LEGO Marvel Avengers bouw- en constructie speelgoed

De leukste speelsets van LEGO Marvel Avengers

LEGO Marvel Avengers bouw- en constructie speelgoed. Bouw iets buitengewoons en word je eigen favoriete superheld met de LEGO Marvel Avengers speelsets! Werk samen met jouw andere favoriete Marvel personages en organiseer gedurfde missies, om uiteindelijk de grootste superschurken te kunnen verslaan. Bouw de tofste filmactiescènes na en verzin je eigen avonturen met de gave minifiguren, voertuigen, gebouwen, gadgets en wapens. Overwint goed of kwaad? Het lot van het Marvel universum ligt in jouw handen! Vergeet trouwens niet om de LEGO® Life app te downloaden, voor nog meer speelplezier! 

LEGO Marvel Avengers: Black Panther mechapantser – 76204

LEGO Marvel Avengers: Black Panther mechapantser

Met deze Black Panther mechapantser (76204) geef je kinderen van 7 jaar en ouder alles wat ze nodig hebben om een heleboel avonturen te beleven. Verzamel alle LEGO Marvel mecha’s en laat ze met elkaar vechten. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Thor Het Geitenschip – 76208

LEGO Marvel Avengers: Thor Het Geitenschip - 76208

Stap aan boord van Thor’s vliegende vikingschip, met bekende personages uit de Marvel Studio’s film Thor: Love and Thunder. LEGO Marvel Het Geitenschip (76208) is een prachtige bouwset voor fans van de legendarische film. Dit constructie speelgoed bevat een grote boot en 5 minifiguren – Thor, Machtige Thor, Valkyrie, Korg en Gorr – plus diverse wapens en accessoires, waaronder Thors bijl Stormbreaker. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Thors Hamer – 76209

LEGO Marvel Avengers: Thors Hamer - 76209

Breng een ode aan de Infinity Saga van Marvel Studios met LEGO® Marvel Thors Hamer (76209). Dit hoogwaardige displaymodel is speciaal ontworpen voor volwassen modelbouwers en weet de stijl en sfeer van het Marvel Cinematic Universe op een geweldige manier na te bootsen. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Infinity Gauntlet – 76191

LEGO Marvel Avengers: Infinity Gauntlet - 76191

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van de beroemde handschoen is voor altijd van jou! Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Endgame Captain America: Aanval van de Outriders – 76123

LEGO Marvel Avengers: Endgame Captain America: Aanval van de Outriders - 76123

Begin het gevecht tegen de Outriders met Captain America’s coole motor. De bouwbare motor is uitgerust met een cockpit, welke plaats heeft voor een minifiguur, 2 Captain America schildschieters, 2 afneembare blasters (kunnen niet echt schieten), bevestigingspunten voor minifiguren en een inklapbare motorstandaard. Deze bouwset is inclusief 4 Marvel personages, waaronder een Captain America minifiguur. Dit Captain America’s voertuig is ca. 7 cm hoog, 21 cm lang en 7 cm breed. Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Endgame Iron Man Labervaring – 76125

LEGO Marvel Avengers: Endgame Iron Man Labervaring - 76125

Ga met Tony Stark naar het lab om te experimenteren met de nieuwste technische snufjes! Maar kijk uit: een Outrider probeert in te breken! Pak snel een wapen en neem deze gevaarlijke indringer gevangen! Het Iron Man lab beschikt over een draaiend podium met 2 verstelbare robotarmen; een bureau met een doorschijnend-blauw scherm, een stoel voor een minifiguur en bekerelementen; een keukenmodule met een bouwbare blender en een bekerelement; een wapenopslagmodule met een noppenschieter, een power-up jetpack en een energiestraalelement voor de minifiguren; een gereedschapsopslagmodule met een moersleutel; een module om de Iron Man pakken op te slaan; een radarschotel; afzethekelementen; een brandblusser en 2 vlamelementen. Inclusief 6 Marvel Universe minifiguren: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 en 2 Outriders. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Endgame Ultieme Quinjet – 76126

LEGO Marvel Avengers: Endgame Ultieme Quinjet - 76126

Deze geweldige jet is uitgerust met een cockpit die open kan, met plaats voor een minifiguur. Verder bevat de jet ook noppenschieters, verstelbare vleugels, draaiende rotors, een passagiersruimte en een achtervak met daarin een uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut. Er zitten 6 minifiguren bij, waaronder Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor. Ze hebben allemaal coole wapens om spannende scènes uit de films mee na te spelen. De Ultieme Quinjet is ca. 12 cm hoog, 40 cm lang en 28 cm breed. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Helicarrier – 76153

LEGO Marvel Avengers: Helicarrier - 76153

De Helicarrier beschikt over diverse coole accessoires, zodat kinderen hun team met superhelden helemaal kunnen voorbereiden op de actie. Daarna is het tijd om de bolvormige kanonnen af te stellen, de rotors van de Helicarrier te laten draaien, 3 minifiguren in de cockpit te zetten en allerlei coole bewegingen op hoge snelheid te laten zien met de speciaal ontworpen Helicarrier basis. Deze coole set bevat minifiguren van Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine, Nick Fury, M.O.D.O.K. en een A.I.M.-agent. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent – 76164

LEGO Marvel Avengers: Iron Man Hulkbuster versus A.I.M. Agent - 76164

Kinderen beleven echte Marvel actie wanneer ze de minifiguur van Iron Man in het megagrote Hulkbuster harnas zetten en het vervolgens opnemen tegen de 2 vijandelijke agenten. Deze slechteriken zijn bewapend en 1 van hen heeft een jetpack. Het Hulkbuster harnas heeft beweegbare ledematen en voor extra vuurkracht kunnen kinderen de minifiguur van Rescue in de ingebouwde koepel zetten. Inclusief 4 minifiguren: Iron Man, Rescue en 2 A.I.M.-agenten. De Hulkbuster is ca. 16 cm hoog en 20 cm breed. Leeftijd: 8+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Marvel Avengers: Wraak van Loki – 76152

LEGO Marvel Avengers: Wraak van Loki - 76152

Met LEGO minifiguren van Iron Man, Thor, Hulk, Captain Marvel en Loki, plus een cool gebouw en geweldige voertuigen, kan de superheldenactie en het avontuur beginnen! Deze set is een leuke manier om jonge kinderen kennis te laten maken met het bouwen. Dankzij de speciale startstenen kunnen kinderen die nog niet eerder hebben gebouwd zelfstandig aan de slag. LEGO® sets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor al het LEGO bouwspeelgoed consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is – en dat is al zo sinds 1958. Leeftijd: 4+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com