LEGO Marvel bouw- en constructie speelgoed

De leukste speelsets van LEGO Marvel Avengers

Met het bouw- en constructie speelgoed van LEGO Marvel bouw je iets buitengewoons! Werk samen met jouw andere favoriete Marvel personages en organiseer gedurfde missies, om uiteindelijk de grootste superschurken te kunnen verslaan. Bouw de tofste filmactiescènes na en verzin je eigen avonturen met de gave minifiguren, voertuigen, gebouwen, gadgets en wapens. Overwint goed of kwaad? Het lot van het Marvel universum ligt in jouw handen!

LEGO Marvel – Sanctum Sanctorum – 76218

Laat de magie van Doctor Strange tot zijn recht komen met deze schitterende LEGO Marvel Sanctum Sanctorum (76218) set voor volwassenen – een eerbetoon aan de Meester van de Mystieke Kunsten, speciaal ontworpen voor volwassen fans.

De Santum Sanctorum set bestaat uit 3 verdiepingen en 4 complete gevels, die 2 klassieke scènes uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness samenbrengen. Op de bovenste verdieping van het modulaire gebouw is het museum voor mystieke collecties gehuisvest, in het middengedeelte bevindt zich de bibliotheek en op de begane grond zijn zowel binnen als buiten herkenbare elementen uit de films te vinden.

LEGO Marvel – Het schild van Captain America – 76262

Dit Avengers superhelden bouwpakket voor volwassenen met 3128 onderdelen heeft een diameter van ca. 47 cm en staat op een standaard met een naamplaatje. Inclusief Mjölnir, de hamer van Thor en een minifiguur van Captain America om het pronkstuk nog interessanter te maken. Na veel bouwplezier kan dit Marvel model gebruikt worden als decoratie in de kamer.

Voor extra gemak is er een digitale versie van de bouwinstructies van de set te vinden in de LEGO Builder app. Daar kun je modellen in 3D draaien, inzoomen en je voorgang bijhouden en opslaan.

LEGO Marvel – Spider-Man eindstrijd – 76261

LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) is een model dat de spectaculaire finale van de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home weergeeft. Dit verbluffende eerbetoon aan Spider-Man zit boordevol bekende personages en webschietende actie die fans van 10 jaar en ouder nog lang zal boeien.

LEGO Marvel – Endgame eindstrijd – 76266

LEGO Marvel Endgame eindstrijd (76266) bootst de ultieme confrontatie uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame na. 6 superhelden nemen het op tegen de grootste superschurk in een 360 gradenspeelset voor kinderen van 10 jaar en ouder. Kinderen sluiten zich aan bij hun helden in een set vol innovatieve functies en details uit de film. Er zijn 7 personages: Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri, Valkyrie, Thanos en The Wasp.

LEGO Marvel – De Avengers Quinjet – 76248

LEGO® Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het superheldenvliegtuig voor kinderen van 9 jaar en ouder om te bouwen, neer te zetten en door het universum te reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen.

LEGO Marvel – Infinity Gauntlet – 76191

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van de beroemde handschoen is voor altijd van jou!

LEGO Marvel – Hulkbuster – 76210

De LEGO® Marvel Hulkbuster (76210) doet recht aan de omvang en kracht van de Hulkbuster MK44 uit de Marvel Studios film Avengers: Age of Ultron. Dit uitdagende en boeiende bouwproject is met 4049 onderdelen en een hoogte van ca. 52 cm speciaal ontworpen voor volwassen fans.

Het model bevat allerlei elementen die overeenkomen met de film. In het donkerrode harnas met strategisch gepositioneerde goudkleurige platen is een ruimte cockpit van waaruit de LEGO Marvel Iron Man figuur (76206, apart verkrijgbaar) het zware pantser kan aansturen. De set bevat een informatieplaatje en een minifiguur van Tony Stark.

LEGO Marvel – Avengers toren – 76269

Bouw het meest opvallende gebouw in het Avengers Universum na met de LEGO® Marvel Avengers toren (76269). Dit geweldige bouw- en displayproject voor volwassen fans zit boordevol gedenkwaardige scènes en klassieke personages.

Dit 5201-delige model is ca. 90 cm hoog en tot de nok toe gevuld met herkenbare scènes uit het MCU en eengeweldige reeks populaire personages. Eén kant van het gebouw en het dak zijn afneembaar voor eenvoudige toegang tot het interieur, waar veel details en accessoires naar de films verwijzen. Een Leviathan, Quinjet en 2 Chitauri strijdwagens staan klaar voor de strijd.

LEGO Marvel – Daily Bugle – 76178

LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) brengt 25 klassieke personages uit de Spiderverse samen in een fantastisch bouw- en displayproject voor volwassenen. Met een hoogte van ca. 82 cm vormt deze 3772-delige versie van het hoofdkantoor van de Daily Bugle de torenhoge achtergrond voor een sterrencast van Marvel helden en schurken, waarvan er veel voor het eerst in een LEGO set te vinden zijn!

Het gebouw bevat talloze authentieke details, fascinerende functies en klassieke stripheldenactie– van de gele taxi uit New York tot het penthousekantoor van de hoofdredacteur van de Daily Bugle. Marvel fans zullen helemaal opgaan in dit uitdagende bouwproject. Als het af is, kan iedereen de afneembare verdiepingen, daken en gevels bewonderen.

LEGO Marvel – De Hoopty – 76232

Geef een jonge superheld de actie van Marvel Studios’ The Marvels in handen met LEGO® Marvel De Hoopty (76232). Kinderen vanaf 8 jaar gaan mee met bekende minifiguren uit het Marvel Cinematic Universe voor intergalactische avonturen aan boord van het supercoole ruimteschip uit de film.

Breng de verbeelding van een kind tot leven aan boord van het spectaculaire Hoopty ruimteschip. Terwijl ze het ene avontuur na het andere beleven, kunnen kinderen de 2 noppenschieters gebruiken als bescherming tegen aanvallen. Door de cockpit van de Hoopty te openen krijgen ze toegang tot de wetenschappelijke apparatuur, lp’s en andere accessoires van het ruimteschip. Er is ook ruimte voor de bemanning van 3 minifiguren: Captain Marvel, Ms. Marvel en Photon– plus Goose de Flerken.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com