LEGO Marvel bouw- en constructie speelgoed

De leukste speelsets van LEGO Marvel Avengers

Met LEGO Marvel bouw- en constructie speelgoed bouw je iets buitengewoons! Werk samen met jouw andere favoriete Marvel personages en organiseer gedurfde missies, om uiteindelijk de grootste superschurken te kunnen verslaan. Bouw de tofste filmactiescènes na en verzin je eigen avonturen met de gave minifiguren, voertuigen, gebouwen, gadgets en wapens. Overwint goed of kwaad? Het lot van het Marvel universum ligt in jouw handen! Vergeet trouwens niet om de LEGO® Life app te downloaden, voor nog meer speelplezier! 

LEGO Marvel – Sanctum Sanctorum – 76218

LEGO Marvel - Sanctum Sanctorum - 76218

Laat de magie van Doctor Strange tot zijn recht komen met deze schitterende LEGO Marvel Sanctum Sanctorum (76218) set voor volwassenen – een eerbetoon aan de Meester van de Mystieke Kunsten, speciaal ontworpen voor volwassen fans.

De Santum Sanctorum set bestaat uit 3 verdiepingen en 4 complete gevels, die 2 klassieke scènes uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness samenbrengen. Op de bovenste verdieping van het modulaire gebouw is het museum voor mystieke collecties gehuisvest, in het middengedeelte bevindt zich de bibliotheek en op de begane grond zijn zowel binnen als buiten herkenbare elementen uit de films te vinden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel – Het schild van Captain America – 76262

LEGO Marvel - Het schild van Captain America - 76262

Dit Avengers superhelden bouwpakket voor volwassenen met 3128 onderdelen heeft een diameter van ca. 47 cm en staat op een standaard met een naamplaatje. Inclusief Mjölnir, de hamer van Thor en een minifiguur van Captain America om het pronkstuk nog interessanter te maken. Na veel bouwplezier kan dit Marvel model gebruikt worden als decoratie in de kamer.

Voor extra gemak is er een digitale versie van de bouwinstructies van de set te vinden in de LEGO Builder app. Daar kun je modellen in 3D draaien, inzoomen en je voorgang bijhouden en opslaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel Art – De geweldige Spider-Man – 31209

LEGO Marvel Art - De geweldige Spider-Man - 31209

Haal een van ’s werelds meest geliefde superhelden in huis met deze LEGO Art De geweldige Spider-Man (31209) muurdecoratie en bouwset. Dit driedimensionale kunstwerk is gemaakt van gelaagde LEGO stenen, waardoor de Spider-Man figuur uit de lijst lijkt te klimmen en zijn hoofd en vingers in verschillende posities kunnen worden gezet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel – Thors Hamer – 76209

LEGO Marvel - Thors Hamer - 76209

Breng een ode aan de Infinity Saga van Marvel Studios met LEGO® Marvel Thors Hamer (76209). Dit hoogwaardige displaymodel is speciaal ontworpen voor volwassen modelbouwers en weet de stijl en sfeer van het Marvel Cinematic Universe op een geweldige manier na te bootsen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Marvel – Spider-Man eindstrijd – 76261

LEGO Marvel - Spider-Man eindstrijd - 76261

LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) is een model dat de spectaculaire finale van de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home weergeeft. Dit verbluffende eerbetoon aan Spider-Man zit boordevol bekende personages en webschietende actie die fans van 10 jaar en ouder nog lang zal boeien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel – Endgame eindstrijd – 76266

LEGO Marvel - Endgame eindstrijd - 76266

LEGO Marvel Endgame eindstrijd (76266) bootst de ultieme confrontatie uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame na. 6 superhelden nemen het op tegen de grootste superschurk in een 360 gradenspeelset voor kinderen van 10 jaar en ouder. Kinderen sluiten zich aan bij hun helden in een set vol innovatieve functies en details uit de film. Er zijn 7 personages: Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri, Valkyrie, Thanos en The Wasp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Marvel – De Avengers Quinjet – 76248

LEGO Marvel  - De Avengers Quinjet - 76248

LEGO® Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het superheldenvliegtuig voor kinderen van 9 jaar en ouder om te bouwen, neer te zetten en door het universum te reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel – Het schip van de nieuwe Guardians – 76255

LEGO Marvel - Het schip van de nieuwe Guardians - 76255

LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende speelgoed ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum vol fantasie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Marvel – Opkomst van Domo – 76156

LEGO Marvel - Opkomst van Domo - 76156

Verken samen met Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig en Phastos het ruimteschip van The Eternals. Via de zijpanelen krijg je toegang tot de binnenkant. Bekijk rustig de cockpit, de wapenkamer en het lab. Maar wanneer de leider van de Deviants samen met zijn handlanger tevoorschijn komt, is het tijd om het gevecht aan te gaan met het ruimteschip! En… dit is de enige set met Druig en Phastos, als je toevallig de LEGO® minifiguren van The Eternals verzamelt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Marvel – Infinity Gauntlet – 76191

LEGO Marvel - Infinity Gauntlet - 76191

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van de beroemde handschoen is voor altijd van jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com