Kinetic Sand Shimmer speelsets

Speelsets Kinetic Sand Shimmer

Kinetic Sand staat ook wel bekend als kinetisch zand of magisch zand en is bij de meeste mensen wel bekend. Omdat je uren met dit speelzand kunt kneden en spelen is het ook perfect als sensorisch speelgoed. En wist je dat er ook Kinetic Sand Shimmer is? Dat is magisch zand met een twist, maar daar vertel ik je graag meer over in dit blog.

Wat is Kinetic Sand?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met kinetisch zand zal ik er eerst een beetje meer over vertellen. Kinetic Sand is het merk van het originele magische, kneedbare en betoverende speelzand. Dit sensorische zand droogt nooit uit, dus je kunt er urenlang mee spelen. Ik heb een jaar of vijf geleden een grote zak gekocht, en daar hebben de kinderen nog steeds plezier van! Daarom is Kinetic Sand ook een geweldige aanvulling op sensorische bakken. Laat het kinetische zand maar eens door je handen stromen en je zal al snel merken dat je het niet weg kunt leggen.

Sensorische bakken

Wil je je kind prikkelen dan is het leuk om sensorische bakken te maken. Door het spelen met deze bakken laat je kinderen kennis maken met verschillende texturen. Deze bakken kunnen gevuld worden met verschillende materialen zoals rijst, bonen, zand, water, schuimballen, pitten, en nog veel meer. Waar je voor kiest is mede afhankelijk van het gewenste sensorische doel en de veiligheid van het materiaal voor de kinderen.

Sensorische bakken worden vaak gebruikt in kleuterscholen, kinderdagverblijven en thuisomgevingen om de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren en om hen te helpen nieuwe sensaties te ontdekken.

Kinetic Sand Shimmer

Kinetic Sand is gemaakt van natuurlijk zand, is niet giftig en hypoallergeen. Het plakt op magische wijze aan elkaar en is gemakkelijk schoon te maken. Kinetic Sand ontwikkelt creatieve en zintuiglijke vaardigheden en stelt kinderen in staat om alles te creëren wat ze maar kunnen bedenken.

Naast het traditionele, zandkleurige kinetische zand is er nu ook Kinetic Sand Shimmer. Verschillende speelsets met mooie kleuren én glitter! Een aantal tips om lang plezier te hebben van het magische zand:

  • Bewaar het Kinetic Sand in een afsluitbare verpakking.
  • Mocht het speelzand te nat worden, kun je het aan de lucht laten drogen tot het zijn normale textuur aanneemt.
  • Indien het speelzand te droog is kun je wat druppels water toevoegen en deze goed door het zand mengen.

Eenhoorn bakkerij speelset – Kinetic Sand Shimmer

Run de ultieme Kinetic Sand Speelzand Eenhoorn Bakkerij. Deze speelset bevat 453 gram Kinetic Sand: 227 gram glinsterend groenblauw en 226 gram roze neonzand. Maak eenhoorn cupcakes met de mallen en tools! Deze set bevat 3 cupcakevormen, roller, spatel en 6 accessoires met eenhoornthema.

Opvouwbare zeemeermin zandbak – Kinetic Sand Shimmer

Maak van je zeemeermindromen werkelijkheid met de Kinetic Sand Mermaid Palace-speelset. Deze speelset wordt geleverd met in totaal 907 gram kinetisch zand, inclusief glinsterend groenblauw zand, strandzand en neon paars zand! Gebruik de inbegrepen 7 gereedschappen met een zeemeerminthema om de ultieme zeemeerminwereld te creëren. Gebruik de schep om vorm te geven, de mallen om te bouwen en de scene pop-out om je creaties tot leven te brengen!

Eenhoorn Koninkrijk – Kinetic Sand Shimmer

Laat je eenhoorndromen uitkomen met de Kinetic Sand Speelzand Eenhoornset. De set wordt geleverd met 907 g uniek glanzend Kinetic Sand, inclusief paars, roze, blauwgroen en klassiek wit zand. Gebruik de 8 stuks inbegrepen gereedschap met eenhoornthema om de ultieme wereld van regenboogeenhoorns te creëren. Gebruik de stempels om te vormen, vormpjes om te bouwen en de uitsnede van een eenhoorn om je creaties tot leven te brengen. Creëer, schep en bouw.

Kinetic Sand Shimmer

Heeft je kind veel plezier van het magische zand en wil je kleuren uitbreiden of aanvullen? Naast de Kinetic Sand Shimmer speelsets, zijn er ook Kinetic Sand Shimmer zakjes (dus gekleurd zand, met glitter) van 907 gram verkrijgbaar of een 3-pack van 340 gram.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.