeste kinderen magisch. Al vanaf een hele jonge leeftijd hebben de meeste kinderen een voorliefde voor de schommelende beweging. Wij hebben daarom de leukste schommels, voor buiten én binnen, op een rij gezet. Er is voor elke leeftijd genoeg keuze!

Schommelen

Als baby worden ze vaak rustig van schommelen, vanaf de peuterleeftijd wordt het ook leuk en spannend om zo hoog mogelijk te gaan schommelen. En kunnen kinderen het eenmaal zelf? Dan wordt schommelen een heerlijke uitlaatklep waar ook nog eens diverse kunstjes bij komen kijken. Perfect voor het oefenen van de motoriek, balans en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Als je de ruimte hebt, is een schommel in huis natuurlijk perfect voor alle dagen waarop buiten spelen even geen optie is. Of hang een mooie schommel onder de overkapping in jouw tuin. Maar ook een schommel in de tuin is perfect voor uren speelplezier.

 

Baby- en peuterschommels

KBT Babyzitje Groeimodel

meegroei schommel

Met deze meegroeischommel zit jouw kind voorlopig goed. Vanaf 9 maanden kan jouw kind in het stoeltje zitten met de veiligheidsbeugel. Voor extra veiligheid beschikt de schommel ook over een veiligheidstuigje. Wordt je kind groter en behendiger, dan kunnen de beugel en de rugleuning ook verwijderd worden. Zonder beugel en rugleuning is het schommelzitje geschikt tot kinderen van ongeveer 6 jaar. Maximale belasting 70 kg.

Meer informatie.

 

Peuterschommel paars/lime

Peuterschommel paars/lime

 

Deze peuterschommel met rustige kleuren perfect is geschikt voor kinderen van 1-3 jaar. Aan de beugel kunnen ze zich vasthouden terwijl het riempje ervoor zorgt dat je kind niet uit de schommel valt. De maximale belasting van deze schommel is 17 kg.

Meer informatie.

 

Smoby – babyschommel

Smoby babyschommel

Een complete babyschommel, met frame en zitje. Zo ben je in een keer klaar en heb je geen aparte constructie nodig om de schommel aan te bevestigen. De schommel staat stevig en kan maximaal 25 kg dragen.

Meer informatie.

 

Houten peuterschommel

Deze schommel biedt een hoge kwaliteit. Het is een ideale schommel voor ieder kind vanaf 18 maanden. Deze schommel hebben wij zelf ook gekocht toen onze jongste dochter toen ze twee jaar werd en ze is er altijd erg blij mee geweest. Zelfs nu ze drie jaar is blijft dit nog haar favoriet.

Meer informatie.

 

Houten paard

Schommel hout paard

Deze leuke schommel is geschikt voor de allerkleinsten en kan later ook zonder de latten aan de zijkant gebruikt worden. Maximale belasting 50 kg.

Meer informatie.

 

 

Schommels voor kinderen vanaf 4 jaar

 

KBT Swibee Nestschommel

nestschommel

Deze leuke nestschommel is het perfecte recept voor schommelplezier voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. De maximale belasting van de schommel is 150 kg waardoor hij met gemak door meerdere kinderen tegelijk gebruikt kan worden.

Meer informatie.

 

Dubbele schommel

Deze dubbele schommel maakt gebruik van zacht aanvoelende touwen en een blaasgevormde kunststof zitting voor extra sterkte. Het FSC gecertificeerd hout is sterk en heeft houten kruis braces voor extra stabiliteit.
Laat je kind met een gerust hart spelen op deze tuin schommel van hoge kwaliteit, waarvan het ontwerp als belangrijkste punt de veiligheidsnormen heeft.

Meer informatie.

 

Swingbag

Swing bag schommel

Een heerlijke hangschommel voor zowel binnen als buiten. Geschikt om te schommelen, maar ook als hangplek om lekker een boek te lezen. Verkrijgbaar in het groen of roze.

Meer informatie.

 

Schommelzak

Hangstoel schommel

Een heerlijke schommel om binnen of buiten mee te schommelen en in te hangen of zitten. Deze hangschommel is de perfecte plek om te ontspannen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maximale belasting 100 kg.

Meer informatie.

 

Purple frog Marshmallow schommel

Schommel purple frog

Zachte schommel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Hij is gemaakt van sterk materiaal en kan maximaal 70 kg dragen. Geschikt voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Ook verkrijgbaar in veel andere kleuren, kijk hier!

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com