Webcam kopen? De populairste webcams van dit moment!

Webcam kopen? Hier vind je de populairste webcams van dit moment: Noviga, Merah, Logitech, Yakubi, Mifor; Ook geschikt voor gaming

Wil je graag een webcam kopen, maar heb je geen idee welke? Een webcam is niet meer weg te denken als accessoire van jouw laptop of pc. Natuurlijk worden webcams volop gebruikt om te zoomen voor school of voor een vergadering met collega’s. Maar hij is natuurlijk ook onmisbaar om te bellen met familie en om in contact te blijven met je vrienden.

Logitech C270 – 720p HD Webcam

Logitech C270 - 720p HD Webcam

Met de Logitech C270 HD Webcam heb je een compacte webcam met ingebouwde microfoon en een resolutie van 3 megapixel. Dit is HD-ready resolutie en daarmee vergelijkbaar met de meeste ingebouwde webcams van een laptop of tablet.

Logitech HD Webcam C270 is ideaal voor chatten en internet bellen. Je zult op de meeste chatprogramma’s en Logitech Vid HD genieten van 720p HD videochats. Internet bellen is de meest snelle manier om in contact te komen met je vrienden. Stuur je familie of vrienden een foto of video op als je geen tijd hebt om te praten.

Met de 3 MP camera kan je de mooiste foto’s maken die je vrienden niet snel zullen vergeten. Slecht verlichte kamers en achtergrond geluid zullen jouw opnames niet bederven dankzij Logitech RightLight 2 technologie en Logitech RightSound technologie. En tevens kan je jouw video’s uploaden naar Facebook of Youtube met één klik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Logitech C920 – HD Pro Webcam

Logitech C920 - HD Pro Webcam

De Bedrade Logitech C920 HD Pro Webcam combineert een eenvoudige installatie met een bijzonder goede video-opname. Zo heb je een Full HD resolutie, ingebouwde microfoon en werkt de C920 HD Pro met Windows, MacOS, Android, Xbox en ChromeOS.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolbue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Trust Trino – HD Video Webcam

Trust Trino - HD Video Webcam

De Trust Trino HD Video Webcam is ideaal als je wil skypen of video’s wil opnemen voor YouTube in HD kwaliteit. De ingebouwde fotoknop geeft de mogelijkheid om foto’s te maken van 8 megapixel en de ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je niet perse een headset nodig hebt. Voor gebruik in Windows 10 is de webcam eenvoudig aan te sluiten op een USB-hub of rechtstreeks in je PC.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Logitech Brio 100 – Full HD Webcam

Logitech Brio 100 - Full HD Webcam

Zie er beter uit, klink beter en vergader beter met de Brio 100. Full HD 1080p-resolutie en automatische lichtbalans zorgen voor betere verstaanbaarheid en helderheid in je gesprekken, zodat je altijd je beste beentje voor kunt zetten. Klink beter met de ingebouwde microfoon en krijg totale privacy met het geïntegreerde lenskapje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Logitech Brio 500 – Full HD Webcam

Logitech Brio 500 - Full HD Webcam

Met de Logitech Brio 500 kun jij jezelf van je beste kant laten en horen tijdens elke vergadering. Met de automatische correctie zorgt de Brio 500 ervoor dat anderen jou altijd duidelijk kunnen zien, of het licht in de desbetreffende ruimte nou te zwak of te fel is.

Door de automatische framing centreert de camera op jou, zodat je kunt gaan staan en bewegen tijdens vergaderingen. Ruisonderdrukkende microfoons laten je stem natuurlijk klinken. In de Modus Tonen kun je fysieke items opnemen in videogesprekken door de camera naar beneden te kantelen en werk in voortgang of andere objecten laten zien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Razer Kiyo X – Streaming Webcam

Razer Kiyo X - Streaming Webcam

Til je streaming naar het hoogste niveau met de Razer Kiyo X: een USB-webcam voor streaming in Full HD, met 1080p en 30 fps. Met een hoogwaardige visuele weergave, volledig aanpasbare instellingen, slimme autofocus en meer helpen wij je op weg om je beste content te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Razer Kiyo Pro – Streaming Webcam

Razer Kiyo Pro - Streaming Webcam

Bereik professionele videostandaarden voor streaming en videoconferenties met de Razer Kiyo Pro – een FHD USB-webcam met een hoogwaardige adaptieve lichtsensor, zodat je kunt genieten van scherpe, heldere kwaliteit in elke opstelling en in elke lichtomstandigheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

Microsoft LifeCam Cinema – Webcam

Microsoft LifeCam Cinema - Webcam

Deze optimaal uitgeruste webcam van Microsoft biedt je vloeiende, gedetailleerde beelden en een kristalhelder geluid. Je beelden blijven scherp en gedetailleerd, zelfs bij close-ups dankzij de haarscherpe beeldkwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

HP 320 FHD Webcam

HP 320 FHD Webcam

De HP 320 FHD webcam sluit je eenvoudig aan en je bent in beeld. Doe onmiddellijk mee met het gesprek en laat hem de rest doen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is. Hij heeft ook automatische beeld- en lichtcorrectie, de certificering dat hij met Chromebook werkt en een lenskap voor privacy.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Alternate.nl (hier)

Trust Teza 4K – Webcam

Trust Teza 4K - Webcam

De Trust Teza 4K is een hoogwaardige webcam voor hoogwaardig werk: 4K-UHD-beelden zorgen ervoor dat uw collega’s bij zakelijke gesprekken niet alleen luisteren, maar ook zien wat er wordt gezegd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Coolblue.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com