Webcams: de populairste van dit moment!

Webcam kopen? Hier vind je de populairste webcams van dit moment: Noviga, Merah, Logitech, Yakubi, Mifor; Ook geschikt voor gaming

Wil je graag een webcam kopen, maar heb je geen idee welke? Een webcam is niet meer weg te denken als accessoire van jouw laptop of pc. Natuurlijk worden webcams de laatste maanden volop gebruikt om te zoomen voor school of voor een vergadering met collega’s. Maar hij is natuurlijk ook onmisbaar om te bellen met familie en om in contact te blijven met je vrienden. Zeker nu gezellig samen afspreken er niet altijd in zit is het extra leuk om samen te gamen of te videobellen. De redactie selecteerde voor jou de populairste webcams van dit moment!

En ben je een echte fan van gamen? Dan wil je misschien zelf ook wel eens een video maken van jouw gametalenten en die delen via YouTube of Facebook. Dan heb je een webcam nodig die een helder beeld geeft, ook als de verlichting niet optimaal is. Er is niets vervelender dan webcams die geen scherp beeld geven of die alleen werken bij helder daglicht. En een ingebouwde microfoon die altijd een helder geluid geeft is ook wel zo fijn, toch? Kan jij gewoon lekker achterover leunen. Wij hebben 10 populaire webcams geselecteerd, zodat jij er snel een kan uitzoeken die perfect bij jou past. Zo ben je snel haarscherp in beeld en uitstekend te verstaan.

 

Cammo webcam HD

Webcams gamen

Deze HD 1080P webcam zorgt voor een scherp beeld wat prettig is voor je gesprekspartner. De ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je tot op 8 meter goed verstaanbaar bent. Het design van deze HD 1080P webcam is strak en zwart van kleur. Je kan hem zowel neerzetten naast je computer/laptop of door middel van de clip bevestigen aan het beeldscherm. Plug & Play, dus geen software installeren.

 

NOVIGA webcam wide

Noviga webcam wide, geschikt voor gaming

Perfect beeld bij elk type licht! Videobellen en opnames maken verloopt met de NOVIGA Full HD-webcam probleemloos. Je zet de webcam op jouw laptop of desktopscherm, plug de USB-kabel in je computer en je kan gelijk videobellen. Je hoeft hiervoor geen programma te installeren. Plug & Play dus. Met een 90° groothoeklens voor als er meerdere mensen op beeld moeten passen en geschikt voor het maken van optimale beelden in slecht verlichtte ruimtes.

Meer informatie.

 

 Yaqubi Ecom webcam HD

Webcam yacubi met standaard

Je kan met de webcam in Full HD 1920*1080 videobellen, zo kun je probleemloos videogesprekken voeren met uw collega’s, familie of vrienden. Door de geavanceerde H.264 compressietechnologie zorgt de webcam voor vloeiende en heldere beelden. De twee ingebouwde microfoons zorgen ervoor dat jouw vrienden, familie, collega’s of klanten je goed kunnen verstaan. Tevens zorgen de automatische ruisonderdrukking (noise cancelling) dat jouw stem niet wordt gestoord door vervelende omgevingsgeluiden.

Meer informatie.

 

MIFOR 2020 Full HD

Mifor full hd 1080

Je sluit de MIFOR® webcam eenvoudig aan via de USB-aansluiting, hiervoor hoef je geen verdere programma’s te installeren. Hij is geschikt voor zowel Apple als Windows en heeft een scherpe beeldresolutie van 1920 x 1080p. Daarnaast is hij tot wel 120° kantelbaar, zodat je hem altijd op de juiste manier kan instellen. De MIFOR® FULL HD heeft een sterke, ingebouwde microfoon die achtergrondgeluiden en ruis automatisch dempt. Hierdoor ben je altijd goed verstaanbaar, tot een afstand van maximaal 10 meter!

Meer informatie.

 

Most Wanted Webcam Full HD

Webcam most wanted

De webcams van Most Wanted hebben velen technische voordelen zoals mooie kleurrijke beelden, een hoge transparantie en 30FPS beeld, zo kunt u profiteren van mooie aan een stuk doorlopende beelden zonder haperingen. Een ultra-scherpe FULL HD 1080P camera en een 5-laags optische lens zorgt ervoor dat u helder op beeld bent, dit is niet alleen fijn maar zorgt er ook voor dat u haarscherp video’s kan opnemen met uw webcam. Een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat u goed te verstaan bent in elke situatie, achtergrond geluiden worden haarfijn weggewerkt.

Meer informatie.

 

Trust Spotlight Webcam Pro

Webcam Trust gamen

Met de Trust Spotlight Webcam Pro kun je contact houden met vrienden en familie over de hele wereld. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je heldere gesprekken met elkaar kunt voeren. Hij is voorzien van een sensorresolutie van 1.3 megapixel. De geïntegreerde, dimbare LED-lampen zorgen ervoor dat je altijd een helder beeld hebt.

Meer informatie.

 

MIFOR® 2K HD

Mifor webcam 2k gamen

 

Je sluit de MIFOR® Webcam eenvoudig aan via de USB-aansluiting, hiervoor hoef je geen verdere programma’s te installeren. Hij is geschikt voor zowel Apple als Windows en heeft een scherpe beeldresolutie van 2560x1440p. Daarnaast is hij tot wel 120° kantelbaar, zodat je hem altijd op de juiste manier kan instellen. De MIFOR® QUAD HD webcam heeft een sterke, ingebouwde microfoon die achtergrondgeluiden en ruis automatisch dempt. Hierdoor ben je altijd goed verstaanbaar, tot een afstand van maximaal 10 meter!

Meer informatie.

 

Merah webcam Full HD

Merah webcam 1080 full HD voor gamen

De Merah webcam HD heeft een resolutie van 1980 x 1080p, voor een scherp beeld en is geschikt voor Windows. Deze compacte webcam is 180° draaibaar zodat je hem altijd in de juiste hoek kan instellen. En met de ingebouwde microfoon is jouw stem zelfs duidelijkhoorbaar tot een afstand van 10 meter.

Meer informatie.

 

Logitech C310 

Webcam logitech

Op programma’s als Skype chat je met deze Logitech C310 Webcam in 720p HD met vrienden en familie. Met de 5 MP camera kan je de mooiste foto’s maken. Slecht verlichte kamers en achtergrond geluid zullen jouw opnames niet bederven dankzij Logitech RightLight 2 technologie en Logitech RightSound technologie. En tevens kan je jouw nieuwste video’s uploaden naar Facebook of Youtube met één klik.

Meer informatie.

 

Trust Trino 

Webcam trust

De Trust TrinoHD Video Webcam is ideaal als je wil skypen of video’s wil opnemen voor YouTube in HD kwaliteit. De ingebouwde fotoknop geeft de mogelijkheid om foto’s te maken van 8 megapixel en de ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je geen headset nodig hebt.

Meer informatie.

 

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com