LEGO Ideas

LEGO Ideas, ontworpen door LEGO-fans, geproduceerd door LEGO Groep

LEGO Ideas bouwsets zijn stuk voor stuk ontworpen door een LEGO-fan. Vervolgens konden duizenden fans hun stem uitbrengen en het ontwerp met de meeste stemmen werd in productie genomen door de LEGO groep. 

LEGO Ideas Wereldbol – 21332

LEGO Ideas Wereldbol - 21332

Waar wil je vandaag heen? Droom van je volgende reisbestemming tijdens het bouwen van de Wereldbol (21332). Dit displaymodel is bedacht door een fan en verder ontwikkeld door het LEGO Ideas team. Dankzij de LEGO Technic onderdelen kan de vintage wereldbol echt draaien. De namen van de continenten en oceanen worden weergegeven met glow-in-the-dark tegels. Met bouwbare pictogrammen van een schip en een kompas, plus een naamplaatje met ‘The Earth’ om deze blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Winnie de Poeh – 21326

LEGO Ideas Winnie de Poeh - 21326

Haal mooie jeugdherinneringen op met deze LEGO Ideas set (21326) met Disney’s Winnie de Poeh en een prachtige LEGO versie van zijn huis onder een grote eik in het Honderd Bunderbos. Ideaal om alleen of samen met je gezin te bouwen. Leeftijd: 18+ jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Home Alone – 21330

LEGO Ideas Home Alone - 21330

Beleef scènes uit een van de populairste kerstfilms opnieuw met deze LEGO® Ideas Home Alone set (21330) om mee te spelen en neer te zetten. Het huis van de McCallisters zit vol herkenbare details en leuke kenmerken om hilarische scènes mee na te spelen. Met een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen, een functie om een strijkijzer te laten vallen, slingerende verfblikken, vallende boekenplanken, een tokkelbaan van de zolder naar de boomhut en nog veel meer. Elke verdieping van het huis is afneembaar en de muren en het dak kunnen open zodat je overal goed bij kunt. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Vleugelpiano – 21323

LEGO Ideas Vleugelpiano - 21323

Geniet van een moment voor jezelf en ga helemaal op in een crescendo van creativiteit wanneer je met de LEGO® Ideas Vleugelpiano aan de slag gaat. Als je de piano eenmaal hebt gebouwd, kun je hem ergens neerzetten en er prachtige muziek mee maken. Dit innovatieve model heeft een motor en werkende toetsen. Maak verbinding met de LEGO Powered Up app en speel de noten zelf of kies voor automatisch spelen, zodat je relaxed kunt gaan zitten luisteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Ideas Vincent van Gogh – The starry night – 21333

LEGO Ideas Vincent van Gogh - The starry night - 21333

Bouw de tijdloze schoonheid van Van Goghs schilderij uit 1889, De sterrennacht, na met deze LEGO Ideas bouw- en displayset voor volwassenen. Het Museum of Modern Art (MoMA) werkte vol trots samen met de LEGO Groep en de fan die de set heeft bedacht om dit project te kunnen delen met kunstliefhebbers over de hele wereld. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone – 21331

LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331

Bouw een icoon uit de popcultuur met deze LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone set (21331). Geniet van wat tijd voor jezelf zonder afleidingen en beleef een bekend level uit de iconische platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw. Geef je fantasie de vrije loop en laat Sonic the Hedgehog gouden ringen verzamelen en de dieren redden van de sinistere Dr. Eggman. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Ideas Middeleeuwse Smid – 21325

LEGO Ideas Middeleeuwse Smid - 21325

Ga terug in de tijd met dit indrukwekkende LEGO model van een middeleeuwse smidse en huis. Ontdek talloze authentieke details en unieke elementen in dit gebouw van 3 verdiepingen, van de middeleeuwse keuken en slaapkamer tot de volledig uitgeruste werkplaats. Druk op de blaasbalg om de smeltoven te laten opgloeien en verken de tuin met zijn knoestige appelboom, schietschijf en waterput, plus een paard en wagen. Leeftijd: 18+ jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren – 21335

LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren - 21335

Deze bouwbare LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) set bestaat uit een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en speciaal ontworpen fresnellens-element, plus een huisje met een gloeiende open haard.

De vuurtoren en het huisje zijn eenvoudig toegankelijk om alle details te bekijken. Ze staan boven op rotsen van LEGO stenen met een trap naar een steiger en een grot met daarin een piratenschat. Met minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler, plus een bouwbare roeiboot en figuren van een zeemeeuw en kat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

LEGO Ideas Typemachine – 21327

LEGO Ideas Typemachine - 21327

Haal even de stekker uit je digitale leven en keer terug naar eenvoudiger tijden tijdens het bouwen van dit LEGO® Ideas model van een ouderwetse typemachine (21327). Het ontwerp is geïnspireerd op de schrijfmachine van Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep, en beweegt en klinkt net als de echte versie. De middelste typearm komt omhoog wanneer je een letter indrukt en is verbonden met de wagen die over het papier beweegt tijdens het typen. Er is ook een rol waar je echt papier omheen kunt wikkelen. Leeftijd: 18+ jaar.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas A-frame boshut – 21338

LEGO Ideas A-frame boshut - 21338

Ontdek de eenvoudige kant van het leven met dit LEGO Ideas A-frame boshut (21338) verzamelmodel bouwpakket voor volwassenen.

Deze modelbouw set met opvallend schuin dak is makkelijk afneembaar om een kijkje te nemen in het gedetailleerde interieur. De slaapkamer op de bovenverdieping en de woonkamer, studeerkamer en kookhoek beneden beschikken over talloze accessoires om een gezellige sfeer te creëren. De set bevat ook 3 kleurrijke bomen die kunnen worden verbonden om een eiland te creëren, plus een kano.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas The Office – 21336

LEGO Ideas The Office - 21336

Herbeleef de hilarische scènes uit de populaire Amerikaanse mockumentary met deze LEGO Ideas The Office (21336) modelbouwset. Bouw bekende gedeeltes van het kantoor van Dunder Mifflin in Scranton na met LEGO stenen, waaronder de werkplek van baas Michael Scott (uitschuifbaar), de vergaderruimte en nog veel meer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.