Black Friday

In november 2023 is het weer zover: Black Friday. Black Friday komt van oorsprong uit Amerika, waar het het startschot is van het feestdagenseizoen. Op Black Friday gaan veel artikelen met hoge kortingen weg, deze dag staat dan ook in het teken van de mooiste deals scoren. Hou deze pagina in november dan ook goed in de gaten, want op Spelenspeelgoed.nl zullen we de tofste aanbiedingen uit de categorieën spel, spelen, spellen en speelgoed hier met je delen!

Black Friday 2023

Black Friday aanbiedingen Spel en speelgoed

Met feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis voor de deur is december een dure maand. Maar gelukkig zijn er genoeg webshops die dit ook beseffen! Ben je op zoek naar fijne aanbiedingen dan is november 2023 een goede maand om voordelig je slag te slaan. De eerste dag om in de gaten te houden is 11 november: Singles Day.

Vervolgens vindt Black Friday 2023 plaats. Oorspronkelijk hanteerden veel webshops en winkeliers op deze dag dumpprijzen, maar tegenwoordig beperken webshops zich niet meer tot deze ene dag! Vaak is er sprake van een Black Friday week, bijvoorbeeld bij bol.com, HEMA, Blokker en Alternate.

Ook duurzame speelgoedwinkel Kiddeaus.nl heeft vaak een toffe Black Friday deal. Je vindt de deal hier.

Het shopseizoen wordt ook dit jaar op de maandag na Black Friday afgesloten met Cyber Monday. Nog meer fijne korting bij veel webwinkels. Kortom, hou deze pagina vooral in de gaten!

Snel naar Black Friday aanbiedingen (dagdeals) Bol.com

Deze pagina wordt aangevuld zodra er meer informatie bekend is.

Black Friday speelgoeddeals bij LEGO

Bij LEGO kun je tijdens de Black Friday speelgoeddeals je slag slaan voor Sinterklaas en Kerstmis! Bekijk het snel hier! Eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ook even de blogcategorie LEGO.

Webshops

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.