Lumo Stars – Halloween knuffels

Lumo Stars Halloween knuffels

Knuffelen met Lumo Stars Halloween knuffels is natuurlijk een heel fijne manier om Halloween te vieren! Lumo Stars zijn de zachtste en mooiste pluche knuffeldieren met grote lief kijkende ogen en verkrijgbaar in verschillende soorten. Te combineren met de Lumo Stars app.

Lumo Stars Halloween – Pumpkin, Bear

Lumo Stars Velvet - Pumpkin, Bear - Halloween knuffels

Het favoriete eten van de ondeugende Halloween knuffelbeer Bear Pumpkin is pompoen en hij speelt tijdens Halloween het allerliefst trick or treat. Maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk! Hij ziet er ondanks zijn 15 cm. misschien een beetje eng uit, maar is hartstikke lief.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Lumo Stars Halloween – Ant, Antiboo

Lumo Stars Halloween - Ant, Antiboo - Halloween knuffels

Ook Ant, Antiboo is met 15 cm. niet de grootste knuffel die er is. Maar geloof me maar, hij kan erg gevaarlijk zijn! Grapje! Antiboo Ant is erg lief en aardig en zou het leuk vinden om jouw vriend te worden. Zijn lievelingseten zijn zaadjes en honing en het liefst van alles chillt hij samen met jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Lumo Stars Halloween – Bat, Battis

Lumo Stars Halloween - Bat, Battis - Halloween knuffels

Battis Bat houdt van Halloween en dat is dan ook de beste tijd om hem te zien. Ik verwacht je, kom je ook? Mijn lievelingseten zijn insecten en zaden en ik zing graag in de nacht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Lumo Stars Halloween – Cat, Spooky

Lumo Stars Halloween - Cat, Spooky - Halloween knuffels

Halloween is best een beetje eng, en dat ben ik ook! Ik ben een griezelige gast. Durf jij met me te spelen? Mijn lievelingseten is pompoen en ik maak graag iemand aan het lachen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.