PLAYMOBIL Starterpack

PLAYMOBIL Starterpack

Een PLAYMOBIL Starterpack is een ideale introductie tot de PLAYMOBIL-wereld. De PLAYMOBIL starterpacks kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt of worden gecombineerd met andere themawerelden.

PLAYMOBIL Starterpack Paardenverzorging – 71259

PLAYMOBIL Starterpack Paardenverzorging - 71259

Paardensportfans zullen blij zijn met het PLAYMOBIL Paardenverzorging Starterpack. De liefdevol ontworpen speelgoedset bevat alles wat paardenliefhebbers nodig hebben om hun pony er mooi uit te laten zien. Naast strikken en linten kunnen de manen en staart ook worden versierd met bloemen en hartjes. Na afloop gaan de twee ruiters natuurlijk ook op reis met hun favoriete dieren. Een kleurrijke set voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Piraat met roeiboot – 71254

PLAYMOBIL Starterpack Piraat met roeiboot - 71254

Laten we op piratenavontuur gaan met de Starterpack piraat met roeiboot van PLAYMOBIL. De moedige piraat is erin geslaagd de schatkaart te ontcijferen en de waardevolle schat terug te vinden. Zijn voorganger was niet zo succesvol. De piraat grijpt snel het goud en de edelstenen in zijn roeiboot en vertrekt. Leuk voor kleine piratenfans van 4 jaar en ouder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Opvoeder met bolderwagen – 71258

PLAYMOBIL Starterpack Opvoeder met bolderwagen - 71258

Speel het kleurrijke dagelijkse leven van het kinderdagverblijf na met de leuke PLAYMOBIL starterpack opvoeder met bolderwagen. Samen met hun juf gaan de kinderen naar de speeltuin. Zandspeelgoed en drinkflessen zijn al opgeborgen in de bolderwagen. Zodra ze er zijn, springen de kinderen meteen in de zandbak en op de leuke paardenwip. Een gedetailleerde speelset voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Kinderarts – 70818

PLAYMOBIL Starterpack Kinderarts - 70818

Welkom bij de vriendelijke PLAYMOBIL kinderartspraktijk. Hier worden kleine patiënten liefdevol verzorgd. Een meisje heeft een ongeluk gehad op straat. De behulpzame kinderarts onderzoekt het kind aandachtig op de onderzoeksbank en luistert zachtjes naar de borst met de stethoscoop. Ze verbindt dan de hoofdwond en brengt een gipsverband aan op de gebroken arm. Alles zal weer genezen, maar voorlopig is een paar dagen rust nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Kluiskraker – 70908

PLAYMOBIL Starterpack Kluiskraker - 70908

Een dief zit achter de kluis van de bank aan. Hij is erin geslaagd de kluis met een koevoet open te breken en schept nu haastig het geld in een koffer. Maar hij was niet snel genoeg, want hij wordt plotseling verrast door een politieagent. Nu is hij geboeid en dan is het op weg naar het politiebureau.

Dit PLAYMOBIL-startpakket voor bankovervallen is een geweldige introductie tot de spannende wereld van PLAYMOBIL City Action, waar kinderen alledaagse helden kunnen worden in het hart van de actie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Gevecht tegen de vuurschorpioen – 70909

PLAYMOBIL Starterpack Gevecht tegen de vuurschorpioen - 70909

Team Dino Rise heeft altijd zijn handen vol om de sinistere plannen van de Comet Corporation te dwarsbomen. Deze keer heeft Ian te maken met een gigantische vuurschorpioen. Naast de enorme klauwarmen van de spinachtige, moet Ian ook op zijn hoede zijn voor zijn gevaarlijke stekende staart. Maar de Uitverkorene heeft al een idee: hij schiet vakkundig een enterhaak naar het kristal op de rug van de schorpioen en trekt de edelsteen naar zich toe. Zo kan hij het kristal vangen zonder gestoken te worden. Wat een slimme manoeuvre!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Stuntshow motor met vuurmuur – 71256

PLAYMOBIL Starterpack Stuntshow motor met vuurmuur - 71256

Oefen gedurfde trucs en geweldige stunts met de starterpack Stuntshow motor met muur van vuur van PLAYMOBIL. Deze stuntman is nergens bang voor en rijdt zelfs door de brandende muur op zijn coole motor. Natuurlijk is hij goed beschermd met handschoenen en helm. Het blijft wel spannend welke truc hij nu gaat uitvoeren. Een spannende speelset voor stuntfans vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Rescue met segway – 71257

PLAYMOBIL Starterpack Rescue met segway - 71257

Schiet snel te hulp met de Segway starterpack van PLAYMOBIL. Een inline skater is gevallen in het park en kan niet meer opstaan. De behulpzame paramedicus schiet onmiddellijk te hulp. Dankzij zijn behendige segway is hij ook op smalle paadjes snel op weg. Zodra hij bij de gewonde is, zorgt hij voor eerste hulp. Vervolgens gaat deze naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Een geweldige speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Deltavlieger – 71079

