Schommels – De leukste voor binnen en buiten

Schommel kopen? De leukste voor binnen en buiten vind je hier

Een schommel is voor de meeste kinderen magisch. Al vanaf een hele jonge leeftijd hebben de meeste kinderen een voorliefde voor de schommelende beweging. Wij hebben daarom de leukste schommels, voor buiten én binnen, op een rij gezet. Er is voor elke leeftijd genoeg keuze!

Als baby worden ze vaak rustig van schommelen, vanaf de peuterleeftijd wordt het ook leuk en spannend om zo hoog mogelijk te gaan schommelen. En kunnen kinderen het eenmaal zelf? Dan wordt schommelen een heerlijke uitlaatklep waar ook nog eens diverse kunstjes bij komen kijken. Perfect voor het oefenen van de motoriek, balans en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Als je de ruimte hebt, is een schommel in huis natuurlijk perfect voor alle dagen waarop buiten spelen even geen optie is. Of hang een mooie schommel onder de overkapping in jouw tuin. Maar ook een schommel in de tuin is perfect voor uren speelplezier.

 

Baby- en peuterschommels

KBT Babyzitje Groeimodel

meegroei schommel

Met deze meegroeischommel zit jouw kind voorlopig goed. Vanaf 9 maanden kan jouw kind in het stoeltje zitten met de veiligheidsbeugel. Voor extra veiligheid beschikt de schommel ook over een veiligheidstuigje. Wordt je kind groter en behendiger, dan kunnen de beugel en de rugleuning ook verwijderd worden. Zonder beugel en rugleuning is het schommelzitje geschikt tot kinderen van ongeveer 6 jaar. Maximale belasting 70 kg.

Meer informatie.

 

Peuterschommel paars/lime

Peuterschommel paars/lime

 

Deze peuterschommel met rustige kleuren perfect is geschikt voor kinderen van 1-3 jaar. Aan de beugel kunnen ze zich vasthouden terwijl het riempje ervoor zorgt dat je kind niet uit de schommel valt. De maximale belasting van deze schommel is 17 kg.

Meer informatie.

 

Smoby – babyschommel

Smoby babyschommel

Een complete babyschommel, met frame en zitje. Zo ben je in een keer klaar en heb je geen aparte constructie nodig om de schommel aan te bevestigen. De schommel staat stevig en kan maximaal 25 kg dragen.

Meer informatie.

 

Done by deer – Peuterschommel zwart

Done by deer schommel peuter

Deze prachtige schommel voor binnen verdient een plekje in elke babykamer of huiskamer. Met de stijlvolle zwarte afwerking past hij in elk interieur, goed voor uren schommelplezier, of het nou regent buiten of niet.

Meer informatie.

 

Houten paard

Schommel hout paard

Deze leuke schommel is geschikt voor de allerkleinsten en kan later ook zonder de latten aan de zijkant gebruikt worden. Maximale belasting 50 kg.

Meer informatie.

 

 

Schommels voor kinderen vanaf 4 jaar

 

KBT Swibee Nestschommel

nestschommel

Deze leuke nestschommel is het perfecte recept voor schommelplezier voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. De maximale belasting van de schommel is 150 kg waardoor hij met gemak door meerdere kinderen tegelijk gebruikt kan worden.

Meer informatie.

 

Frame met dubbele schommel

schommel dubbel frame

Met dit compacte frame kan je ook in een wat kleinere tuin een dubbele schommel kwijt! Het stevige frame wordt geleverd met verankeringsmaterialen en twee stevie schommelzitjes. Indien gewenst kunnen er ook andere schommelaccessoires gebruikt worden, zoals een nestschommel. Maximale belasting 50 kg per schommelzitje.

Meer informatie.

 

Swingbag

Swing bag schommel

Een heerlijke hangschommel voor zowel binnen als buiten. Geschikt om te schommelen, maar ook als hangplek om lekker een boek te lezen. Verkrijgbaar in het groen of roze.

Meer informatie.

 

Bobby’s Kinder Hangstoel

Hangstoel schommel

Een heerlijke schommel om binnen mee te schommelen en in te hangen of zitten. De perfecte plek om te ontspannen. Leeftijd 3-12 jaar, maximale belasting 80 kg. Ook verkrijgbaar in het blauw.

Meer informatie.

 

Purple frog Marshmallow schommel

Schommel purple frog

Zachte schommel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Hij is gemaakt van sterk materiaal en kan maximaal 70 kg dragen. Geschikt voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Ook verkrijgbaar in veel andere kleuren, kijk hier!

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *