Kerstversiering maken: de leukste knutselsets!

Kerstversiering of kerstdecoratie maken met deze leuke kant-en-klare knutselpakketten

Kerstversiering maken: de leukste knutselsets door de redactie. Als de Sint het land heeft verlaten is het natuurlijk de hoogste tijd om het huis in kerstsferen te brengen. En er is voor kinderen niets leukers dan hier een belangrijke rol bij krijgen!

Zelf kerstversiering maken, ophangen en zo het huis in kerstsfeer maken blijft gewoon voor alle leeftijden een gezellige familie-activiteit. Iedereen kent wel de bekende kerststerren die vroeger op school werden gevouwen en geplakt. Of de kerstster van wasknijpers met een extra dikke laag glitter. Wil je zelf kerstversiering maken maar heb je even niet zoveel inspiratie? Of geen zin om een hele kar vol knutselspullen in huis te halen? Dan zijn er ook hele leuke kant-en-klare knutselpakketten te koop. Met deze pakketten heb je in één klik alles in huis wat je nodig hebt voor het maken van een gezellige kerstdecoratie. Bovendien bevat de set indien nodig de juiste instructies en hoef je zelf niet na te denken over hoe je het voor elkaar gaat krijgen om er een leuk resultaat aan over te houden. En het allerbelangrijkste, je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden en dat bespaart gewoon tijd. En wie heeft daar eigenlijk teveel van in december? Omdat de keuze aan kerstversiering enorm is hebben wij de 10 leukste knutselpakketten voor jou op een rijtje gezet. Kies er snel één (of twee of drie) uit ga aan de slag.

 

Rendieren borduren

Kerstversiering maken: Kerst borduren rendier

Met deze houten rendieren maak je in een handomdraai een prachtige kerstboomdecoratie. Of hang ze op een mooie kerstkrans bij de voordeur. Lampjes er bij en je bent compleet! De set bevat alles wat je nodig hebt. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Kersthuisje maken

Kerstversiering maken: Kersthuisje knutselen

Dit leuke kersthuisje brengt meteen kerstsfeer in huis. Je zet het huisje zelf in elkaar als een bouwpakket, de set bevat alles wat je nodig hebt om het huisje te bouwen en helemaal te versieren. En als kers op de taart zit er ledverlichting bij om de kerstsfeer helemaal compleet te maken. Leeftijd vanaf 8 jaar

Meer informatie.

 

Sneeuwpop

Kerstdecoratie maken: Sneeuwpop knutselen

Met deze leuke sneeuwpoppen heb je meteen een wintersfeer in huis. Ook als het met kerst alleen maar regent buiten. Ga snel aan de slag met deze set, alles wat je nodig hebt zit er bij! Leeftijd vanaf 6 jaar.

Meer informatie.

 

Nijntje kerstboom

Kerstversiering maken: Kerstboom nijntje

Perfect voor peuters en kleuters die graag hun eigen boom willen versieren. Met deze kerstboom van vilt kan je eindeloos versieren en je kerstboom steeds weer aanpassen. Ook berg je hem makkelijk op om hem volgend jaar weer opnieuw te gebruiken. En dat helemaal zonder geknoei met lijm of verf. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Kerstkransjes voor in de kerstboom

Kerstdecoratie maken: Kerstkransjes knutselen

Maak met de pijpenragers en de kralen uit deze set eenvoudig de mooiste kerstkransjes voor in de kerstboom. De set bevat verschillende kralen en lintjes om de hangers mee op te hangen. Leeftijd vanaf 5 jaar.

Meer informatie.

 

Kerstmagneten van gips

Kerstversiering maken: Kerstmagneten knutselset

Met deze set giet je zelf gips in de bijgeleverde mal. Als de figuurtjes droog zijn kan je ze helemaal zelf beschilderen met de bijgeleverde verf. De magneten kan je daarna ophangen waar je zelf wil! Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Diamond painting sneeuwpop met licht

Kerstdecoratie maken: Knutselset diamond sneeuwpop

Plak de diamantjes op de sneeuwpop en laat daarna het licht branden. Je hebt een prachtige lamp gemaakt die je elk jaar met kerstmis weer neer kan zetten! Leeftijd vanaf 7 jaar.

Meer informatie.

Ook leuk zijn deze diamond paintingsets voor volwassenen of kinderen!

 

Kerstfiguren van vilt

Kerstdecoratie maken: Knutselset kerst vilt

Maak deze kerstfiguren van vilt en versier je vensterbank of een andere plek in huis. Met een kerstboom, sneeuwpop én kerstman ben je meteen helemaal compleet. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

Kerststal maken

Kerstversiering maken: kerststal knutselset

Een kerststalletje hoort toch wel een beetje bij de ultieme kerstsfeer. Met dit leuke kerststal pakket maak je in een handomdraai je eigen kerststalletje.

Meer informatie.

 

Kerstballen versieren met pailletten

Knutselset kerstballen pailletten

Met deze set maak je de mooiste glanzende kerstversieringen voor in de kerstboom. Kerstballen en sterren die je kan versieren met de bijgeleverde pailletten en pinnetjes. Leeftijd vanaf 3`jaar.

Meer informatie.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com.