Djeco knutselpakketten – De leukste knutselsets voor kinderen!

Djeco knutselpakketten - De leukste knutselsets voor kinderen!

Zeg je binnenspeelgoed, dan zeg je knutselpakket. Want knutselen is een heerlijke bezigheid voor kinderen, het hele jaar rond. Maar natuurlijk extra fijn in de herfst en de winter wanneer buiten spelen niet altijd een optie is in Nederland. Omdat kant en klare pakketten soms erg praktisch zijn, maakte ik een overzicht met leuke Djeco knutselpakketten voor kinderen.

Het belang van knutselen

Waarom zou je kiezen voor een Djeco knutselpakket? Nou, dat is vrij simpel. Met een Djeco knutselpakket heb je meteen alles in huis voor uren speelplezier. Of je nou kiest voor een knutselpakket waar je kind van alles me kan creëren of eentje waarbij je alles krijgt voor een specifiek eindresultaat, creatief bezig zijn is heel leerzaam. Het is niet voor niks dat knutselen en creativiteit een belangrijke rol hebben in de dagelijkse activiteiten op de kinderopvang en basisschool.

Knutselen stimuleert hele belangrijke vaardigheden, zoals het ontwikkelen van de fantasie, de fijne motoriek en, heel belangrijk, het zelfvertrouwen van je kind. En bovendien leert je kind er telkens weer nieuwe vaardigheden bij die bij zijn of haar leeftijd passen.

Liggen de kleurpotloden en stiften al een tijdje onaangeroerd in de kast? En is er ook even genoeg geknipt en geplakt? Dan is het hoog tijd voor uitbreiding van de creatieve mogelijkheden in de speelgoedkast. Even niet voor de tv dus, maar lekker gezellig aan tafel en knutselen maar. Ik heb de leukste knutselsets voor kinderen van het merk Djeco uitgezocht, zo is er voor iedereen wat leuks te kiezen.  

Djeco Mozaïek – Knutselpakketten

Djeco heeft diverse mozaïek knutselpakketten waarmee kleuters en kinderen kennis kunnen maken met mozaïek, op basis van zelfklevende onderdelen. Er zijn pakketten verkrijgbaar in diverse thema’s.

Djeco houten kralen – Knutselpakketten

De houten kralen sets van Djeco, die verkrijgbaar zijn in de thema’s regenboog, vlinders en kleine dieren, bevatten een rijke collectie parels om meteen mee aan de slag te gaan. Inclusief elastiek van 6 meter om meteen te beginnen.

Djeco armbandjes maken – Knutselpakketten

Bij veel kinderen is het maken van (vriendschaps)armbandjes op een gegeven moment een favoriete bezigheid, en dan is dit knutselpakket van Djeco een mooie basis. De armbandjes zijn verkrijgbaar in diverse modellen.

Djeco origami knutselpakketten

Origami is voor veel kinderen ook altijd een leuke bezigheid! Veel kinderen zijn gek op het vouwen van vliegtuigen, boten en hoedjes. Met de origami knutselpakketten van Djeco kunnen kinderen gemakkelijk blaadjes leren vouwen. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd. De origami knutselpakketten zijn verkrijgbaar in thema vliegtuig, zeedieren, kleine doosjes, dino’s enz.

Djeco Do It Yourself knutselpakketten

De Djeco Do It Yourself knutselsets zijn uitgebreide knutselpakketten en bevatten alles wat je nodig hebt. Ze zijn verkrijgbaar voor kinderen in diverse leeftijden, beginnend vanaf 4 jaar t/m 8 jaar. Op de afbeelding zie je een aantal voorbeelden, maar er zijn er nog meer.

Djeco Kraskaarten

Wanneer je de bovenste laag van deze Djeco kraskaarten voorzichtig weg krast komen er prachtige gekleurde prenten tevoorschijn! Probeer het gauw en kijk of jij ook kan toveren. Sommige kunstwerken zijn ook leuk om in te lijsten en op te hangen! Ook de kraskaarten van Djeco zijn verkrijgbaar in diverse thema’s en verschillende leeftijden.

De Djeco knutselpakketten zijn ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.