LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Ben je een groot fan van LEGO en Star Wars? Let dan goed op! Met deze LEGO Star Wars-sets bouw jij je favoriete personages of items die je vervolgens een mooi plekje kunt geven in je kamer of op kantoor. May the force be with you.

LEGO Star Wars – Venator-Class Republic Attack Cruiser – 75367

Breng herinneringen aan epische avonturen uit de Clone Wars tot leven met deze LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series-versie van de Venator-Class Republic Attack Cruiser (75367). Laat je gedachten afdwalen naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan terwijl je authentieke kenmerken zoals de opvallende rode strepen, het commandobrug en de hangar met een op schaal gemaakt model van een Republic Gunship opnieuw creëert.

Met een lengte van meer dan 43 inch (109 cm) is dit bouwmodel een indrukwekkend middelpunt in elke kamer. Het heeft een ingebouwde displaystandaard met een informatieve plaquette, een speciale Clone Wars 20e-jaars steen en ruimte voor de 2 bijgeleverde LEGO Star Wars minifiguren van Captain Rex en Admiral Yularen.

LEGO Star Wars – Darth Vader helm – 75304

Breng een ode aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga aan de slag met een complexe bouwuitdaging en beleef klassieke scènes uit de Star Wars saga opnieuw wanneer je de iconische vorm en sinistere details van de helm nabouwt in LEGO stijl. Leeftijd: 18+ jaar.

LEGO Star Wars – De Razor Crest – 75331

Stel je een leven als premiejager voor terwijl je deze LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van De Razor Crest (75331) bouwt. Het ca. 72 cm lange model zit vol details die verwijzen naar onvergetelijke momenten uit Star Wars: The Mandalorian.

De bovenkant en de enorme motoren van het starship model zijn afneembaar om het interieur te kunnen bekijken, en de cockpit kan worden verwijderd voor toegang tot de slaapvertrekken. Het ruimteschip heeft zijluiken en een vrachtruimte met een wapenkast, een carbon vriesruimte ter grootte van een minifiguur en een afkoppelbare ontsnappingscapsule. Bij het bouwpakket zijn LEGO Star Wars poppetjes van de Mandalorian, de Mythrol en Kuiil, een Grogu ‘Baby Yoda’ LEGO poppetje in een kinderwagen en een bouwbare LEGO figuur van een Blurrg inbegrepen, plus een displaystandaard waar ze op kunnen staan.

LEGO Star Wars – Mos Eisley Cantina – 75290

Bouw en ontspan je met dit fantastische Mos Eisley Cantina bouwmodel. Haal het dak eraf en bewonder alle authentieke details. Voeg daar de extra gebouwen, 2 landspeeders en een LEGO® figuur van een Dewback aan toe voor een prachtige blikvanger. Speel klassieke scènes in de Cantina op Tatooine na met een uitgebreide reeks helden, smokkelaars, premiejagers en buitenaardse LEGO minifiguren uit Star Wars: A New Hope.

LEGO Star Wars – X-Wing Starfighter – 75355

Bereid je voor op een spannende vlucht in Luke Skywalker’s iconische X-Wing Fighter™ van LEGO Star Wars! Schakel de motoren in en schiet de ruimte in. Zet de vleugels in aanvalsmodus. Keer na de strijd terug naar de rebellenbasis om de overwinning te vieren!

LEGO Star Wars – UCS – Millennium Falcon – 75192

De ultieme LEGO Millennium Falcon is geland! Het supersnelle Corelliaanse schip van Han Solo bestaat uit maar liefst 7500 onderdelen en zit boordevol coole details en leuke kenmerken. Bewonder de geraffineerde details van de romp van de Millennium Falcon van LEGO, de radarschotel, de vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant, de 7 landingspoten, de laadklep die omlaag kan en het verborgen blasterkanon. In de cockpit met afneembare koepel is plaats voor maximaal 4 minifiguren.

LEGO Star Wars – Millennium Falcon – 75257

Nog een prachtige Millennium Falcon. Ga met Finn, Chewbacca, Lando Calrissian, Boolio, C-3PO, R2-D2 en D-O mee op reis door het universum aan boord van de legendarische Millennium Falcon.

Net als in Star Wars: The Rise of Skywalker heeft deze versie ooit betere tijden gekend, maar hij doet de Kessel Run nog steeds binnen 12 parsecs… hopelijk. Dus breng de laadklep omhoog, ga achter de knoppen zitten en bereid je voor op een avontuurlijke LEGO® Star Wars™ reis!

LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder – 75341

Laat je meevoeren naar de woestijnplaneet Tatooine terwijl je de allereerste LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van Luke Skywalker’s Landspeeder (75341) bouwt. Gebruik innovatieve bouwtechnieken en speciale LEGO onderdelen om dit beroemde voertuig met al zijn details na te bouwen. Het voertuig is ca. 49 cm lang en heeft een displaystandaard, zodat je het kunt laten ‘zweven’. Net als in Star Wars: A New Hope beschikt de Landspeeder over een windscherm voor de cockpit en een turbinemotor zonder kap.

LEGO Star Wars – Chewbacca – 75371

Vier de 40e verjaardag van Star Wars: Return of the Jedi door een eerbetoon te bouwen aan een legendarische Wookiee met deze LEGO Star Wars Chewbacca figuur set (75371). Gebruik je creatieve kracht om zijn harige lichaam in LEGO stijl na te bootsen en zijn bandolier en gigantische bowcaster te bouwen. Na het bouwen, kun je hem op een tafeltje of kastje zetten als Star Wars decoratie.

LEGO Star Wars – Rebellenbasis op Yavin 4 – 75365

Beleef onvergetelijke momenten uit Star Wars: A New Hope opnieuw met deze LEGO® Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) voor kinderen vanaf 8 jaar.

Er is een commandokamer, een briefingruimte, een podium voor medailleceremonies, 2 draaibare noppenschieters, een bouwbare boom met uitkijktoren, een Y-wing met 2 schieters met veermechanisme en een servicekar. Breng klassieke scènes tot leven met 12 LEGO Star Wars™ personages, waaronder een LEGO minifiguur van Garven Dreis (Red Leader) die nieuw is vanaf augustus 2023 en een R2-BHD LEGO droidfiguur, plus accessoires zoals medailles voor Luke Skywalker en Han Solo.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.