LEGO Ideas

LEGO Ideas, ontworpen door LEGO-fans, geproduceerd door LEGO Groep

LEGO Ideas, de prachtige LEGO-bouwsets in dit overzicht zijn stuk voor stuk ontworpen door een LEGO-fan. Vervolgens konden duizenden fans hun stem uitbrengen en het ontwerp met de meeste stemmen werd in productie genomen door de LEGO groep. 

LEGO Ideas Wereldbol – 21332

LEGO Ideas Wereldbol - 21332

Waar wil je vandaag heen? Droom van je volgende reisbestemming tijdens het bouwen van de Wereldbol (21332). Dit displaymodel is bedacht door een fan en verder ontwikkeld door het LEGO Ideas team. Dankzij de LEGO Technic onderdelen kan de vintage wereldbol echt draaien. De namen van de continenten en oceanen worden weergegeven met glow-in-the-dark tegels. Met bouwbare pictogrammen van een schip en een kompas, plus een naamplaatje met ‘The Earth’ om deze blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Winnie de Poeh – 21326

LEGO Ideas Winnie de Poeh - 21326

Haal mooie jeugdherinneringen op met deze LEGO Ideas set (21326) met Disney’s Winnie de Poeh en een prachtige LEGO versie van zijn huis onder een grote eik in het Honderd Bunderbos. Ideaal om alleen of samen met je gezin te bouwen. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Home Alone – 21330

LEGO Ideas Home Alone - 21330

Beleef scènes uit een van de populairste kerstfilms opnieuw met deze LEGO® Ideas Home Alone set (21330) om mee te spelen en neer te zetten. Het huis van de McCallisters zit vol herkenbare details en leuke kenmerken om hilarische scènes mee na te spelen. Met een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen, een functie om een strijkijzer te laten vallen, slingerende verfblikken, vallende boekenplanken, een tokkelbaan van de zolder naar de boomhut en nog veel meer. Elke verdieping van het huis is afneembaar en de muren en het dak kunnen open zodat je overal goed bij kunt. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Friends Central Perk – 21319

LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319

Fans van Friends opgelet, deze LEGO set gaat binnenkort uit de handel! Deze coole, retro LEGO Ideas Friends Central Perk speelset is een eerbetoon aan de serie, waarvan alweer 25 jaar geleden de eerste aflevering te zien was. De set zit boordevol authentieke details die oude tijden doen herleven. Bestel koffie (en een muffin voor Monica) aan de balie bij Gunther. Serveer maaltijden met Rachel en eet een lekkere pizzapunt met Joey. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Vincent van Gogh – The starry night – 21333

LEGO Ideas Vincent van Gogh - The starry night - 21333

Bouw de tijdloze schoonheid van Van Goghs schilderij uit 1889, De sterrennacht, na met deze LEGO Ideas bouw- en displayset voor volwassenen. Het Museum of Modern Art (MoMA) werkte vol trots samen met de LEGO Groep en de fan die de set heeft bedacht om dit project te kunnen delen met kunstliefhebbers over de hele wereld. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone – 21331

LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331

Bouw een icoon uit de popcultuur met deze LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone set (21331). Geniet van wat tijd voor jezelf zonder afleidingen en beleef een bekend level uit de iconische platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw. Geef je fantasie de vrije loop en laat Sonic the Hedgehog gouden ringen verzamelen en de dieren redden van de sinistere Dr. Eggman. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Middeleeuwse Smid – 21325

LEGO Ideas Middeleeuwse Smid - 21325

Ga terug in de tijd met dit indrukwekkende LEGO model van een middeleeuwse smidse en huis. Ontdek talloze authentieke details en unieke elementen in dit gebouw van 3 verdiepingen, van de middeleeuwse keuken en slaapkamer tot de volledig uitgeruste werkplaats. Druk op de blaasbalg om de smeltoven te laten opgloeien en verken de tuin met zijn knoestige appelboom, schietschijf en waterput, plus een paard en wagen. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Boomhut – 21318

LEGO Ideas Boomhut - 21318

Til je bouwvaardigheden naar een hoger niveau en geniet volop van de natuurlijke schoonheid van de verschillende seizoenen met deze LEGO® Ideas boomhut om mee te spelen en om neer te zetten! Dit prachtige creatieve speelgoed, dat door een LEGO fan is ontwikkeld, bevat meer dan 180 boombladelementen en verschillende plantelementen die stuk voor stuk van duurzaam plantaardig plastic zijn gemaakt. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Typemachine – 21327

LEGO Ideas Typemachine - 21327

Haal even de stekker uit je digitale leven en keer terug naar eenvoudiger tijden tijdens het bouwen van dit LEGO® Ideas model van een ouderwetse typemachine (21327). Het ontwerp is geïnspireerd op de schrijfmachine van Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep, en beweegt en klinkt net als de echte versie. De middelste typearm komt omhoog wanneer je een letter indrukt en is verbonden met de wagen die over het papier beweegt tijdens het typen. Er is ook een rol waar je echt papier omheen kunt wikkelen. Leeftijd: 18+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation – 21321

LEGO Ideas binnenkort uit de handel: LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation - 21321

Deze toffe set van LEGO Ideas, Internationaal Ruimtestation (ISS) (21321) gaat binnenkort met pensioen. Ben jij gek op alles wat met de ruimte te maken heeft? Bemachtig dan nu snel één van de laatste exemplaren! Bouw dit spectaculaire LEGO® Ideas 21321 ISS (Internationaal ruimtestation) en geef het een mooi plekje zodat iedereen het kan bewonderen. Deze 864-delige set boordevol authentieke ISS details, waaronder een verstelbare Canadarm2 en 2 roterende armen met 8 verstelbare ‘zonnepanelen’, is een geweldig cadeau-idee voor ruimteliefhebbers, volwassen LEGO fans en ervaren bouwers. Leeftijd: 16+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V – 92176

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V - 92176; Binnenkort uit de handel!

Ook deze toffe set van LEGO Ideas, de NASA Apollo Saturn V (92176) gaat binnenkort met pensioen. Ben jij gek op alles wat met de ruimte te maken heeft? Bemachtig dan nu snel één van de laatste exemplaren! Toon je bouwkunsten en speel onvergetelijke gebeurtenissen na met dit majestueuze, één meter hoge LEGO model van de NASA Apollo Saturnus V. De raket zit boordevol authentieke details zoals de 3 afneembare trappen, waaronder de derde trap S-IVB inclusief maanlander en maanorbiter. De set bevat ook 3 standaarden om het model horizontaal tentoon te stellen, 3 astronaut-microfiguren (nieuw vanaf juni 2017) om landingen op de maan na te spelen en een boekje over de bemande Apollo-missies en de fans die deze leerzame en inspirerende LEGO Ideas set hebben ontworpen. Leeftijd: 14+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook