Sinterklaas

Sinterklaas cadeaus kopen kan behoorlijk wat kopzorgen geven! Om je op weg te helpen verzamelden we op deze pagina al onze tips en favoriete shops. Wel zo overzichtelijk!

Sinterklaas versiering

Sinterklaas: de leukste cadeaus voor in de schoen en pakjesavond vind je bij spelenspeelgoed.nl

In aanloop naar pakjesavond is het natuurlijk hartstikke leuk om samen te knutselen met thema Sinterklaas. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan even het blog Sinterklaas versiering en knutsel sets.

Schoencadeautjes

Is Sinterklaas eenmaal in het land dan kunnen de schoentjes weer gezet worden! Misschien wel met een lekkere wortel of wat hooi voor Ozosnel. Een paar liedjes zingen en dan maar afwachten. Zal Sinterklaas wel komen? En waar zal de schoen mee gevuld worden? Heb je zelf ook nog geen idee? Lees dan snel even het blog Schoencadeautjes: leuke kadootjes voor in de schoen.

Heb je nog meer inspiratie nodig? Kijk dan ook eens voor kleine schoencadeaus bij de HEMA (hier). Of bekijk eens de Top 100 schoencadeaus onder €10 van Ilovespeelgoed.nl (hier).

Surprise maken

Op veel scholen en in veel gezinnen traditie: het maken van een Sinterklaas surprise. En eerlijk is eerlijk, de één is daar handiger in dan de ander! Gelukkig kun je tegenwoordig hele mooie kant-en-klare surprise pakketten kopen. Nagenoeg alles wat je nodig hebt zit erin, het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het in elkaar zetten van de surprise en eventueel te schilderen en in te pakken. Je leest er alles over in het blog Surprise maken of kopen voor Sinterklaas: de leukste pakketten of bekijk de tips van HEMA eens (hier)

LEGO speelgoed voor Sinterklaas

De eerste winkel die ik graag in dit overzicht op wil nemen is toch LEGO. Veel kinderen (en volwassenen!) zijn gek op het bouwen met de wereldberoemde steentjes. En dat is hartstikke logisch als je ziet welke toffe LEGO-sets er tegenwoordig allemaal verkrijgbaar zijn! Wil je er zeker van zijn dat je jouw Sinterklaascadeaus op tijd in huis hebt? Plaats dan voor 30-11 je bestelling zodat je zeker weet dat ze op tijd geleverd worden.

Extra leuk is het shoppen tijdens de LEGO Black Friday sale van 24-11 tot en met 27-11 (hier).

Sinterklaascadeaus bol.

Voor iedereen die graag alle sinterklaascadeaus online en op dezelfde plek koopt biedt bol.com uitkomst. Op deze pagina vind je werkelijk alles wat bol.com te bieden heeft: van knutselen tot schoencadeaus, alles is keurig gecategoriseerd. Bekijk ook eens de Black Friday sale van bol. (hier).

Duurzaam speelgoed voor Sinterklaas

Houten speelgoed is duurzaam en gaat vaak erg lang mee. Wil je liever kwalitatief goed speelgoed kopen voor de feestdagen? Kijk dan vooral even bij Ilovespeelgoed.nl (hier) of Kiddeaus.nl (hier). Op de pagina van Kiddeaus kun je eenvoudig zoeken op categorie, maar je kunt ook op budget zoeken. Dat geldt trouwens ook voor de website van houtenspeelgoed-shop.nl (hier).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com