Reisspellen, de leukste spellen voor onderweg!

reisspellen, de leukste spellen voor onderweg, ook waterdichte spellen!

Reisspellen zijn perfect om mee te nemen naar jouw vakantieadres. Ze zijn compact en licht en passen dus altijd nog wel in jouw koffer of rugzak. Daarom een overzicht met de leukste reisspellen van dit moment om onderweg te spelen!

Reisspellen

Veel spellen zijn sowieso al perfect te gebruiken tijdens het reizen in de auto, het vliegtuig, in de trein of op de boot. Bovendien, wat is er nu leuker dan even echt offline quality time met jouw gezin, familie of reisgezelschap? Om je snel op weg te helpen hebben wij een aantal leuke reisspellen verzameld, zo hoef jij je geen moment te vervelen. Welke stop jij in de koffer?

50 grappige spellen voor onderweg – Reisspellen

50 grappige spellen voor onderweg - Reisspel

Superleuke spelletjes, opdrachten, raadspelletjes, verhalen verzinnen…zo kom je de reis wel door! Of je nou met de auto gaat of met het vliegtuig, trouwens ook thuis of op de plek van de bestemming zijn deze spellen superleuk. Soms denk je..tja daar had ik wel zelf op kunnen komen, maar dat is het nu juist. Vaak als je iets wilt verzinnen om eventjes een momentje tijd te doden heb je geen inspiratie en die geven deze leuke kaartenset nu juist wel. Mooi uitgevoerd in stevig bewaardoosje! Inspiratie voor spelletjes..eigenlijk overal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

De leukste spelletjes voor onderweg – Reisspellen

De leukste spelletjes voor onderweg - Reisspel

In deze doos zitten 50 kaarten die goed zijn voor urenlang denk-, doe- en speelplezier! Op elke kaart staat namelijk een leuk spelletje dat je in de auto, bus of trein kunt spelen. Originele gebarenspelletjes, spelletjes met nummerplaten, grappige rijmspelletjes, uitdagende geheugenspelletjes… Ze zitten allemaal in deze doos!

Jongere kinderen zullen zich amuseren met de eenvoudige observatie- en rijmspelletjes. Oudere kinderen zullen veel pret beleven aan de geheugen-, reken- en taalspelletjes. kortom, neem deze doos mee op jullie volgende trip en de tijd vliegt voorbij! Voor één of meer spelers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

5 Seconden Reiseditie – Reisspellen

Kaartspel 5 Seconden Reiseditie - Reisspel

5 Seconden is het razendsnelle kaartspel voor snelle denkers. Lukt het jou om binnen vijf seconden drie juiste antwoorden te geven? Probeer zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden om zo als eerste de finish te bereiken. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog De leukste kaartspellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Geen Ja Geen Nee Reiseditie – Reisspellen

Geen Ja Geen Nee Reisspel

In Geen Ja Geen Nee reiseditie moet je proberen om de tegenspeler JA of NEE te laten zeggen en voorkomen om zelf JA of NEE te zeggen wanneer het jouw beurt is om te spelen. Trek een kaart en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Maken ‘N’ Break reispel voor onderweg – Reisspellen

Maken 'N' Brake behendigheidsspel voor onderweg - Reisspel Ravensburger

Make ‘N’ Break is een enerverende uitdaging voor kleine en grote bouwmeesters. In dit zenuwslopende pocketspel van Ravensburger kom je ogen en handen tekort om zo veel mogelijk onmogelijke bouwwerken te voltooien. Maar vergis je niet: velen hebben het in zich! Aan de slag dus want de stopwatch loopt al…

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

SmartGames IQ Puzzler Pro – Reisspellen

Smartgames reisspel denkspel

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt je uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van het spelbord gebruik je voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van het spelbord vind je een compleet ander spelbord voor 2D opdrachten. Allemaal in het hetzelfde compacte draagbare doosje. Het spelbord kan je tevens gebruiken als opbergvak voor de puzzelstukken. Handig voor op reis. Je speelt dit spel zelf en hebt dus geen medespelers nodig!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

Rummikub – Reisspellen

Rummikub reisspel

Rummikub is er nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat het spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Qwixx – Reisspellen

Qwixx reisspel

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten – iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Dobble Classic Kaartspel – Reisspellen

Dobble reisspel

Dobble is een observatie- en snelheidsspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Vervolgens mag je een kaart nemen, een kaart plaatsen of een kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die je kan spelen. Zie jij als eerste het identieke symbool? 

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Jumbo Schaken en Dammen – Reisspellen

Schaken dammen reisspel

Twee tijdloze spellen in een handige reiseditie. Dit reisspel komt in een handig koffertje en neem je overal gemakkelijk mee naartoe! Het spel is uitgevoerd met een dubbelzijdig speelbord (schaken & dammen). De magnetische pionnen kunnen worden opgeborgen in het handige opberglaatje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com