PLAYMOBIL Starterpack

PLAYMOBIL Starterpack

Een PLAYMOBIL Starterpack is een ideale introductie tot de PLAYMOBIL-wereld. De PLAYMOBIL starterpacks kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt of worden gecombineerd met andere themawerelden.

PLAYMOBIL Starterpack Paardenverzorging – 71259

Paardensportfans zullen blij zijn met het PLAYMOBIL Paardenverzorging Starterpack. De liefdevol ontworpen speelgoedset bevat alles wat paardenliefhebbers nodig hebben om hun pony er mooi uit te laten zien. Naast strikken en linten kunnen de manen en staart ook worden versierd met bloemen en hartjes. Na afloop gaan de twee ruiters natuurlijk ook op reis met hun favoriete dieren. Een kleurrijke set voor kinderen vanaf 4 jaar.

PLAYMOBIL Starterpack Piraat met roeiboot – 71254

Laten we op piratenavontuur gaan met de Starterpack piraat met roeiboot van PLAYMOBIL. De moedige piraat is erin geslaagd de schatkaart te ontcijferen en de waardevolle schat terug te vinden. Zijn voorganger was niet zo succesvol. De piraat grijpt snel het goud en de edelstenen in zijn roeiboot en vertrekt. Leuk voor kleine piratenfans van 4 jaar en ouder.

PLAYMOBIL Starterpack Kinderarts – 70818

Welkom bij de vriendelijke PLAYMOBIL kinderartspraktijk. Hier worden kleine patiënten liefdevol verzorgd. Een meisje heeft een ongeluk gehad op straat. De behulpzame kinderarts onderzoekt het kind aandachtig op de onderzoeksbank en luistert zachtjes naar de borst met de stethoscoop. Ze verbindt dan de hoofdwond en brengt een gipsverband aan op de gebroken arm. Alles zal weer genezen, maar voorlopig is een paar dagen rust nodig.

PLAYMOBIL Starterpack Stuntshow motor met vuurmuur – 71256

Oefen gedurfde trucs en geweldige stunts met de starterpack Stuntshow motor met muur van vuur van PLAYMOBIL. Deze stuntman is nergens bang voor en rijdt zelfs door de brandende muur op zijn coole motor. Natuurlijk is hij goed beschermd met handschoenen en helm. Het blijft wel spannend welke truc hij nu gaat uitvoeren. Een spannende speelset voor stuntfans vanaf 4 jaar.

PLAYMOBIL Starterpack Rescue met segway – 71257

Schiet snel te hulp met de Segway starterpack van PLAYMOBIL. Een inline skater is gevallen in het park en kan niet meer opstaan. De behulpzame paramedicus schiet onmiddellijk te hulp. Dankzij zijn behendige segway is hij ook op smalle paadjes snel op weg. Zodra hij bij de gewonde is, zorgt hij voor eerste hulp. Vervolgens gaat deze naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Een geweldige speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

PLAYMOBIL Starterpack Speciale Eenheid en juwelendief – 71255

Vang de vluchtende juwelendief met de PLAYMOBIL starterpack Speciale Eenheid. De juwelendief probeert op zijn fiets te vluchten en de kostbare edelstenen in veiligheid te brengen. Maar hij maakt geen schijn van kans tegen de politieagent op zijn motor. Hij haalt hem snel in en neemt de dief mee naar het politiebureau. Een gedetailleerde speelset voor kinderen vanaf 4 jaar.

PLAYMOBIL Starterpack Boerderij moestuin – 71380

Pak de gieter en help de boer en boerin bij het verzorgen van de moestuin. Naast verse groenten en fruit heeft deze tuin ook prachtige bloemen in de verhoogde bedden en een appelboom. Met een zeis, kruiwagen en tal van andere tuinaccessoires is alles beschikbaar om de tuin op de best mogelijke manier te verzorgen.

De nieuwe grote biologische boerderij nodigt kinderen uit om een nieuwe kant van het leven te ontdekken en te werken op het land. Gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal, zit de nieuwe editie van de PLAYMOBIL-klassieker boordevol speelideeën met hart voor het milieu.

PLAYMOBIL Starterpack Politie – 71381

Of het nu dag of nacht is, de dappere PLAYMOBIL politie heeft altijd dienst om wet en orde te handhaven in Playmo City. Dankzij zijn wendbare politiemotor is de agent in een mum van tijd ter plaatse en kan hij de dief arresteren terwijl hij nog op de plaats delict is. Met geweldige personages, actievolle functies en robuuste voertuigen garanderen de nieuwe speelsets spannende missies voor alle fans van de PLAYMOBIL politie.

PLAYMOBIL Starterpack Stuntshow quad met vuurhelling – 70820

Pure adrenaline bij de PLAYMOBIL-stuntshow! Deze stuntrijder heeft benzine in zijn bloed. Moedig stuurt hij zijn quad naar de brandende schans. De toeschouwers houden hun adem in. De quad verlaat de oprit, rolt om en landt weer veilig op zijn banden. De chauffeur zwaait nonchalant uit het voertuig. Er is een wild applaus! De quad heeft een pull-back motor.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.