LEGO Adventskalender 2022

LEGO Adventskalender 2022 kopen doe je hier

Ben je op zoek naar een LEGO Adventskalender 2022? Die vind je hier zeker! Speciaal voor jou zocht ik alle LEGO adventskalenders van 2022 voor je en zette ze overzichtelijk op een rij. Zo kun je samen met je kind aftellen tot de feestdagen! Enne, het is ook altijd een leuk cadeau voor Sinterklaas

LEGO City Adventskalender 2022 – 60352

LEGO City Adventskalender 2022 - 60352

De LEGO City adventskalender (60352) van 2022 bevat een speelmat aan de achterkant van de doos met een besneeuwd winterwonderland erop. Kinderen kunnen eindeloos veel fantasierijke avonturen beleven met het speelgoed in deze set, waaronder de 5 LEGO City minifiguren van Billy, Maddy, dhr. Van Groenten, Tippy en Raze, plus een minifiguur van de Kerstman. Elk cadeautje in de adventskalender heeft stapsgewijze bouwinstructies, zodat het speelplezier meteen kan beginnen. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.  

LEGO Friends Adventskalender 2022 – 41706

LEGO Friends Adventskalender 2022 - 41706

Elke dag ontdekken kinderen in de LEGO Friends adventskalender 2022 (41706) een cadeautje met LEGO Friends thema. Bij de set zijn minipoppetjes inbegrepen van de kerstman en Olivia en haar familie, plus een figuur van een rendier en een slee vol met kerstcadeautjes. Er zijn allerlei activiteiten, zoals een kerstmarkt, schaatsen en karaoke. Kinderen kunnen een speelgoedauto of sneeuwpop bouwen, op de foto met de kerstman of winterse lekkernijen proeven op de markt. Samen vormen alle onderdelen in de set een knus kersttafereel, waarin Olivia met haar familie de kerstmarkt bezoekt. Leeftijd: 6+ jaar. Lees voor meer inspiratie ook eens het blog: LEGO Friends: sets voor meisjes voor verjaardag of feestdagen.

Meer informatie.  

LEGO Harry Potter Adventskalender 2022 – 76404

LEGO Harry Potter Adventskalender 2022 - 76404

Kinderen openen vanaf 1 december elke dag een vakje in de LEGO Harry Potter adventskalender 2022 (76404), met daarachter Harry Potter speelgoed. Met de eerste 3 cadeautjes maken ze een scène uit de eerste film, met de volgende 3 een scène uit de tweede film, enzovoorts. Naarmate kerst dichterbij komt, kunnen kinderen steeds meer magische momenten uit de films naspelen en het speelgoed combineren voor eindeloze betoverende avonturen. Inclusief 7 minifiguren – Harry Potter, Sirius Zwarts, Jammerende Jenny, Heer Voldemort, Hildebrand Slakhoorn, Nymphadora Tops en Marcel Lubbermans – en bekende voorwerpen uit de Harry Potter films. Er is zelfs een bordspel dat kinderen kunnen spelen zodra alle vakjes zijn geopend. Met zo veel speelmogelijkheden duurt de magie het hele jaar! Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.  

LEGO Star Wars Adventskalender 2022 – 75340

LEGO Star Wars Adventskalender 2022 - 75340

De LEGO Star Wars adventskalender 2022 (75340) bevat 8 LEGO Star Wars poppetjes, waaronder C-3PO en R2-D2 in een kersttrui met een portret van elkaar, een als de Kerstman verklede Gonk Droid en Darth Vader in een zomerse outfit uit LEGO Star Wars Zomervakantie op Disney+. Bij het constructie speelgoed zijn 16 minimodellen inbegrepen, waaronder voertuigen zoals de ARC-170 Starfighter, een Bad Batch shuttle en een V-35 Landspeeder, plus een condensatietoren. Kinderen ontdekken allerlei creaties om verhalen rond de Slag om Hoth na te spelen. Ze bouwen een Wampa-grot waarin de LEGO minifiguur van Luke Skywalker ondersteboven kan worden gehangen en een strandtafereel voor Darth Vader op vakantie. Leeftijd: 6+ jaar. Lees voor meer inspiratie ook eens het blog LEGO Star Wars.

Meer informatie.  

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy – 76231

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy - 76231

Achter elk van de 24 vakjes van deze LEGO Marvel Guardians of the Galaxy adventskalender 2022 (76231) vinden kinderen iedere dag een cadeautje in aanloop naar kerst. Er zijn 6 minifiguren, waaronder Star-Lord, Rocket, Groot en Mantis, plus minimodellen en accessoires die kinderen zullen herkennen uit het Marvel Cinematic Universe en de Disney+ tv-series. De adventskalender bevat minimodellen van een drone, een blaster, het ruimteschip van de Guardians, een sneeuwpop met het pantser van Thanos en meer. Naarmate kerst dichterbij komt, kunnen kinderen het constructie speelgoed combineren voor eindeloze fantasierijke superheldenavonturen. Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.