Goudgrijp Tovenaarsbank – Verzameleditie – 76417

Harry Potter LEGO - Goudgrijp Tovenaarsbank - Verzameleditie - 76417

Fan van Harry Potter en LEGO? Grijp dan nu je kans met de Goudgrijp Tovenaarsbank verzameleditie (76417) voor volwassenen, en speel talloze scènes uit je lievelingsfilms (of boeken natuurlijk) na!

Goudgrijp Tovenaarsbank – Verzameleditie – 76417

Deze LEGO set is perfect voor alle volwassenen die fan zijn van zowel Harry Potter als LEGO. Tijdens het bouwen van de LEGO® Harry Potter™ Goudgrijp™ Tovenaarsbank – Verzameleditie (76417) wordt je meegevoerd naar de tovenaarswereld.

De mogelijkheden van deze set zijn bovendien eindeloos. Bouw de weelderige hal en vloer van de bank met een kluis in de muur om Hagrids geheime brief in op te bergen. Maak een spiraalvormige baan met een mechanisme dat het karretje bij elk van de 3 ondergrondse kluizen laat stoppen, waaronder de kluis van Bellatrix die is gevuld met een magische verrassing!

Bovendien bevat de set ook een verstelbare Oekraïense IJzerbuik en een bouwbaar model van de Betoverende Beestenbazaar.

In de doos en in de LEGO Builder app vind je instructies om je te begeleiden bij de betoverende bouwervaring. Stapel het kluismodel, de bank en de draak op elkaar en voeg de 13 meegeleverde LEGO minifiguren toe om de prachtige blikvanger te voltooien.

Combineren met Wegisweg

Natuurlijk is de Goudgrijp Tovenaarsbank op zichzelf al een fantastische LEGO Harry Potter set. Maar dit speciale cadeau voor elke volwassen Harry Potter-fan kan worden gecombineerd met de Wegisweg™ set (75978), een indrukwekkend model van meer dan een meter breed! De levendige straat vol magische benodigdheden wordt op een geweldige manier overgebracht!

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.