Sinterklaas – de leukste versieringen en knutselsets

Siinterklaas knutselpakketten

Sinterklaas en knutselen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de kinderopvang en de basisschool wordt vaak volop geknutseld met het thema Sinterklaas en natuurlijk maken de oudere kinderen ook vaak een surprise om Sinterklaas een handje te helpen. Ook thuis kan het knutselen dus zeker niet ontbreken. 

De sfeer, de versieringen en de verhalen, het sinterklaasfeest is voor alle kinderen een leuke, spannende tijd. De verwachting die een verlanglijstje met zich mee brengt en de leuke spanning als je je schoen mag zetten of als pakjesavond dan eindelijk is gekomen. En omdat het er dit jaar toch allemaal iets anders uit zal zien, met wat minder gezamenlijke feestelijkheden, is het extra leuk om thuis helemaal in de sinterklaas-sferen te komen. Daarom hebben wij de leukste knutselsets met Sinterklaasthema in huis. Zo heb je meteen een leuke activiteit die bij het thema past en heb je als eindresultaat ook nog een mooi kunstwerk of sfeervolle decoraties in huis. Bovendien heb je ook meteen de perfecte manier om de donkere koude dagen door te komen. Ben jij al helemaal klaar voor het sinterklaasfeest dit jaar?

 

Sinterklaasbutton om in te kleuren

Sinterklaas knutsel button

Dit mooie Sinterklaas pakketje bestaat uit één button, vier inkleurplaatjes en vier kleurpotloden. De plaatjes hebben een kleurloze opdruk van allerlei Sinterklaas onderwerpen zoals Sinterklaas, Amerigo, Piet en de staf. Door de plaatjes in te kleuren met de kleurpotloden verander jij ze van saai naar super vrolijk.

Meer informatie.

 

Planet Happy Doeboek Dag sinterklaas

Sinterklaas knutsel doeboek

Een vrolijk kleur- en doeboek vol met stickers voor urenlang tekenen en plakken met het thema Sinterklaas!

Meer informatie.

 

Woezel & Pip Sinterklaasboot

Sinterklaas knutsel Woezel

Knutsel je eigen stoomboot in elkaar en beplak deze met stickers van Woezel en Pip!

Meer informatie.

 

Houten stoomboten

Sinterklaas knutsel stoomboot

Eenvoudig in elkaar gezet en geverfd, wordt de stoomboot je beste vriend en zal hij veel plezier beleven aan al je avonturen met hem! Inhoud 2 boten.

Meer informatie.

 

Kartonnen reuzenstoomboot

Sinterklaas knutsel stoomboot XXL

Deze grote kartonnen stoomboot is geschikt om met twee kinderen tegelijk in te spelen, maar je kan hem ook zelf versieren met verf, papier, stiften of stickers. Eindeloos speelplezier! De boot is gemakkelijk weer uit elkaar te halen om op te bergen voor volgend jaar.

Meer informatie.

 

DIY wolvilt pakket: Sinterklaas bolletje

Sinterklaasknutsel vilt

Compleet pakket voor het maken van een Sinterklaas bolletje. Beschrijving met stap- voor stap foto’s. Inclusief geverfde gezichtskraal. De wolbal is 2 cm en de gezichtskraal 1 cm groot.

Meer informatie.

 

Sinterklaas placemat, zelf inkleuren

Sinterklaas knutsel placemat

Een set van 6 placemats om zelf in te kleuren. De placemats zijn gemaakt van papier en op de achterkant is een verlanglijstje voorgedrukt zodat je meteen kan beginnen met invullen.

Meer informatie.

 

Pixel XL kubus set sinterklaas
Sinterklaasknutsel Pixl

Een pixelkubus met 4 patronen voor sinterklaasafbeeldingen. Perfect om aan te werken in de sinterklaastijd. Leeftijd vanaf 4 jaar.

Meer informatie.

 

Pietenmuts en Mijter maken

Sinterklaas knutsel pietenmuts mijter

Met dit leuke pakket kan je een pietenmuts maken en een sinterklaas mijter.

Meer informatie.

 

Sinterklaas Kleurplaat op rol

Sinterklaas kleurplaat rol

Een grote kleurplaat van maar liefst 3 meter! Perfect om samen met al je vriendjes of broertjes en zusjes in te kleuren. Zo kom je de donkere dagen voor sinterklaasavond wel door.

Meer informatie.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.