PLAYMOBIL Starterpack Deltavlieger - 71079

Ga de lucht in met het Starter Pack Deltavlieger van PLAYMOBIL! De stuntman beoefent zijn hobby zo vaak mogelijk en zweeft met zijn deltavlieger door de lucht. Eerst zet hij natuurlijk zijn helm op en controleert alle bevestigingsmiddelen, dan komt hij in positie en begint aan de vlucht. Veel plezier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Hot Rod – 71078

PLAYMOBIL Starterpack Hot Rod - 71078

Stap in en ga erop los met de coole Starter Pack Hot Rod van PLAYMOBIL! De bestuurder zwaait nonchalant achter het stuur van zijn hot rod met een indrukwekkend vlammenpatroon. Verwacht zijn nieuwe vriendin hem al?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Speciale Eenheid en juwelendief – 71255

PLAYMOBIL Starterpack Speciale Eenheid en juwelendief - 71255

Vang de vluchtende juwelendief met de PLAYMOBIL starterpack Speciale Eenheid. De juwelendief probeert op zijn fiets te vluchten en de kostbare edelstenen in veiligheid te brengen. Maar hij maakt geen schijn van kans tegen de politieagent op zijn motor. Hij haalt hem snel in en neemt de dief mee naar het politiebureau. Een gedetailleerde speelset voor kinderen vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Bruiloft – 71077

PLAYMOBIL Starterpack Bruiloft - 71077

Proost op de liefde! Dit jonge stel is net in het huwelijksbootje gestapt en is nu klaar voor hun huwelijksreis. Voordat ze in hun met bloemen versierde auto stappen, worden er een paar foto’s gemaakt als souvenir. De fotograaf heeft de camera al op het statief gezet en de bloemenslinger gepositioneerd. Even lachen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Bevrijding van de Triceratops – 71378

PLAYMOBIL Starterpack Bevrijding van de Triceratops - 71378

De dino’s zijn los in PLAYMOBIL Dino Rise! Samen met hun dinosaurussen overwint Team Dino Rise elke uitdaging. Samen met hun Velociraptor proberen Ian en Milow de Triceratops-baby uit zijn benarde situatie te redden. Met gecombineerde dino-menskracht zullen ze zeker slagen. Beide dinosaurussen kunnen in de val worden gelokt door de grendel te verplaatsen. Met originele personages, indrukwekkende dinosaurussen en moderne uitrusting biedt de Dino Rise-speelwereld van PLAYMOBIL volop materiaal voor actievolle speelavonturen in de kinderkamer. Een ideaal cadeau of souvenir voor dinofans vanaf 4 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Zeemeerminnen – 71379

PLAYMOBIL Magic Zeemeerminnen Starterpack - 71379

Veel plezier met spelen onder water met de PLAYMOBIL Starter Pack Zeemeerminnen. Diep in de oceaan onder het kleurrijke licht van de regenboog spelen de zeemeerminnen vrolijk met hun zeedierenvrienden. Het zeepaardje, de babydolfijn en zeeschildpad concurreren met de levendige zeemeerminnen. Na de wedstrijd ontmoeten ze elkaar allemaal bij de regenboog en versieren die met gekleurde diamanten. Wat een plezier! Een magische speelset voor fantasierijke kinderen van 4 jaar en ouder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Boerderij moestuin – 71380

PLAYMOBIL Starterpack Boerderij moestuin - 71380

Pak de gieter en help de boer en boerin bij het verzorgen van de moestuin. Naast verse groenten en fruit heeft deze tuin ook prachtige bloemen in de verhoogde bedden en een appelboom. Met een zeis, kruiwagen en tal van andere tuinaccessoires is alles beschikbaar om de tuin op de best mogelijke manier te verzorgen.

De nieuwe grote biologische boerderij nodigt kinderen uit om een nieuwe kant van het leven te ontdekken en te werken op het land. Gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal, zit de nieuwe editie van de PLAYMOBIL-klassieker boordevol speelideeën met hart voor het milieu.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL Starterpack Politie – 71381

PLAYMOBIL Starterpack Politie - 71381

Of het nu dag of nacht is, de dappere PLAYMOBIL politie heeft altijd dienst om wet en orde te handhaven in Playmo City. Dankzij zijn wendbare politiemotor is de agent in een mum van tijd ter plaatse en kan hij de dief arresteren terwijl hij nog op de plaats delict is. Met geweldige personages, actievolle functies en robuuste voertuigen garanderen de nieuwe speelsets spannende missies voor alle fans van de PLAYMOBIL politie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.