De leukste Ravensburger 3D puzzels

De leukste en best beoordeelde Ravensburger 3D puzzels: Pokémon, super mario, bekende gebouwen en meer

Ken jij de Ravensburger 3D puzzels al? Door het driedimensionaal puzzelen krijgt je een compleet nieuwe ervaring. Gebouwen en voorwerpen zie je al puzzelend onder je handen tot leven komen. Welke Ravensburger 3D puzzel ga jij maken? 

Ravensburger 3D puzzels – Bekende Gebouwen

Eiffeltoren Night Edition

Ravensburger Eiffeltoren Night Edition 3D puzzel

Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes een indrukwekkend 3D model van de Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen. Je kunt kiezen tussen een zachte verlichting die lijkt op het origineel of de variant met wisselende kleuren. Aantal puzzelstukjes: 216. Leeftijd: 10-99 jaar.

Meer informatie.

 

Toren van Pisa

Ravensburger 3D puzzel Toren van Pisa

Hoe tof is het om je eigen Toren van Pisa te bouwen en op een prachtig plekje tentoon te stellen? Dat kan met deze 3D puzzel! Wil je hem liever sfeervol verlicht hebben? Ga dan voor de nachteditie en maak je eigen romantisch highlight. Aantal stukjes: 256. Leeftijd: 8-99 jaar.

Meer informatie.

 

Het Vrijheidsbeeld Night Edition

Ravensburger 3D puzzel Het Vrijheidsbeeld Night Edition (statue of liberty)

Het Vrijheidsbeeld bij nacht, niet alleen voor Amerikanen, maar ook ver daarbuiten een begrip voor velen. Met deze 3D puzzel is het nu mogelijk om je eigen Statue of Liberty Night Edition in elkaar te puzzelen. Aantal stukjes: 108. Leeftijd: 8-99 jaar.

Meer informatie.

 

Big Ben Night Edition

Ravensburger 3D puzzel Big Ben Night Edition

Heb je het over iconische gebouwen, dan mag toch ook de Big Ben zeker niet in dat lijstje ontbreken! Met behulp van de 216 stukjes kun je nu je eigen Big Ben Night Edition puzzelen en met de LED verlichting komt hij nóg beter tot zijn recht! Aantal stukjes: 216. Leeftijd: 10-99 jaar.

Meer informatie.

 

Ravensburger 3D puzzels – Pennenbak

Sneaker Graffiti Print

Ravensburger 3D puzzel Sneaker Graffiti Print; Verkrijgbaar in diverse ontwerpen

De Ravensburger 3D puzzel Sneaker Grafitti Print is gewoon uniek! Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat een sneaker met een cool design – de perfecte decoratie voor je kamer! Handig: na het puzzelplezier kan de sneaker gebruikt worden als praktische opbergplaats. Zo kan je alle dingen opbergen die je liever niet laat rondslingeren! Hou je niet van deze print? Kies dan één van de andere 13 prints! Aantal stukjes: 108. Leeftijd: 8-99 jaar.

Meer informatie.

 

Super Mario

Ravensburger 3D puzzel - Pennenbak

Met 54 kunststof 3D puzzelstukjes maak je een stevig en superpraktisch Super Mario pennenbakje, dat iedere kamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is je opbergsysteem. Je kunt er van alles in opbergen! Geen fan van Super Mario? Kies dan één van de andere 9 prints! Aantal stukjes: 57. Leeftijd: 6-99 jaar.

Meer informatie.

 

Ravensburger 3D puzzels – Zonnestelsel

Ravensburger 3D puzzel Zonnestelsel

Met de 3D puzzel zonnestelsel worden onze acht planeten voor iedereen een tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met 8 puzzelballen en accessoires nodigt uit om te puzzelen, je te verwonderen, te leren en te decoreren. Aantal stukjes: 108. Leeftijd: 6-99 jaar.

Meer informatie.

 

Ravensburger 3D puzzels – Pokémon bal

Ravensburger 3D puzzel Pokémon bal

Deze 3D puzzel Pokémon bal is natuurlijk perfect voor alle kleine en grote fans van Pokémon! Dankzij het niveau is deze puzzel ideaal voor beginnende 3D-puzzelaars. Heb je liever een échte Pokémon bal? Kijk dan even hier. Aantal stukjes: 73. Leeftijd: 6-99 jaar.

Meer informatie.

 

Ravensburger 3D puzzels – Kasteel

Harry Potter Zweinstein Kasteel

Ravensburger 3D puzzel Harry Potter Zweinstein Kasteel

Hoe gaaf zou het zijn om je eigen Zweinstein te hebben en magische avonturen te beleven? Dat kan met deze 3D puzzel! Aantal stukjes: 630 (540 puzzelstukjes, 90 accessoires). Leeftijd: 10-99 jaar.

Meer informatie.

 

Disney Kasteel

Ravensburger 3D puzzel Disney Kasteel

Gewoon uniek! Beleef het bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maak een indrukwekkend model van het bekende 3D Disney kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Aantal stukjes: 216. Leeftijd: 10-99 jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.