MoYu NexCube – De snelste speedcube

MoYu NexCube, de snelste speedcube; Puzzelkubus

Ben jij ook fan van de Rubik’s Cube speelkubus? En zou jij ook graag een poging doen om een record te vestigen? Kies dan voor de MoYu NexCube speedcube.

Rubik’s Cube

Speelkubus Rubik's Cube

De meesten van ons zijn wel bekend met de Rubik’s Cube van het speelgoedmerk Spin Master. Zelf heb ik ook de nodige pogingen ondernomen om, eenmaal in de war, de kubus weer netjes geordend te krijgen. Diezelfde pogingen staakte ik ook vrij snel weer, naar mijn mening was het onbegonnen werk. Groot was mijn verbazing dan ook toen ik filmpjes onder ogen kreeg waar mensen in luttele seconden zo’n puzzelkubus op wisten te lossen. Hoe dan?!

MoYu NexCube speedcube

Speelkubus MoYu Nexcube speedcube

Sinds enige tijd heeft het speelgoedmerk Goliath ook een speedcube in het assortiment: de MoYu NexCube, geschikt voor beginnende en gevorderde spelers. Spin Master was op zijn zachtst gezegd not amused en spande een rechtszaak aan, maar die hebben ze verloren. De MoYu NexCube mag dus blijven. En laat dit op dit moment nu de snelste speedcube op de markt zijn! Het wereldrecord speedcuben staat op 3,47 seconden.

Kenmerken MoYu NexCube

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waarom zou je moeten kiezen voor een MoYu NexCube in plaats van de alom bekende Rubik’s Cube?

  • Anti-wrijving: je hebt minder last van wrijving waardoor de puzzelkubus supersonisch snel is;
  • Anti-pop: dit zorgt ervoor dat de blokjes er tijdens het gebruik van de speelkubus niet uit kunnen vallen;
  • Dankzij de ronde gaten in hoeken en randen beweegt de MoYu NexCube soepel;
  • De elasticiteit van de puzzelkubus is naar persoonlijke voorkeur aan te passen;
  • De kubus is stabieler waardoor de hele prestatie verbetert;
  • Bevat geen stickers.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

De MoYu NexCube is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er sets met 2×2, 3×3, 4×4 en 5×5, in diverse samenstellingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Spellenrijk.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.