Surprise maken of kopen voor Sinterklaas: de leukste pakketten

Sinterklaas surprise maken of kopen? Kant en klare pakketten om Sinterklaas surprise te maken; bbq, pokémon, eenhoorn en nog veel meer

Een surprise maken voor het sinterklaasfeest, wie heeft het niet gedaan vroeger? En in veel families blijft het ook na de kindertijd een leuke traditie waar iedereen elk jaar veel lol mee heeft. Een toepasselijke creatie voor degene voor wie jij een cadeautje koopt is soms nog wel makkelijk te verzinnen. Maar tenzij jij de ultieme knutselexpert bent, kan de uitvoering nogal een uitdaging zijn. Daarom kun je ook een Sinterklaas surprise kopen.

Sinterklaas

Er zijn eindeloos veel technieken om een Sinterklaas surprise te maken. Ga je voor lekker kliederen met papier-maché, knippen en plakken met gekleurd karton of ga je voor de smerige maar traditionele aanpak met stroop en stro? Omdat niet iedereen van knutselen houdt en omdat het in december vaak al druk genoeg is, zit je misschien helemaal niet te wachten op het knutselen voor Sinterklaas. Of in elk geval niet in de voorbereidingen van een plan maken, de juiste materialen vinden en het dan ook nog eens zelfstandig uitvoeren.

Gelukkig is daar een oplossing voor: namelijk het kant-en-klare surprisepakket! Je maakt de Sinterklaassurprise nog steeds zelf, maar je hoeft niet na te denken over het hoe en wat. Het pakket bevat namelijk alles wat je nodig hebt voor het maken van de surprise en bevat duidelijke instructies zodat je ook zonder creabea-genen een prachtig cadeau voor Sinterklaas uit je mouw kan schudden. Om je alvast wat inspiratie te geven vind je hier een aantal kant-en-klare surprisepakketten op een rijtje.

Voetbal surprise maken

Surprise maken voetbal

Veel mensen zijn gek op alles wat met voetbal te maken heeft. Moet jij een cadeau maken voor een echte voetballiefhebber en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Dan is deze voetbal perfect! Het complete pakket bevat een duidelijke beschrijving en al het materiaal dat je nodig hebt. De voetbal heeft een doorsnede van 25 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Eenhoorn surprise maken

Eenhoorn surprise voor sinterklaas maken; Compleet kant-en-klaar surprisepakket

Deze eenhoorn is perfect voor kleine en grote eenhoorn fans! Compleet basis bouwpakket om een eenhoorn te kunnen maken zoals op de getoonde afbeelding. Dit surprisepakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die je nodig hebt. De diameter van de bal is 25 cm. Natuurlijk is er daarna nog alle ruimte om te schilderen en de eenhoorn verder te personaliseren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Minion surprise maken

Surprise maken minion

Is de ontvanger van de surprise dol op de Minions of Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me)? Dan is dit kant-en-klare surprisepakket de perfecte keuze. Met het pakket kan 1 Minion gemaakt worden, die zelf geschilderd en in elkaar gezet moet worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Barbecue surprise maken

Surprise maken Barbecue; bbq surprise maken

Er is niets zo hip als lekker de barbecue aansteken. Dus wil je iemand blij maken met een herinnering aan een heerlijke zomeravond? Dan maak je deze barbecue! Compleet surprisepakket inclusief beschrijving. Doorsnede van de ballen zijn 30 cm. Wanneer het pakket in elkaar zit is de bbq surprise ongeveer 45 cm hoog. Leuk om te combineren met de hamburger die hieronder staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Hamburger surprise maken

Surprise maken hamburger

Voor de echte barbecue of fastfood liefhebber is de hamburger natuurlijk perfect. Compleet surprisepakket om zelf te maken inclusief beschrijving. De bol van de hamburger heeft een diameter van 25 cm. Leuk in combinatie met bovenstaande barbecue!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Emoji surprise maken

Surprise maken emoji

Een vrolijke emoji surprise maak je met dit leuke emoji pakket! Compleet pakket met alle materialen om 1 van deze emoji’s te maken. Deze moet zelf nog geschilderd en in elkaar gezet worden. De bal heeft een diameter van 25 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Nintendo Switch surprise maken

Surprise maken nintendo switch; surprise game controller

De Nintendo Switch is perfect voor iemand die echt van gamen houdt. Compleet pakket om de surprise te maken. Deze moet zelf nog geschilderd en in elkaar gezet worden. De afmetingen zijn ongeveer 49cm x 22cm x 3cm (lxbxh). Het enige dat je zelf nodig hebt zijn een schaar (of mesje) en pen of potlood.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Boekenworm surprise maken

Boekenworm surprise maken

Welke liefhebber van lezen wordt nou niet dolblij van deze boekenworm surprise? Alleen de surprise is al leuk om te krijgen! Inclusief houten boek, verf, lijm, penseel, oogjes, beschrijving etc. Het enige wat je zelf nodig hebt is een schaar en pen of potlood.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Engelse drop surprise maken

Surprise maken snoep

Deze Engelse drop is een perfecte verrassing voor iemand die graag in de snoeptrommel zit. Compleet pakket om één van de dropjes te maken volgens de getoonde afbeelding. Deze moet zelf nog geschilderd en in elkaar gezet worden. De ronde vorm heeft een doorsnede van 10 cm en een hoogte van 7 cm. De vierkante vorm heeft een afmeting van 10x10x7cm (lxbxh). Inclusief verf en penseel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Kettlebelt surprise

Surprise maken sportschool Kettlebelt

Is de ontvanger een diehard bikkel die het liefst een paar keer per week in de sportschool staat? Geef dan deze toffe kettlebelt! Compleet pakket om de surprise te maken. Deze moet zelf nog geschilderd en in elkaar gezet worden. Wanneer de surprise in elkaar zit is deze ongeveer 50cm hoog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Nog meer surprise-inspiratie

Heb je niet gevonden wat je zocht? Ook HEMA heeft veel tips om een leuke surprise te kunnen maken. Je vindt het hier.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com