Kinetic Sand Shimmer speelsets

Speelsets Kinetic Sand Shimmer

Kinetic Sand staat ook wel bekend als kinetisch zand of magisch zand en is bij de meeste mensen wel bekend. Omdat je er uren mee kunt kneden en spelen is het ook perfect als sensorisch speelgoed. En wist je dat er ook Kinetic Sand Shimmer is? Daar vertel ik je graag meer over in dit blog.

Wat is Kinetic Sand?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met kinetisch zand zal ik er eerst een beetje meer over vertellen. Kinetic Sand is het merk van het originele magische, kneedbare en betoverende speelzand. Dit sensorische zand is beter dan kunst- en handwerkboetseerklei en droogt nooit uit, dus je kunt er urenlang mee spelen. Daardoor is het ook een geweldige aanvulling op sensorische bakken. Laat het door je handen stromen en je zal merken dat je het niet weg kunt leggen.

Kinetic Sand is gemaakt van natuurlijk zand en is niet giftig en hypoallergeen. Het plakt op magische wijze aan elkaar en is gemakkelijk schoon te maken. Kinetic Sand ontwikkelt creatieve en zintuiglijke vaardigheden en stelt kinderen in staat om alles te creëren wat ze maar kunnen bedenken.

Kinetic Sand Shimmer

Naast het traditionele, zandkleurige kinetische zand is er nu ook Kinetic Sand Shimmer. Verschillende speelsets met mooie kleuren én glitter! Bewaar het Kinetic Sand in een afsluitbare verpakking. Mocht het speelzand te nat worden, kun je het aan de lucht laten drogen tot het zijn normale textuur aanneemt. Indien het zand te droog is kun je wat druppels water toevoegen en deze goed door het zand mengen.

Eenhoorn bakkerij speelset – Kinetic Sand Shimmer

Eenhoorn bakkerij speelset - Kinetic Sand Shimmer

Run de ultieme Kinetic Sand Speelzand Eenhoorn Bakkerij. Deze speelset bevat 453 gram Kinetic Sand: 227 gram glinsterend groenblauw en 226 gram roze neonzand. Maak eenhoorn cupcakes met de mallen en tools! Deze set bevat 3 cupcakevormen, roller, spatel en 6 accessoires met eenhoornthema.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Opvouwbare zeemeermin zandbak – Kinetic Sand Shimmer

Opvouwbare zeemeermin zandbak - Kinetic Sand Shimmer

Maak van je zeemeermindromen werkelijkheid met de Kinetic Sand Mermaid Palace-speelset. Deze speelset wordt geleverd met in totaal 907 gram kinetisch zand, inclusief glinsterend groenblauw zand, strandzand en neon paars zand! Gebruik de inbegrepen 7 gereedschappen met een zeemeerminthema om de ultieme zeemeerminwereld te creëren. Gebruik de schep om vorm te geven, de mallen om te bouwen en de scene pop-out om je creaties tot leven te brengen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Zandkasteelset – Kinetic Sand Shimmer

Zandkasteelset - Kinetic Sand Shimmer (sparkle sandcastle set)

Met de set met het glinsterend zandkasteel kun je het hele jaar door genieten van spelen in de zandbak. Dankzij de unieke Kinetic Sand-formule kun je eenvoudig alles vormgeven wat je maar kunt bedenken. Gebruik de 3 meegeleverde vormpjes en 2 stuks gereedschap om kastelen te bouwen met 453 gram roze glinsterend Kinetic Sand. Gebruik de meegeleverde schep om te graven, te scheppen en het zand te laten stromen. Deze set met Kinetic glinsterend zandkasteel bevat zelfs een zandbak voor een beheerst spel, perfect voor binnen. Pletten, snijden, scheppen en kneden – de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met de zandbakset.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Eenhoornset – Kinetic Sand Shimmer

Eenhoornset - Kinetic Sand Shimmer (unicorn kingdom)

Laat je eenhoorndromen uitkomen met de Kinetic Sand Speelzand Eenhoornset. De set wordt geleverd met 907 g uniek glanzend Kinetic Sand, inclusief paars, roze, blauwgroen en klassiek wit zand. Gebruik de 8 stuks inbegrepen gereedschap met eenhoornthema om de ultieme wereld van regenboogeenhoorns te creëren. Gebruik de stempels om te vormen, vormpjes om te bouwen en de uitsnede van een eenhoorn om je creaties tot leven te brengen. Creëer, schep en bouw.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.