LEGO Marvel bouw- en constructie speelgoed

De leukste speelsets van LEGO Marvel Avengers

Met het bouw- en constructie speelgoed van LEGO Marvel bouw je iets buitengewoons! Werk samen met jouw andere favoriete Marvel personages en organiseer gedurfde missies, om uiteindelijk de grootste superschurken te kunnen verslaan. Bouw de tofste filmactiescènes na en verzin je eigen avonturen met de gave minifiguren, voertuigen, gebouwen, gadgets en wapens. Overwint goed of kwaad? Het lot van het Marvel universum ligt in jouw handen!

De wereld van LEGO Marvel

Superhelden

De bouwsets van LEGO Marvel zijn geïnspireerd door enkele van de meest geliefde superhelden uit het Marvel universum, waaronder de Avengers, Spider-Man, Iron Man, Captain America, Thor en de Hulk. Elke speelset is zorgvuldig ontworpen om de essentie van deze helden vast te leggen en biedt kinderen en verzamelaars de kans om hun eigen Marvel-avonturen te bouwen en na te spelen.

Minifiguren

De gedetailleerde minifiguren van de LEGO Marvel sets is waar het om draait. Van Iron Man in zijn verschillende pakken tot Spider-Man en zijn iconische webslingers, elke minifiguur is een waar verzamelobject. De bouwstenen in deze LEGO sets zijn ontworpen om complex en uitdagend te zijn, waardoor zowel kinderen als volwassen bouwers worden uitgedaagd om creatief te denken en hun bouwvaardigheden te verbeteren.

Gave LEGO Marvel sets

LEGO Marvel – Endgame eindstrijd – 76266

LEGO Marvel Endgame eindstrijd (76266) bootst de ultieme confrontatie uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame na. 6 superhelden nemen het op tegen de grootste superschurk in een 360 gradenspeelset voor kinderen van 10 jaar en ouder. Kinderen sluiten zich aan bij hun helden in een set vol innovatieve functies en details uit de film. Er zijn 7 personages: Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri, Valkyrie, Thanos en The Wasp.

LEGO Marvel – Sanctum Sanctorum – 76218

Laat de magie van Doctor Strange tot zijn recht komen met deze schitterende LEGO Marvel Sanctum Sanctorum (76218) set voor volwassenen – een eerbetoon aan de Meester van de Mystieke Kunsten, speciaal ontworpen voor volwassen fans.

De Santum Sanctorum set bestaat uit 3 verdiepingen en 4 complete gevels, die 2 klassieke scènes uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness samenbrengen. Op de bovenste verdieping van het modulaire gebouw is het museum voor mystieke collecties gehuisvest, in het middengedeelte bevindt zich de bibliotheek en op de begane grond zijn zowel binnen als buiten herkenbare elementen uit de films te vinden.

LEGO Marvel – Het schild van Captain America – 76262

Dit LEGO Marvel – Het schild van Captain America (76262) bouwpakket voor volwassenen met 3128 onderdelen heeft een diameter van ca. 47 cm en staat op een standaard met een naamplaatje. Inclusief Mjölnir, de hamer van Thor en een minifiguur van Captain America om het pronkstuk nog interessanter te maken. Na veel bouwplezier kan dit Marvel model gebruikt worden als decoratie in de kamer.

Creatief bouwen en speelplezier

LEGO Marvel sets zorgen niet alleen voor uren speelplezier, maar bieden tijdens het bouwen ook de nodige uitdagingen die de creativiteit en probleemoplossende vaardigheden van kinderen aanspreken. Van het bouwen van ingewikkelde structuren tot het ontwerpen van nieuwe avonturen, de LEGO Marvel sets moedigen rollenspellen en fantasierijk spelen aan. Kinderen kunnen ook hun favoriete scènes uit de films naspelen of een totaal nieuw verhaal verzinnen met de verschillende bouwstenen en minifiguren.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com