LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Ben je een groot fan van LEGO en Star Wars? Let dan goed op! Met deze LEGO Star Wars-sets bouw jij je favoriete personages of items die je vervolgens een mooi plekje kunt geven in je kamer of op kantoor. May the force be with you.

LEGO Star Wars Het kind baby Yoda – 75318

LEGO Star Wars Het kind baby Yoda - 75318

Ga voor een hoge aaibaarheidsfactor met dit LEGO® Star Wars™ Het Kind (75318) bouwbare displaymodel. De authentieke details van dit populaire personage, dat liefkozend ‘Baby Yoda’ wordt genoemd, zijn nagemaakt in LEGO stijl. Je kunt het hoofd, de oren en de mond verstellen voor verschillende gezichtsuitdrukkingen. Ook vind je in de set het favoriete speelgoed van het Kind – de knop van een versnellingspook – die het kan vasthouden, net zoals het dat doet in Star Wars: The Mandalorian. Leeftijd: 10+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars UCS Millennium Falcon – 75192

LEGO Star Wars UCS Millennium Falcon - 75192

Het perfecte verzamelobject! De ultieme LEGO® Star Wars Millennium Falcon is geland. Het supersnelle Corelliaanse schip van Han Solo bestaat uit maar liefst 7500 onderdelen en zit boordevol coole details en leuke kenmerken. Leeftijd: 16+ jaar. Voor kinderen vanaf 9+ jaar is er ook de Millennium Falcon 75257.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Darth Vader helm – 75304

LEGO Star Wars Darth Vader helm - 75304

Breng een ode aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga aan de slag met een complexe bouwuitdaging en beleef klassieke scènes uit de Star Wars saga opnieuw wanneer je de iconische vorm en sinistere details van de helm nabouwt in LEGO stijl. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Dark Trooper helm – 75343

LEGO Star Wars Dark Trooper helm - 75343

Stap over naar de duistere kant met dit LEGO® Star Wars™ Dark Trooper helm (75343) model voor volwassenen. Neem wat tijd voor jezelf en bouw de kenmerkende contouren van de helm uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian na. De gemene rode ogen, die worden gemaakt met doorschijnend rode LEGO onderdelen, en de iets naar voren gekantelde positie van de helm op de bouwbare standaard geven het geheel een authentieke dreigende uitstraling. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars R2-D2 – 75308

LEGO Star Wars R2-D2 - 75308

Beleef klassieke Star Wars momenten opnieuw tijdens het bouwen van deze uitzonderlijk gedetailleerde R2-D2 LEGO droidfiguur. Het schitterende ontwerp (nieuw vanaf mei 2021) bevat talloze authentieke details, waaronder een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen, een periscoop die je omhoog kunt trekken en draaien, en Luke Skywalkers lichtzwaard dat in een ruimte in de kop zit verborgen. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Hoth AT-ST – 75322

LEGO Star Wars Hoth AT-ST - 75322

Kinderen kunnen de actie uit Star Wars: The Empire Strikes Back naspelen met het allereerste LEGO® model van de AT-ST uit de Slag om Hoth (75322). Met een openend luik en dak om een minifiguur in de cockpit te plaatsen, een draaibaar hoofd met wielbediening, 2 schieters met veermechanisme en verstelbare poten. Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Jedi Training op Dagobah Diorama – 75330

LEGO Star Wars Jedi Training op Dagobah Diorama - 75330

Je kunt hem bouwen, of niet bouwen. Proberen bestaat niet. Neem de tijd en focus als Jedimeester Yoda om de klassieke Jedi trainingsscène uit Star Wars: The Empire Strikes Back na te bouwen. Bouw Yoda’s hut aan de rand van het moeras op de planeet Dagobah en de vleugel van Luke Skywalkers gezonken X-wing. Voeg daar de LEGO® minifiguren van Luke Skywalker en Yoda aan toe, plus de trouwe droid R2-D2, en bevestig het informatieplaatje om deze opvallende blikvanger helemaal af te maken. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Imperial Probe Droid – 75306

LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306

Let op, deze Imperial Probe Droid (75306) gaat binnenkort met pensioen! Beleef scènes op de ijsplaneet Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van deze LEGO® versie van een Imperial Probe Droid. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van het nabouwen van de authentieke details van deze opvallende droid. Verstel zijn benen en plaats hem in de bouwbare sneeuwomgeving met een informatieplaatje om deze supercoole blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars BD-1 – 75335

LEGO Star Wars BD-1 - 75335

Star Wars Jedi: Fallen Order spelers kunnen hun avonturen opnieuw beleven met deze LEGO-versie van de droid BD-1 (75335) voor jongeren vanaf 14 jaar. De kop van dit verstelbare model kan alle kanten op worden gekanteld voor een schattige uitstraling. Fans zullen ook andere authentieke details waarderen, zoals de doorschijnende onderdelen aan de achterkant van de kop die BD-1’s stemming aangeven en een opbergruimte voor de stim canisters. Leeftijd: 14+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Imperial Shuttle – 75302

LEGO Star Wars Imperial Shuttle - 75302

Stap samen met Darth Vader aan boord van de Imperial Shuttle voor wat klassieke Star Wars™ actie! Neem plaats in de cockpit met de Imperial Officer en stijg op met dit elegante transportschip. Vouw de vleugels omlaag om te vliegen en neem starfighters van de Rebellen in het vizier met de noppenschieter. Neem Luke Skywalker gevangen en breng hem mee terug naar de Death Star. Wie wint er in een lichtzwaardgevecht tussen Jedi Luke en Sith Lord Vader? Dat beslis jij! Leeftijd: 9+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars UCS Imperial Star Destroyer – 75252

LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer - 75252; Binnenkort uit de handel!

Let op: ook dit LEGO Star Wars item gaat binnenkort met pensioen! Wees er dus als de kippen bij als je nog graag een LEGO Star Wars UCS Imperial Star Destroyer wil bemachtigen. Bouw een icoon van het Galactische keizerrijk, de Devastator, en zet hem neer als blikvanger of laat je kind de wereld van Star Wars ervaren. In deze geweldige Collector Series 75252 Imperial Star Destroyer model met meer dan 4700 elementen zijn alle details te bewonderen en te ervaren van de openingsscene van Star Wars: A New Hope, zoals draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten, een fraai bewerkt oppervlak en natuurlijk een bouwbare modelversie van het rebellenruimteschip Tantive IV om te achtervolgen. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Star Wars Adventskalender 2022 – 75340

LEGO Star Wars Adventskalender 2022 75340

Ook leuk voor de echte Star Wars-fans is deze adventskalender 2022 om samen af te tellen naar de feestdagen. De adventskalender bevat 24 vakjes met achter elk vakje een verrassend cadeautje. De adventskalender bevat 8 LEGO Star Wars poppetjes, waaronder C-3PO en R2-D2 in een kersttrui met een portret van elkaar, een als de Kerstman verklede Gonk Droid en Darth Vader in een zomerse outfit. Bij het constructie speelgoed zijn 16 minimodellen inbegrepen, waaronder voertuigen zoals de ARC-170 Starfighter, een Bad Batch shuttle en een V-35 Landspeeder, plus een condensatietoren. Kinderen ontdekken allerlei creaties om verhalen rond de Slag om Hoth na te spelen. Ze bouwen een Wampa-grot waarin de LEGO minifiguur van Luke Skywalker ondersteboven kan worden gehangen en een strandtafereel voor Darth Vader op vakantie. Leeftijd: 6+ jaar. Liever een ander thema? Bekijk dan ook eens het blog Adventskalender met speelgoed 2022.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook