Ravensburger Escape the Circle

Ravensburger Escape the Circle

Ravensburger heeft een nieuwe generatie Escape puzzels bedacht: Ravensburger Escape the Circle. Lukt het jou om alle puzzelstukjes op hun plaats te leggen, de raadsels in de afbeelding te vinden en ze op te lossen?

Escape puzzels

Puzzelen is een ontspannende bezigheid. Niet zo gek dus dat veel mensen graag een legpuzzel maken! Er zijn ontzettend veel leuke puzzels verkrijgbaar, maar als je het ook leuk vindt om raadsels op te lossen dan kun je deze twee activiteiten combineren door een Escape puzzel te maken. Er zijn diverse Escape puzzels verkrijgbaar, waaronder de Ravensburger Escape Puzzle (kids).

Nieuwe generatie Escape puzzels

Maar Ravensburger heeft niet stil gezeten en een nieuwe generatie Escape puzzels bedacht: Ravensburger Escape the Circle. In dit blog tref je de Escape the Circle puzzels Parijs, Londen en Rome. In het midden van de puzzel is een cirkel, weet jij de puzzelstukjes buiten de cirkel te leggen en de raadsels op te lossen?

Ravensburger Escape the Circle, hoe werkt het?

Ravensburger Escape the Circle bestaat uit drie titels. Aan het einde kunnen ze gecombineerd worden om tot een totaaloplossing te komen. Elke doos bevat zo’n 920 puzzelstukjes, een handleiding met een mysterieus verhaal en een draaischijf om te decoderen en de oplossingstukjes te vinden.

Enkele belangrijke kenmerken van de Ravensburger Escape the Circle puzzels:

Circulair Ontwerp: In tegenstelling tot traditionele rechthoekige legpuzzels hebben Escape the Circle puzzels een cirkelvormige vorm, wat een extra laag complexiteit toevoegt aan de puzzelervaring.

Doolhofachtige Gameplay: De puzzels bevatten doorgaans ingewikkelde doolhofachtige patronen waar je doorheen moet navigeren om de uitgang te bereiken. Elk stuk bevat een deel van het doolhof, en het doel is om ze zo samen te voegen dat er een rechtstreeks pad ontstaat van begin tot eind.

Verschillende Ontwerpen en Thema’s: Ravensburger biedt een verscheidenheid aan ontwerpen en thema’s voor hun Escape the Circle puzzels, die aansluiten bij verschillende interesses en voorkeuren. Je kunt puzzels vinden met natuurscènes, abstracte patronen, stadsgezichten en meer.

Verschillende Moeilijkheidsgraden: Deze puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van beginner tot meer uitdagende opties voor ervaren puzzelaars. Sommige puzzels hebben eenvoudigere doolhofontwerpen, terwijl andere meer complexe paden en obstakels bevatten.

Samenwerkende Gameplay: Escape the Circle puzzels kunnen ook een leuke activiteit zijn om samen met vrienden of familie te doen. Je kunt samenwerken om het doolhof in elkaar te zetten en de puzzel op te lossen, wat het tot een geweldige optie maakt voor spelavonden of rustige avonden thuis.

    Ravensburger Escape the Circle puzzels – Steden – 919 stukjes

    Ravensburger Escape the Circle, de oplossing

    Ben je lekker bezig met het leggen van de puzzel en het oplossen van de raadsels, maar kom je er toch niet helemaal uit? Of wil je controleren of je de raadsels goed hebt opgelost? Dan heeft Ravensburger ook de oplossing beschikbaar gemaakt voor je. Klik op de naam van je puzzel om naar de oplossing te gaan.

    Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

    Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.